Det nyeste produkt ved Victoria Falls er en køretur sidst på eftermiddagen med damptog ud på broen mellem Victoria Falls og Livingstone, hvor der serveres lækkerier og er adgang til fri bar. Afgang direkte fra stationen ved Victoria Falls Hotel****. Afgår tirsdag, fredage og søndage og priser er på dette link.
Der er daglige rutefly fra Johannesburg O.R. Tambo International Airport, Cape Town og Kruger Mpumalanga til Victoria Falls, men nogle gæster vælger også at ankomme i stil med luksustoget Rovos Rail "The Pride of Africa", som parkerer lige ved siden af det gamle historiske Victoria Falls Hotel****. Hotellet nærmest oser af historie, og man kan ikke undgå at føle sig lidt nostalgisk, når man sidder på terrassen med udsigt ned mod faldene og nyder High Tea! Kombinér også ideelt med en Safari Cruise ved den nærliggende Chobe River i Botswana.
Vort andet foretrukne hotel i området er The Kingdom****, som er lidt bedre egnet til børnefamilier, men begge hoteller ligger kun et hanefjed fra vandfaldene, som man kan nå på 5 minutter ad en lille sti.
Vi foreslår enten 2 eller 3 døgns ophold ved Victoria Falls, men selve byen er bestemt ikke nogen turistattraktion, og derfor er det særdeles vigtigt hver dag at have et rimeligt højt aktivitetsniveau. Et af højdepunkterne er en overflyvning af faldene med helicopter, men også Elephant Back Safari, Lion Encounter og den nærmest obligatoriske Sunset Cruise på Zambezi floden bør indgå i et besøg ved faldene.

2021 PRISER PÅ DETTE LINK

 Elephant Encounter er en fantastisk oplevelse - tilbydes også i Pilanesberg National Park