Randkursen holder sig fortsat rekordlavt lige over 36 ører, hvilket har givet ekstra travlhed i huset, og ønsker nogen et kurssikret rejsegavekort til 2024, så kontakt os for detaljer herom. Husk at det heller ikke er spor for tidligt at planlægge jule- og nytårsferien 2024/25, hvis man ønsker at sikre pladser på de bedste lodges, gæstehuse og små hyggelige boutique hoteller, for slet ikke at tale om safarier til vands i Chobe deltaet eller en rejse med luksustoget ROVOS RAIL "The Pride of Africa"! Såfremt I stadigvæk ikke er overbeviste om at det sydlige Afrika er en fantastisk rejsedestination, så lad vor verdensberømte sydafrikanske komiker Trevor Noah lede Jer på rette kurs herunder!

Vi markedsfører ikke safari pakkerejser til sekundære lodges, hvor gæster udsættes for timelang landevejskørsel for at lave safari på asfaltvejene i Krugerparken - vi tilbyder i stedet safarier som en del af et skræddersyet arrangement, hvor man tilbringer 2 eller 3 dage i det helt optimale safari område Sabie Sands Private Game Reserve - enten på den fantastiske Idube Game Lodge*****  eller teltcampen Umkumbe Bush Lodge***, som sikrer gæster vilde næroplevelser med BIG 5 på vaskeægte off-road safarier! Ideel kombination til Drakensbjergene og eSwatini (tidligere Swaziland) på vej ned mod Zululand og St. Lucia ved Det Indiske Ocean.

Sydafrika er populær blandt vore mange golfkunder, som nyder de billige Rand-baserede green-fees og smukke omgivelser. Lad os næste gang booke en runde på Skukuza Golf Club, som byder på meget andet dyreliv end lige birdies og eagles eller prøv den helt vildt luksuriøse Leopard Creek Country Club. Overvej også et lidt længere ophold i Jensen Safaris Guesthouse med bekvem adgang til en stribe billige klubbaner i hovedstaden Pretoria, som er virkelig god værdi for pengene.

Ruten mellem Pretoria og Victoria Falls er nu blevet den mest populære rejse med luksustoget ROVOS RAIL "The Pride of Africa" - vi leverer eller afhenter gæster med vor Rolls-Royce limousine service på den lokale Rovos Rail private station i Pretoria, så det hele matcher det niveau, som dette produkt afspejler. Kontakt os på jensen@icon.co.za for aktuelle ledige datoer og tryk på billedet herunder for link til Rovos Rail på vor hjemmeside.

Vi har netop blæst "JAGT FORBI" for jagtsæsonen 2023, som var præget af en stribe succesfulde bøffeljagter, og næsten alle trofæerne er enten leverede i Danmark, eller under pakning eller endelig konservering. Vi starter 2024 sæsonen op med en MINI-SAFARI lige efter nytår. Tryk på billedet herover for at se billeder og video klip fra den forløbne jagtsæson og kontakt os på jensen@icon.co.za for ledige 2024/25 datoer.

Normalt sælger vi kun de populære drivjagter i Karoo ørkenen til grupper af jægere, men i starten af juni 2024 har vi et par fripladser, som sælger separat, så kontakt os på jensen@icon.co.za og se program og priser ved at trykke på billedet herover. Det er rigtig hyggejagt - en kombination af drivjagt, trofæjagt og fuglejagt.

Besøg vor YouTube kanal SafariJensen som fortsat er velbesøgt og hjemmesiden www.jensensafaris.com har omkring 300+ unikke besøg i døgnet og flere end 64 millioner klik siden starten. Vi forsøger løbende at opdatere priser og afgangsdatoer på alle aktiviteter, og det er en god idé at besøge hjemmesiden for inspiration til næste rejse. Følg også min Instagram profil på https://www.instagram.com/jensensafaris og min personlige og ganske aktive Facebook profil på https://www.facebook.com/JensenSafaris

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 153

 

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 151

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 152

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 149

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 150

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 147

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 148

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 145

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 146

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 143

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 144

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 141

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 142

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 140

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 137

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128