St. Lucia Wetlands Park eller iSimangaliso Wetland Park, som den nu kaldes,  blev i 1999 udpeget af UNESCO som et "World Heritage Site", hvilket indikerer at der er tale om et stykke særdeles bevaringsværdigt natur med et rigt varieteret dyreliv. Hvor ellers finder man klodens ældste overlevende dyreart (næsehornet) sammen med verdens største pattedyr elefanten, som deler et økosystem med verdens ældste fisk coelacanth og verdens største marine pattedyr hvalen? Og hvilket andet sted i verden deler krokodiller og hajer det samme farvand? Fordelen ved at benytte dette område som badeferie er at man i tilfælde af dårligt vejr ved stranden har talrige udfoldelsesmuligheder i og omkring St. Lucia, og derfor er det en favorit destination for de gæster som rejser mellem eSwatini (tidligere Swaziland) og Durban King Shaka Int. Airport.

Hver dag kan vore gæster tage med udflugtsbåde på lagunen ved Lake St. Lucia - et unikt økosystem, hvor hajer deler vandet med krokodiller og flodheste. Der findes et rigt fugleliv i området, bl.a. fiskeørne og goliathejrer, samt naturligvis isfugle og andefugle. I måderne juni-november byder området på spændende ture på Det Indiske Ocean på udkig efter hvaler. Hvalerne parrer sig i den varmere del af Det Indiske Ocean, for senere at bevæge sig ned mod Kaplandet, hvor kalvene fødes.

I måderne november - januar er det muligt at tilmelde sig spændende aftenture for at opleve havskildpadder, som på denne tid af året kommer på land for at lægge æg på det samme sted som de selv er født. Senere, omkring februar måned, kan man opleve de nyudklækkede afkom på vej til bage til Det Indiske Ocean. Der er to forskellige typer - de enorme leatherback turtles og desuden loggerhead turtles.

Dyrelivet i de nærliggende reservationer Hluhluwe/Umfolozi og Mkuze Game Reserves er enestående, og rummer bl.a. verdens største bestand af såvel hvide næsehorn (tv) og det mere sjældne sorte næsehorn (th). Den mest almindelige antilope i Zululand er den smukke nyala herunder som træffes ved vandhullerne midt på dagen.

De mange vådområder og havet omkring St. Lucia giver levemuligheder for en række interessante fugle og tusindvis af flodheste. Pelikaner og fiskeørne er talrige. Fiskemulighederne er også gode - både i form af storfiskeri, men også i form af bundfiskeri, hvor man hurtigt kan fylde kvoten op.

Vi samarbejder et dejligt gæstehus i området, hvor man virkelig føler sig hjemme. Kør-selv turister får gode råd og bliver assisteret med reservationer, mens guidede gæster får al den opmærksomhed de kunne ønske sig. Derfor er African Dreamz****  blevet meget populær, ikke mindst efter at stedet undergik et ejerskifte med et nyt bestyrerpar. Det er også muligt under opholdet at tage på storfiskeri på Det Indiske Ocean, hvilket rummer fremragende oplevelser.

AFRICAN DREAMZ GUESTHOUSE***

PRISLISTE

INDTIL 28/02/2024

01/03/2024 - 28/02/2025

INKL. MORGENMAD

DBL

ENK

DBL

ENK

 STANDARD DOBBELTVÆRELSE

R

1.440

R

1.000

R

TBA

R

TBA

 LUKSUS VÆRELSE KING BED

R

1.700

R

1.400

R

TBA

R

TBA

 LUKSUS VÆRELSE KING/TWIN BED

R

1.700

R

1.400

R

TBA

R

TBA

 FAMILIEVÆRELSE*

R

2.770

R

2.770

R

TBA

R

TBA

* PRIS GÆLDER FOR 2 VOKSNE MED 2 BØRN OP TIL 18
INDHENT VENLIGST PRISER FOR EVT. TRANSFERS OG SIGHTSEEING AKTIVITETER