Jensen Safaris blev stiftet i 1980 af Holger Krogsgaard Jensen (tv), og var i starten overvejende et jagtsafari firma. I de følgende år blev profilen dog ændret, og i volume udgør fotosafari gæster nu 95 pct. af firmaets omsætning. Mange rystede på hovedet af at nogen kunne hitte på at kombinere jagtudøvelse og fotosafarier, men det har vist sig at mange faktisk synes at det er ganske spændende at komme på rejse med et "rigtigt" safari kompagni, der ikke blot består at kontorfolk, men personer der kender bushen ind og ud. Jagtleder Benny Nørgaard Bjerg (th) var indtil sin alt for tidlige bortgang i 2015 ansvarlig for denne afdeling, som driver etisk jagt på bæredygtige vildtbestande. I 1999 åbnedes Jensen Safaris Guesthouse, som igen ændrede firmaets profil, nu hvor vi kan overnatte 38 gæster i 18 værelser med badeværelser en suite.

Thybo og uddannet herregårdsjæger på Frijsenborg, Gyllingnæs og Lekkende-Beldringe, efterfulgt af et arbejdsophold i Rhodesia og en fem-årig ansættelse som skytte på godset Wedellsborg

Flygtede i 1980 fra Anker Jørgensen regimet og stiftede Jensen Safaris i Sydafrika, og har siden fungeret som ejer, sekretær, kok, regnskabschef, PR-leder og havemand i firmaet!

Vestjyde, uddannet herregårdsjæger fra Kalø, med forudgående elevtid på Barritskov, Giesegård og Wedellsborg. Leder af jagtafdelingen, uddannet professional jæger i Sydafrika, og ansvarlig for alle praktiske aspekter af vore rejsearrangementer, herunder i særlig grad aktiviteterne på vor jagtområder og ved gæstehuset. Kom til Sydafrika første gang i 1994, som assistent i Jensen Safaris, og var fastansat fra 1995 indtil sin bortgang i 2015.
Udover den faste stab har vi i mange år haft unge mennesker fra Skandinavien som assistenter i firmaet. De går til hånde med serviceringen af gæsterne i en periode på 3-6 måneder, og vi har haft over 100 af slagsen. Hvis Du tror det kunne være noget for Dig, så send os et par linjer med en CV til jensen@icon.co.za - et vellignende foto og en beskrivelse af Dig selv. Man skal være ikke-ryger, ædruelig og udadvendt, med et godt arbejdstempo over middel, og så naturligvis lyst til spændende oplevelser! Mange er jægere, men det er slet ikke nogen betingelse, blot arbejdslysten er til stede.