HJEM OM OS Præsentation Referencer Kontakt Agenter Gæstehuset Hoteller Sydafrika landkort Visum - sundhed Nyhedsbrev # 128 "Fokus på Afrika" # 128 Kulturliv i Sydafrika Links Forbryderalbum FOTOSAFARI Flybilletter Individuelle rejser Guidede udflugter Grupperejser "Rigtig" safari! Idube Game Lodge Coach House***** Badeferie Familieferier Bryllupsrejser Luksustog Soweto Hestesafarier Løvetræf Elephant Back Safaris Fiskesafarier Hajdykning Langtidsophold KØR SELV Flybilletter Sikkerhed på rejsen Billeje GPS Rejseplaner Rejseforslag GOLFSAFARI Flybilletter Golf i Sydafrika Golf i Pretoria Golfsafari med tog Golfbaner Leje af golfvilla JAGTSAFARI Flybilletter Jagt i Sydafrika Seneste jagtsafarier Drivjagt Far-søn/datter jagt Jagt på ørkenlos Fuglejagt Jagt i Uganda Konservator - trofæeksport Våben og praktisk info Andre jagteventyr BUSH NEWS DESTINATIONER Pretoria området Cape Town Vinlandet Det Indiske Ocean Zululand Kruger National Park Private safari lodges Drakensbjergene Pilanesberg National Park Sun City Garden Route Victoria Falls Lake Kariba Namibia Swaziland Mozambique Tanzania Uganda

Så er vor splinternye DVD på gaden og er den ikke automatisk modtaget inden 05/01/2012, så bestil venligst en kopi per e-mail til jensen@icon.co.za

NOGLE AF DE FØRSTE KOMMENTARER MODTAGET:


Hej Holger.

Jeg modtog igår dine fantastiske DvDér. Super underholdning og kanon gode jagter, hold kæft hvor er det flot. Åndelås spænding, forstår ikke der ikke ryger en Spotter i ny og næ, jeg mener, den løve kan jo ikke komme tættere på, uden at gå ind i bilen. Alt det bedste til dig og Jensen Safari, håber jeg får muligheden for "at kigge forbi" en dag. Tusind tak for DvDérne, helt fantastisk at man stadig kan få noget GRATIS!! Jeg vil nævne dit navn i flæng, og andre relevante steder, Ha det rigtig godt.

Mvh Jeppe Helledie
 

 

 

Jeg vil absolut anbefale at man gør sig selv den tjeneste og bestiller dvd'en. Den er uovertruffen inspirerende og fantastisk.
 

Mads Veje-Hansen
 

 

Hej.

Tak for Jagt DVD,min far så hele filmen ud i en køre ,han ringede dog en enkelt gang til mig for at høre hvor lang tid den varede ,det måtte jeg informere ham at der gik 3 timer og 39 min. - han tog filmen i en køre - han kan desværre ikke selv opleve  Sydafrika pga.helbredet. Jeg selv tog filmen i små bidder her i julen , I kan jo bare det der.
 
Hilsen
Peer-Ole Frederiksen

 

Hej Holger og Benny

Tak for en rigtig flot film, I har gjort det igen.

Hvis ikke man kan blive inspireret af den, så ved jeg ikke hvad man skal gøre.

Rigtig godt nytår til jeg alle på Jensen Safari

Venligst

Per Tolstrup Nielsen

 
Hej Holger.

Min farfar læste ofte højt for mig i en stor bog om jagt i Afrika, jeg fik den samme længsel og euforiske følelse af glæde og spænding over den fantastiske dvd jeg modtog, fra Afrika. Af hjertet tak, et nyt mål er genopfrisket og sat!

mvh Mads Veje Hansen

 
Alletiders DVD, TAK for den,man bliver jo "sulten" men det er jo også meningen ;-))))
Lars Erichsen
 

hej holger jeg har modtaget dvd og den er bare super god og man får virkelig lyst til at komme til afrika tusind tak for den
John Christensen

 
super dvd den takker jeg meget for
Henrik Hammerstoft Würtz
 
bedste reklame dvd nogensinde stor ros til den :)
Mikkel Günterboy Engsbye
 
DVD er rigtig god - tak for den
Jens-Erik Toft Jacobsen
 
Jeg skrev til Holger i sidste uge og efter 5 dage modtog jeg Dvd´en med posten. Jeg har set den og nydt den! Det er sobert og realistiske jagt optagelser og så er der masser af utrolig smuk natur på hele filmen. Så stor tak for en rigtig dejlig oplevelse som jeg helt sikkert skal dele med flere af mine jagtkammerater.
Troels Gundlach Jørgensen
 
Det er nogle super dejlige jagtscener I har fanget på DVD'en. Man kan sagtens drømme sig på en safari til Afrika. Specielt duejagten ;)
Jesper Grønne
 
Tusind tak for en kannon dvd. Er lidt bidt af det med far og søn turene :-)
Christoffer Dyhr
 
Kære Holger Jensen,
Tusind tak for den storslåede DVD - både Preben og jeg nød videoen fra start til slut og Preben gik op i det med liv og sjæl og nød alle jagtscenerne og alle de flotte trofæer. Er stort til lykke med jubilæet. Hatten af for Dit store arbejde, som i den grad er lykkedes over al forventning. Vi ønsker Dig held og lykke i tiden fremover og tak fordi Du stadig husker os.
Med venlig hilsen,
Inge & Preben Bjørn
 
Fik set min dvd i weekenden. Har normalt aldrig haft lyst til at komme til afrika, men det fik denne dvd ændret!
Lasse Dam Samuelsen
 

Kære Holger, 

Tak for sidste DVD, den bliver bedre og bedre - Især indslaget hvor hundene apporterer duer fik mig til at savne min Nella endnu mere.

Stadig tak for gode minder og knæk og bræk.

Mr. One Shot.

 
Kære Holger og Benny
Tusind tak for den tilsendte DVD. Den er meget interessant og underholdende.
Med venlig hilsen,
Wilmar Ehlert
 
Hej Holger
Mange tak for den tilsendte DVD, den er jo helt fantastisk. Håber i også fremover vil frestille jagt film i denne kvalitet.
 Venlig Hilsen
Jonas H. Persson
Næstved
 

Hej dernede, tusind tak for den pragtfulde DVD I har sendt til mig, det rykker gevaldigt i en ”halvgammel” jæger som mig, (er en årgang 1938), når jeg ser hele dvd’en, så måske!

Godt nytår!

 

Med jægerhilsen

Erik Jensen

 

Kommentarer fra www.jagtdebatten.dk :

Jeg har haft fornøjelsen at se Holgers nye DVD og kan garantere den er værd at skrive efter. Den indeholder over tre timers reelle jagtoptagelser og ikke de opstyltede, konstruerede scener den slags DVD’er normalt indeholder og som man oven i købet må betale en formue for.
nan
-----
Du har ret NAN. En virkelig god DVD.
Nijo
-----

Hej KT!

Jeg tager min DVD fra Holger "Danske" Jensen med til dig, når jeg lægger vejen forbi i aften. Jeg har modtaget den som V.I.P. kunde afsendt fra Sydafrika. Hvorfor er mig en gåde, for jeg har aldrig været længere sydpå end til Tunesien på det afrikanske kontinent. Men DVD´en er ubetinget af fornem - og lødig kvalitet...

De bedste hilsner
Henrik

-----

Holger, det er efter min mening din allerbedste CD til dato, og jag har altid dine efterhånden mange CD-er med, når jeg skal på fler-dages-ture...de er efterhånden blevet vist til rigtig mange Danske og svenske jægere.

Jeg undrer mig stadig over, at du ikke sælger dem i stedet ? - for de er betydeligt bedre end de der "jagtpornofilm" med 200 orgasmer på en time.
Ull


-----

 

Jeg var også så heldig at modtage filmen og den var meget velkommen - lå på 4 dag i sengen med feber og lungebetændelse og det var lige før jeg fik ondt af mig selv men det hjalp gevaldigt på det hele at se denne eminent gode film, det gav mig en helt anden slags feber, simpelthen den bedste jagtfilm jeg har set ( og jeg har set mange ) . Så mange tak for den Holger - jeg er nu heller ikke vant til sådan bare at få noget foræret så det gjorde det endnu mere hyggeligt at se den Smile .

Ull - du har ret, her var ikke 200 orgasmer - det var da vist kun løven der leverede en enkelt Blink . Så for nylig en af mine gamle film fra Polen, hvor fortælleren snakkede som om det var "børnetime" . Så det skal du også ha Holger, det var rar at høre en god stemme og man kan jo hurtig høre at det er en jæger og ikke bare en oplæser....
Iøvrigt godt nytår til alle ...

Venligst Amber
-----
Nu har jeg også endelig fået set Holgers film, som kom med posten for en uges tid siden. Det er godt nok nogle helt fantastiske optagelser i har fået lavet.
Lars Johnsen
-----
Jeg vil gerne hyle med i samme kor Holger. Det har taget mig lidt tid at komme igennem DVD`en så her fra: ET PLET SKUD. Tak.
Nijo

 

Kære Jensen Safari…

 

Takker for den flotte CD som jeg forleden fandt i min postkasse…

Super fed måde at markedsføre Jeres virksomhed på på, og flot og indbydende opsætning og layout :o)

 

Har selv jagtet meget i udlandet, men har indtil videre prioriteret ud fra princippet ”Fysisk krævende jagtdrømme først – Afrika når vi bliver ældre”.

 

Er imidlertid noget fristet af jeres tilbud om ”Far/Søn jagt”, og ønsker derfor flere oplysninger om priser på ét sådan arrangement.

 

Med venlig hilsen

 

Kim Møller Hansen

 
Hej Jensen

Jeg takker for en god dvd som vi sad og så og nød de gode jagt oplevelser som i og gæsterne havde.
 
Hilsen Per Holmgren Andersen
 
Hej Holger
 
Tusind tak for DVD´en som jeg har haft stor fornøjelse af. Skriver nu, fordi der lige i dette moment kører en udsendelse på svensk TV4 med Jan Guillau, omhandlende den suspekte del af jagtrejse-branchen i Sydafrika. Sammenholdt med dine sidste nyhedsbreve må jeg, desværre, give dig ret. Der er godt nok brådne kar, her og hisset.

Lige nu ser vi film fra en “løve-farm”, og tidligere har vi været på besøg hos Imbasa Safaris, som er svenskejet og, vel egentlig kan sammenligne deres jagter med jagt på opdrættede fasaner herhjemme. Resultatet er givet på forhånd. “Kan du ramme – får du også det ønskede trofæ med hjem”.
 
Så Holger, fortsæt det gode oplysende arbejde, så ender det nok også med, at jeg, kommer en tur på RIGTIG afrikansk jagt........
 
Med venlig hilsen
Carsten Hennie
 
Det er en særdeles god DVD - tak for den!
Flemming Nørregaard
 
Meget god DVD Jensen!
John Kofoed
 
Super DVD!
Jan Adamsen
 
Hej Holger.. Kan varmt anbefale alle om filmen.. Gode og spændende optagelser.. Super film.. Det skal prøves:)
Ove Maagaard Nielsen
 
Kære Holger.
 
Godt Nytår.
 
Jeg har, med tak,  modtaget din seneste dvd, og har nu, efter højtiden og de mange gæster, haft mulighed for at se den i sin helhed. Og jeg takker igen for oplevelsen. Jeg må indrømme, der er ting der trænger sig på, selvom jeg ikke helt tror, at det bliver til noget. Men drømme har man jo lov til at have.
 
Mange venlige hilsner
Jytte Mejnertsen
 
Hej Benny

Tak for modtagelse af jeres demo DVD, de er spændende kiggeri. Jeg er noget opsat på at min næste jagtrejse måske skal gå til Sydafrika.

Venlig hilsen

Benny Sørensen
 
Tak for filmen Holger, dejligt med solskinsbilleder i den mørke vintertid.

Kim la cour Hansen
 

Hej Holger. Har modtaget jeres seneste film, meget meget fornemt. Rigtig god og informerende film :)

 Mark Bruhn

 

Kære Holger.

 

Allerførst vil jeg meget gerne ønske dig et godt nytår.
 

Jeg havde den glæde at modtage jeres nye ”jagt DVD” 3 juledag.  Jeg så den naturligvis i ”uddrag”; men 4 juledag blev jeg børnebørnsramt og mit mandlige barnebarn ville gerne se noget om jagt. Han er 5 år og er ikke præget på det at gå på jagt, selvom at hans far af og til kan bringes nok i ophidselse til at gøre det. Han var ikke til at ”rive” fra jeres DVD. Jeg lod han se forskellige udsnit, og så troede jeg at det var nok. Go daw do, jeg vendte ryggen til og han startede det hele for fra ( hele DVD en).

 

DVD en gik rent ind. Jeg ville ikke tilskrive dig før jeg havde set den i sin fulde længde. Det er sket i dag, jeg syntes den er god.

 

De bedste hilsener.

Niels R. Moses.

 

Har modtaget DVD'en - der er meget fin!

Niels K. Nielsen

 

Tak for en kanon film!

Jørgen Ingemann Knudsen

 

Kære Holger og Benny.
 

Tak for den absolut meget informative og stemningsfyldte jagt og rejseforslags-dvd. Indslaget med Dr. Livingstone, der efter ægteskabets indgåelse, gang på gang tager på langvarige safarier, kan der kun siges ét om: Humoren og latteren, der følger, er det begavede menneskes salt. Godt nytår til jer fra Hans Egeskjold i det “lille” Danmark.

 

Hej,
 

Har modtaget Jeres CD og tusind tak for den. Nok en reklame men også noget af det mest informative jeg længe har set.

 

Niels Christensen

 

Kære Holger og Benny,


Jeg har med tak modtaget Jeres nye, samlede jagtfilm, og har nydt min eftermiddag i Jeres og Jeres mange, mange herlige gæsters selskab. Det var skønne 3 timer og 39 minutter, som jeg glæder mig til at gense ved senere lejlighed igen.

Jeg har set det hele på Youtube, men det er nu hyggeligt at sætte sig tibage i sofaen med en kande kaffe og en pose Karen Wulf brunkager og lade sig underholde. Og det gør I godt !!!

Med de bedste ønsker om snarlig gensyn og et forrygende nytår til Jer alle!

Kristian Eriksen

 

Kære Holger 

Jeg har med stor tak modtaget jeres nye DVD - Juleposten nåede frem!

Jeg har glædet mig meget over at se de flotte flotte beskrivelser af jeres mangfoldige rejser/jagtmuligheder. Jeg glæder mig naturligvis også meget over at gense afsnittene om SA, opholdet hos jer i Pretoria (Næste gang skal jeg have en tur i én af Rolls Royce'erne!), Campen i Limpopo og ikke mindst er det interessant at få genfortalt historien om SA - Det gør du forbilledligt!  

 Mange hilsner - Også til Susanne & Benny med ønsker om et Godt og berusende Nytår!

Olav Traberg

 

Kære Holger,

 

Stop nu med at sende nye DVD’er, og ikke kun fra Afrika mere, du har jo fingrene dybt begravet i mine spare skillinger - godt nok flot film, bliver nok nødt til at sige ses næste år du gamle!

 

Ole Mather

 

Tak til Jensens Safaris det er bare en super god DVD i har lavet Holger og Benny jeg tager den med ud i jagtforeningen så holder vi hyggeaften med jeres film - det fortjener den, rigtig godt nytår til jer alle der nede

Mvh Birgit Sørensen

 

Hei Holger. 

Tusen takk for en deilig DVD om alle jaktreisene til deg og Benny.

Det har vært underholdende og interessant å kikke på. 

Med vennlig hilsen

Frode Eimot

 

Vi ønsker jer alle et rigtig godt nytår og tusind tak for en fantastisk flot dvd!!

Mange hilsner
Erik og Britt Nedergaard

 

I dag. Tak for DVDen. Det var en dejlig overraskelse at modtage en jagtfilm på en grå og overskyet dag som i dag. Jeg satte den straks på afspilleren og nød filmene i fulde drag.

 

Tak for det og godt nytår til alle i RSA

--

mvh

Bo Kromann Nielsen

 

Kære Holger Jensen,

 

Tak for dvd. Ingeborg bliver helt ”vild” når hun ser folk spise hummer! I enhver henseende meget professionelt. Har fulgt dig gennem årene i medierne og moret mig over din humor og kontante facon. Det er flot, det du har præsteret!

 

Stor hilsen

 

Morten, Ingeborg og Jørn Abildgaard

 

Mange tak for DVD´en. Den er ligeså inspirerende som de forrige :) Godt Nytår

Peter Staunsbjerg