Susanne er gift med vor jagtleder Benny Bjerg, og mange af vore gæster har gennem årene gjort brug af hendes in-house foto atelier til portræt fotografier - når man nu alligevel er samlet på en ferie, er det et skønt minde at tage med hjem, og priserne er væsentligt billigere end i Danmark. Nu udvider Susanne biksen til også at tilbyde vore gæster et mini-fotokursus, så man kan lære at tage nogle endnu bedre billeder på fotosafarien eller jagtturen! Enhver kan lære at få et bedre fotoøje.

Susanne har boet i Sydafrika i 15 år og har arbejdet professionelt for bl.a. Jyllands-Posten, Den Kgl. Danske Ambassade i Pretoria og talrige private sydafrikanere og danskere - både fastboende og på rejse. Hun har endvidere udstillet sine kunstfotografier på gallerier i både Johannesburg og ved Pretoria Association of Arts.

Alle typer kameraer er velkomne, små, store, spejlrefleks,  kompakt og hvad gæsterne ellers bringer med - det er i første grad tænkt som et visuelt kursus, og går ikke så meget på selve udstyret. En kursusdag varer typisk 8-9½ timer, inkl. trafik og frokostpause.

2 timers undervisning i Jensen Safaris Guesthouse
4 timers foto praktik i Pretoria

Frokost på en hyggelig lille restaurant
Evaluering af opgave og afrunding

PRISLISTE (inkluderer frokost)

1 person/R2.000 - 2 personer/R1.750 pp - 3 personer /R1.500 pp - 4 personer/R1.250 pp
Gruppepris kan indhentes fra Susanne

Hovedstaden Pretoria er særligt fotogen i månederne oktober og november, hvor 68.000 blomstrende jacaranda træer pryder gader og veje.

Susanne har også gennem mange år været fast fotograf hos både de lokale ballet kompagnier, og under besøg af Den Kgl Ballet i Sydafrika, og nu har hun samlet de bedste fotografier i en e-bog "Ballet Moments", som kan købes via hjemmeside adresserne angivet herover eller kontakt Susanne direkte på susanne@susannephoto.com

Foruden familiefester og fødselsdage har vi også afholdt mange bryllupper i Jensen Safaris Guesthouse - indhent et tilbud på en virkelig flot festdag fra jensen@icon.co.za

Portrætfotos er og bliver kernen i Susanne's arbejde og med fotoshop og lys og alverdens trick, kan man selv få fire morsingboere (herover) til at tage sig rigtigt pænt ud!