Safari lodges i Sabie Sands Game Reserve

Sabie Sands Game Reserve er en samling af privatejede landområder langs med den vestlige grænse til Kruger National Park. Selve grænsen er efter nedtagningen af grænsehegnet ikke længere synlig, således at vildtet frit kan bevæge sig mellem nationalparken og Sabie Sands Game Reserve. Fordelen ved ophold i dette område fremfor selve Krugerparken er i første række friheden til at kunne færdes udenfor de faste grusveje og desuden efter solnedgang, hvor safarierne fortsætter med hjælp af spotlights. Derved øges mulighederne for at iagttage de såkaldte "Big Five", d.v.s. løve, leopard, elefant, næsehorn og kafferbøffel. Det foreslås at gæster medbringer passende vindtæt beklædning for køreture med åbne køretøjer tidligt om morgenen og sent om aftenen, hvor det kan være køligt.

 

Hvorfor koster disse lodges relativt mange penge?
Husk at der er utrolig forskel på kvaliteten af safari lodges i Sydafrika. Mange, ikke mindst en række danskejede etablissementer, gør nærmest indtryk af at være beliggende i hjertet af Krugerparken, når der i virkeligheden er tale om at man ofte skal køre i timevis for overhovedet at opleve storvildt. I Sabie Sands er dyrene lige uden for døren, og det gør oplevelsen så meget større og opholdet langt mere bekvemt og luksuriøst. Husk at tænke på dette, når De sammenligner priser. Det her er "rigtig" BIG 5 Safari, og De kommer ikke til at holde i kø på en asfaltvej inde i Krugerparken for at se en løve på 200 meters afstand!

 

Vor foretrukne partner er Idube Game Lodge

For budget safari i Sabie Sands Tydon Safaris
 

HERUNDER PRÆSENTERER VI ET PAR MEGET EKSKLUSIVE LODGES I SABIE SANDS

Singita Lodge er den helt ultimative luksus - uanset om man bor på Singita Boulders eller Singita Ebony Lodge i Sabie Sands Private Game Reserve eller den nye Singita Lebombo inde i selve Kruger nationalparken ved kanten af Lebombo bjergkæden. Det ypperste indenfor safari og super luksus fra start til slut! Indhent et tilbud inkl. transfers


PRISER GÆLDER INDTIL 31/12/2019

PRIS R27.750 PER PERSON I RIVER SUITE
R26.460 PER PERSON I BUSH SUITE
R69.375 FOR FAMILY SUITE (1-3) PERSONER (13.875/extra person)

PRISER INKLUDERER ALLE SAFARI AKTIVITETER / MÅLTIDER / DRIKKEVARER

EKSKLUDERER TOURISM LEVY R70 pp per døgn / CONSERVATION LEVY R138 pp per døgn

 

 

Enestående luksus lodges beliggende hhv. på en bjergtop og ved en flodsænkning i det nordlige hjørne af Sabie Sands Private Game Reserve, ejet og drevet af Sir Richard Branson fra Virgin Atlantic. Vi anvendte bl.a. denne lodge til overnatning for HM Kong Carl Gustav af Sverige og en højtstående delegation af svenske industrifolk i 1995.

 

ULUSABA ROCK LODGE PRISER PÅ ANFORDRING

 

 

ULUSABA SAFARI LODGE PRISER PÅ ANFORDRING

Bemærk venligst at ingen børn under 12 år er tilladt på Ulusaba Safari Lodge