Vi har altid gjort meget ud af forplejningen hos Jensen Safaris - ikke blot hjemme i Jensen Safaris Guesthouse, men også ude i felten, hvor et amerikansk outdoor tidsskrift engang deklarerede at vi havde "the worlds best Camp Cuisine"! Størstedelen af maden serveres dog i The Manor House ved Jensen Safaris Guesthouse, som ses herover. Vi byggede for et par år siden et super moderne køkken med alle hjælpemidler, bl.a. et "hot-table", som kan holde op til 60 middagstallerkner varme under serveringen. Vi kan tilbyde middage for op til 80 siddende gæster i The Manor House, men er ofte flere, når vi i sommerhalvåret tager haven i brug.

 

Gæstekok fra Uganda!

 


 

Vi har ofte gæstekokke i højsæsonen fra nogle af de ypperste restauranter i Danmark, men for nyligt sendte vor jagtoperatør i Uganda kokken Tyson på lynkursus i vort køkken i Pretoria. Det blev en oplevelse for alle parter

 

 

Foruden at assistere i køkkenet i to uger i vor absolutte højsæson, nåede vi at få vist Tyson lidt af Sydafrika's seværdigheder, herunder Sun City, og det kan nok være at han har fået noget at snakke om hjemme i campen!

 

 

Her er han sammen med vor daværende assistent Jonas i The Lost City ved Sun City - en menneskeskabt badestrand midt ude i bushen ved Pilanesberg National Park!

 

 

Her gøres friskskudte duer klar til fryserrummet

 

 

Vi satser på at købe og finde de bedst mulige materialer, og ofrer de midler der skal til for at sikre dette, og derefter behandler vi råvareprodukterne ordentligt. Vildt udgør en vigtig del af råvarerne - duer, perlehøns, francoliner og ænder, men også mange forskellige antilope arter, herunder omkring 150 udbenede springbukke puttes hvert år i fryserummet. Ved juletid importerer vi omkring et tons varer fra Danmark, således at vi kan sikre kvalitet og et dansk islæt ved juletid - en god del af disse varer sælges dog videre til indkøbspris til herboende danskere, som sætter stor pris på denne service.