Flyforbindelserne til Victoria Falls er bedre end nogensinde før. Har man ønske om at starte eller slutte turen ved de berømte vandfald, flyver Ethiopean Airlines fra København via Addis Abeba kl. 19:25 og man lander næste dag i Victoria Falls kl. 12:10 og kan nå en Sunset Cruise med middag på Zambezi floden ved solnedgang! Tilsvarende kan man på returfarten flyve fra Victoria Falls kl. 13:05 med en mellemlanding i Gaberone, Botswana og ankomme i København kl. 08:05 næste morgen.  Fra Sydafrika er mulighederne nu helt enestående - non-stop fly fra Cape Town, Kruger Mpumalanga og Johannesburg mindst en gang dagligt.

Det nyeste produkt ved Victoria Falls er en halvaden times køretur med sporvogn igennem Zambezi National Park og ud på den berømte bro over Victoria Faldene. Der er afgange kl. 08:30 og 10:30, men minimum 6 personer vil også sikre en afgang ved solopgang kl. 06:15, som er det mest spektakulære tidspunkt at opleve faldene. For grupper er det også muligt at booke sporvognen til en "Dinner with the Stars" afgang, inkl. en 3-retters middag.

Der er daglige rutefly fra Johannesburg O.R. Tambo International Airport, Cape Town og Kruger Mpumalanga til Victoria Falls, men nogle gæster vælger også at ankomme i stil med luksustoget Rovos Rail "The Pride of Africa", som parkerer lige ved siden af det gamle historiske Victoria Falls Hotel****. Hotellet nærmest oser af historie, og man kan ikke undgå at føle sig lidt nostalgisk, når man sidder på terrassen med udsigt ned mod faldene og nyder High Tea! Kombinér også ideelt med en Safari Cruise ved den nærliggende Chobe River i Botswana.

Vort andet foretrukne hotel i området er Ilala Lodge Hotel***, som nok er lidt bedre egnet til børnefamilier, men begge hoteller ligger kun et hanefjed fra vandfaldene, som man kan nå på 5 minutter ad en lille sti.

Vi foreslår enten 2 eller 3 døgns ophold ved Victoria Falls, men selve byen er bestemt ikke nogen turistattraktion, og derfor er det særdeles vigtigt hver dag at have et rimeligt højt aktivitetsniveau. Et af højdepunkterne er en overflyvning af faldene med helicopter, men også Elephant Back Safari, Lion Encounter og den nærmest obligatoriske Sunset Cruise på Zambezi floden bør indgå i et besøg ved faldene.

2024/2025 PRISER PÅ DETTE LINK

 Elephant Encounter er en fantastisk oplevelse - tilbydes også i Pilanesberg National Park og ved byen Hazyview i den østlige del af Sydafrika. Tryk på billet herover for link til Elephant Whisper og lad os booke en næroplevelse med afrikanske elefanter.