Alle flybilletter indkøbt direkte fra Jensen Safaris afregnes af hensyn til Rejsegarantifonden til Samson Travel A/S i Frederikshavn. Det giver tryghed for vore gæster, og selvom kunderne i det tilfælde stadigvæk skal henvende sig til os omkring selve rejsearrangementet, så foregår betalingen ad officielle kanaler og giver kunderne mulighed for at tegne en syge- og rejseforsikring, samt en afbestillingsforsikring. Begge dele anbefales varmt, og vær opmærksom på at sidstnævnte skal bestilles allerede ved den første bestilling og ikke kan tilføjes senere. Mange produkter vil dog være underlagt delvis betaling direkte til Sydafrika, og omfattet af de afbestillingsbetingelser, som vore partnere har pålagt os - det vil især være i forbindelse med jagtsafari arrangementer, men også andre dele af landarrangementer i en situation hvor mange lande er omfattet af advarsler mod forretnings- eller ferierejser.

 Kontakt detaljer

jensen@icon.co.za

Vi besvarer alle e-mails hurtigt og grundigt, men det er vigtigt at henvendelsen både indeholder fulde navne og gadeadresser, da vi ellers ikke ønsker at anvende tid på henvendelsen. Skulle dette krav ikke være opfyldt, skriver vi blot tilbage og beder herom, da vi under ingen omstændigheder vil bruge tid på anonyme henvendelser. Husk at vi ikke er booking robotter, men mennesker af kød og blod, og vi gør os meget umage med at besvare seriøse henvendelser med stor grundighed, og besvarer alle spørgsmål som De måtte have. Vor tlf. er også åben, men vi vil allerhelst korrespondere per e-mail, således at vi altid kan finde tilbage til hvad der er aftalt og lovet partnerne imellem. I nødstilfælde kan anvendes +27 82 556 15 15 eller i månederne april-september, hvor vi ofte er ved Limpopo Tented Camp kan anvendes +27 60 440 61 29. Benyt også gerne WhatsApp eller SMS, således at jeg hurtigt kan komme tilbage, hvis jeg ikke lige har mulighed for at besvare opkaldet.

 Info nødvendig for bestilling af flybilletter

Oplys navne nøjagtigt som angivet i pas - ingen kaldenavne, og husk alle mellemnavne, samt mobilnumre!


Nu om stunder er det særdeles vigtigt at oplyse korrekte navne ved bestilling af fly. Vi har flere gange været udsat for at gæster bliver nægtet adgang til fly, fordi der er uoverensstemmelser mellem navne i pas og flybillet. Husk især at oplyse mellemnavne, men glem heller ikke hvis navnet ender på et mere almindeligt efternavn, som ikke normalt anvendes. Hvis det står i passet skal det simpelthen med. Hvis der er børn u. 12 år på afrejsetidspunktet (enkelte selskaber op til 16 år), så bedes De oplyse fødselsdato på barnet og hvis der er tale om et usædvanligt fornavn kan det endvidere være en god idé at oplyse barnets køn. Ved bestilling af flybilletter bedes ligeledes opgivet ønsket afrejsedato fra Danmark, og hvorvidt det skal være fra København, Billund, Aalborg eller anden provinslufthavn. Oplys endvidere destination i Sydafrika eller andetsteds i Afrika. Fleksibilitet kan ofte give billigere billetter, så oplys gerne evt. alternative datoer. Hjemrejsedatoen skal opgives som den dato hvor man ønsker at afrejse fra Afrika. Det kan være en god idé at flyve ind til f.eks. Cape Town og ud af Johannesburg, hvis man skal besøge begge disse destinationer i Sydafrika. Derved opnår man en besparelse i både penge og tid. I hastesager hvor vi er væk fra kontoret, kan henvendelser om flybilletter ske direkte til samson@samson-travel.dk med cc til jensen@icon.co.za

 Info nødvendig for udarbejdelse af tilbud

Giv os så mange oplysninger som overhovedet muligt

Ønsket afrejsedato fra Danmark
Ønsket hjemrejsedato fra Sydafrika eller anden destination
Er datoerne overhovedet fleksible?

Værelsesfordeling
Skal det være overnatning i dobbeltværelse med dobbeltseng eller delt dobbeltseng?
Familieværelse (normalt kun børn u. 12 år)
Enkeltværelse (en dyr løsning, da enkelt- og dobbeltværelser ofte koster omtrent det samme)
Triple værelse - hvor tre voksne deler et værelse - afregnes oftest som dobbeltværelsespris x 1,5

Hotelstandard
Ofte kan det være svært at give et endegyldigt svar på dette. Vi foreslår f.eks. ofte at man sparer lidt på hotellerne i f.eks. Cape Town og vinlandet, og i stedet anvender safari lodges i de helt optimale områder. Derved er pengene godt anvendt, og 5-stjernede hoteller er i reglen også billigere på landet end i byerne.

BUDGET
Her er der i reglen tale om 3-stjernede hoteller og offentlige camps i nationalparker. Man skal ikke forvente luksus, men værdi for pengene, og rene og pæne faciliteter

LUKSUS
Der er stadigvæk tale om værdi for pengene, men her taler vi om mere luksuriøse omgivelser for gæster der ønsker at forkæle sig selv på rejsen, uden at det bliver ekstravagant.

SUPERLUKSUS
Det er en kategori, som i modsætning til det øvrige Afrika, er vel repræsenteret i Sydafrika. Ønsker man det ypperste indenfor safari lodges, golf estates eller femstjernede byhoteller, så kan vi bestemt levere varen til de allermest kræsne gæster i Afrika.
 Rejsens indhold?
Naturoplevelser, golf, jagt og fiskeri er vore specialer - intet er umuligt i Afrika
Tendensen er at rejser bliver mere og mere eventyrlige for hvert år der går. Der skal være indhold og spænding på en rejse for moderne turister - en sandstrand eller en buffet på et byhotel er ikke længere nok for nutidens mere krævende rejsende. Det passer os godt, for ingen opgave er for speciel til at vi ikke kan løse den, men vi frastår dog helst fra aktiviteter der er så eventyrlige, at det ligefrem bringer vore gæsters liv og førlighed i fare!

Vi har i mere end et kvart århundrede lavet cykel safarier, tennis safarier, golf safarier og sågar turneer med Den Kgl. Ballet, en stribe firmaer og DGI's Verdenshold, så ingen opgave er for stor eller usædvanlig. Fortæl os derfor hvad Deres specielle formål med rejser er - f.eks.:

Naturoplevelser
Dyreliv
Fugleliv
Fiskeri
Jagt
Golf eller andre sportsaktiviteter
Surfing
Hvalsafari
Dykning inkl. dykning med hajer
Havskildpadder
Vin
Gåture
Badeliv
Bryllupsrejse
Familieferie med mindre børn
Bjergvandring
Cykling
 Destinationer?

Hvor skal rejsen gå hen - lad os vide om De har særlige ønsker - f.eks:
 

Jensen Safaris Guesthouse

Hovedstaden Pretoria
Kapstaden
Vinlandet
Drakensbjergene
Det Indiske Ocean
Blomsterlandet ved Namaqualand
Garden Route
Zululand

Zulu landsby
Soweto
Victoria Falls
Tropeø ved Mozambique
Uganda

eSwatini (tidl. Swaziland)
Namibia

 Rejsearrangementer vi takker nej til!
Vi lidt småhysteriske omkring sikkerheden for vore gæster, og har man selv arrangeret væsentlige dele af rejsen uden at tage os med på råd, så siger vi i reglen pænt nej tak til at deltage i planlægningen. Det gælder også hvis vi bliver præsenteret for urealistiske ønsker for rejsens indhold, eller ruter der kan være farlige eller direkte uigennemførlige. Vi føler nemlig at det er god reklame at henvise sådanne gæster til vore kollegaer, eller i nogen tilfælde sågar til Det Sydafrikanske Turistråd, hvis det blot er gratis rejserådgivning man ønsker. Samtlige vore rejsearrangementer er sammensat på en facon, hvor vi selv ville føle os trygge både ved både indhold og rejserute. Det har vi det bedst med, og dette har været med til at sikre at vi på nuværende tidspunkt har kunne publicere  referencer fra mere end fire tusinde tilfredse gæster.