Vingodserne i Kaplandet nærmest oser af historie, og Wildepaardejacht farmen er bestemt ingen undtagelse. Allerede i 1699 fik hugenotten Phillippe Foucher overdraget skødet på Wildepaardejacht af Kap Koloniens første guvernør Simon van der Stel - Foucher var protestant og en af de religiøse flygtninge fra Frankrig, som boerne hidkaldte for at få gang i vinproduktionen. I 1993 var gården efter talrige ejerskifter nedslidt, men blev opkøbt af en græsk aristokrat, som i 1998 blev skilt og giftede sig med den tidligere sydafrikanske præsident og Nobelpris modtager F.W. de Klerk. På det tidspunkt havde farmen allerede huset berømtheder som Margaret Thatcher og eks-kong Konstantin af Grækenland, hvil forklarer hvorfor to af suiterne er opkaldt efter disse gæster. I 2009 blev farmen købt af en dansk familie, som stadig ejer og driver stedet, men dog ikke bor fast på farmen. Der drives stadigvæk landbrug på stedet med 14 hektar tilplantet med vinstokke og desuden en mindre produktion af oliven, citrus- og guava frugter. Hovedbygningen er omgivet af et 3 hektar stort velholdt haveanlæg og i farmens 10 smukt indrettede værelser er der plads til i alt 20 gæster.

PRISLISTE WILDEPAARDEJACHT

 

INDTIL 30/11/2013

XX/XX/XX-XX/XX/XX

VÆRELSESTYPE

DBL

ENK

DBL

ENK

THE PRESIDENTIAL SUITE

R

1.500

R

1.500

R

 

R

 

THE DRESSING ROOM

R

1.200

R

700

R

 

R

 

THE BLUE ROOM

R

1.000

R

600

R

 

R

 

THE SHOE ROOM

R

-

R

550

R

 

R

 

THE KING KONSTANTIN ROOM

R

1.400

R

800

R

 

R

 

THE MARGARET THATCHER ROOM

R

1.000

R

600

R

 

R

 

THE VINEYARD ROOM

R

1.200

R

700

R

 

R

 

THE GREEN STAIRS ROOM

R

900

R

700

R

 

R

 

THE MOUNTAIN VIEW COTTAGE

R

1.200

R

1.200

R

 

R

 

 Børn i alderen 0-4 år er gratis - børn fra 4-12 år betaler halv pris. En ekstra voksen person der deler værelse med 2 andre voksne koster R500 pp (kun muligt i nogle af værelserne, og højst 1 ekstra person

Opdateret billede
kommer snart!

THE PRESIDENTIAL SUITE
Dette værelse består af et stort soveværelse med en-suite marmorbadeværelse med både brusekabine og karbad, og desuden eget kontor. Man betaler samme pris for enkelt- eller dobbeltværelse.

Opdateret billede
kommer snart!

 

THE DRESSING ROOM
Det gamle påklædningsværelse er meget flot indrettet med et større antal specielle skabe. Man skal ud af værelset for at benytte toilettet og badeværelset, men der er dog tale om et selvstændigt badeværelse med både karbad og brusekabine, alt sammen udført i marmor.

Opdateret billede
kommer snart!

 

THE BLUE ROOM / ILLYANA'S ROOM
Et romantisk lille blåt værelse, som nærmest oser af charme. Det ligger på 1. sal i hovedhuset, og har eget romantisk badeværelse med både brusekabine og karbad, men også her skal man ud af værelset for at benytte toilettet og badeværelset. Værelset er opkaldt efter fru De Klerks datter, som boede her.

Opdateret billede
kommer snart!

 

THE SHOE ROOM
Et romantisk lille værelse på 1. sal i hovedhuset, med selvstændig vaskekumme. Der hører ikke bad til værelset. Her skal man benytte det badeværelse, der hører til The Blue Room. Ofte vil en familie med fordel kunne bestille The Shoe Room og The Blue Room samlet, da dette indeholder en besparelse.

Opdateret billede
kommer snart!

 

THE KING KONSTANTIN ROOM
Bortset fra The Presidential Suite, er dette farmens mest eksklusive værelse. Det har selvstændigt en-suite badeværelse og toilet, og fra værelset kan man åbne to store franske døre og nyde en skøn udsigt over vinmarkerne. Der er mulighed for at opholde sig på sin egen private terrasse lige foran værelset. Værelset er opkaldt efter den græske Kong Konstantin, der ofte besøgte farmen, da De Klerk familien boede på stedet, og er beliggende i sidebygningen.

Opdateret billede
kommer snart!

 

THE MARGARET THATCHER ROOM
Også dette værelse er beliggende i sidebygningen, umiddelbart ved siden af Kong Konstantin værelset. Der er selvstændigt badeværelse og toilet, men man skal ud på en lille gang for at benytte det, men ingen andre værelser benytter gangen. Værelset er opkaldt efter Margareth Thatcher, der også var en nær ven af familien De Klerk, og besøgte farmen.

Opdateret billede
kommer snart!

 

THE VINEYARD ROOM
Et stort værelse, der er placeret separat i sidebygningen, med en skøn udsigt ud over vinmarkerne. Der er selvstændigt badeværelse og toilet, og store franske døre. Værelset indeholder ud over en dobbeltseng, også en sovesofa, således at det her er nemt at lave en ekstra opredning til et barn eller en teenager.

Opdateret billede
kommer snart!

 

THE GREEN STAIRS ROOM
Et hyggeligt værelse på 1. sal af sidebygningen. Det er et større værelse med eget bad og toilet. Man skal op ad en mindre stejl trappe, så det egner sig ikke til gangbesværede, og det har en lidt alternativ gammel dør med hængelås, hvorfor det da også er farmens billigste værelse. På trods af disse forbehold er det et meget hyggeligt opholdssted.

Opdateret billede
kommer snart!

 

THE MOUNTAIN VIEW COTTAGE
En selvstændig Cottage/lejlighed, der er en del af sidebygningen. Der er eget køkken og opholdsstue, eget badeværelse, to soveværelser, samt en lille repos. Der er desuden en skøn selvstændig terrasse, med en vidunderlig udsigt over Klein Drakenstein bjergkæden. Her er det muligt at opholde sig som familie, og der er også mulighed for at slå lejligheden sammen med The Green Stairs Room, hvis man en større familie bestiller

 GOLF I OMRÅDET

 

 ANDRE ATTRAKTIONER

 

Overvej at at ankomme til Cape Town med Rovos Rail "The Pride of Africa"!

 

UNDER KONSTRUKTION - KOM TILBAGE LIDT SENERE