For blot 2 måneder siden dominerede Sydafrika alle overskrifterne og blev udnævnt til hele verdens syndebuk, fordi landets dygtige videnskabsfolk havde identificeriet den famøse Omikron variant, men i dag er det nok almindelig anerkendt at netop den opdagelse var starten på afslutningen af pandemien og en tilbagevenden til en mere normal situation verden over. I Sydafrika er vi sluppet af med næsten alle restriktioner og har en tryg hverdag med et meget lavt smitteniveau. Lige nu er vort største problem paradoksalt nok hvorvidt gæster forbliver raske INDEN turen til Sydafrika! Selvom vi 21/12/21 blev fjernet fra den danske rødliste, kunne det desværre ikke redde ferien for de mange gæster som havde måttet udsætte deres besøg til julen 2022, men afstedkom i det mindste at nogle få kunne nå at opleve nytåret hernede, og at gæster i de kommende sommermåneder har kunnet genbekræfte deres besøg. Vi har om kort tid den første egentlige grupperejse, og det bliver dejligt med et fyldt Jensen Safaris Guesthouse med tilberedningen af lækre vildtretter i køkkenet. Vor kerneforretning er og bliver dog individuelle rejser, og vi opfordrer alle til at indhente et tilbud på en skræddersyet familieferie - enten som kør-selv eller som en fuldt guided rejse, uanset om der er tale om blot en enkelt rejsende eller større familiegrupper. Kontakt os på jensen@icon.co.za

Safari er mange ting - det er ikke nogen hemmelighed at vi foretrækker at markedsføre regionens helt optimale safari lokaliteter, hvor leoparder ikke kun findes som glansbilleder i brochurematerialet eller på 250 meters afstand fra en asfaltvej, men derimod vaskeægte off-road BIG 5 safarier hvor man kommer helt tæt på dyrelivet og får Afrika helt ind under huden. Vi har lodges i enhver prisklasse, fra det mest eksklusive til budget teltsafari version, men fælles for dem alle er personlig service og et mangeårigt samarbejde med Jensen Safaris, som sikrer at vore gæster får den helt ultimative oplevelse.

I Sydafrika har vi kun begrænsede muligheder for vandbaseret safari ved St. Lucia og Jozini Dam, så for den helt optimale Safari Cruise går turen til Chobe floden på grænsen mellem Botswana og Namibia. Det er kun en kort regional flyvning fra Johannesburg til Kasane, og meget rimelige Rand-baserede priser - også for dem der ønsker et helt privat fartøj med op til 10 personer og eget personale om bord. Indhent et tilbud fra os og tryk på billedet herover for direkte link til hjemmesiden med priser og afgangsdatoer.

Victoria Falls er kun en times kørsel fra Kasane, hvorfra de vandbaserede safarier udgår, og mange vælger at kombinere de to destinationer, og opleve nogle af de mange spændende aktiviteter som tilbydes ved faldene. Tryk på billedet herover for link til vor Victoria Falls sektion på hjemmesiden og en opdateret prisliste for overnatninger og aktiviteter. Skal returfarten til Pretoria foregå med stil, så overvej en rejse med luksustoget ROVOS RAIL "The Pride of Africa", som afgår 50 meter fra det historiske Victoria Falls Hotel. På en række afgange i 2022/23 tilbydes togture med 4 overnatninger til normal 3-dages pris på denne rute, ligesom der på alle resterende afgange mellem Pretoria og Cape Town i 2022 tilbydes en ekstra gratis overnatning med fuld forplejning, så turen nu er på 3 overnatninger i stedet for de normale 2 overnatninger.

Er man til de store vidder i ørkenen og et usædvanligt dyreliv og enestående landskaber, så er Namibia en oplagt destination - vi tilbyder både spændende kør-selv arrangementer og guidede pakkerejser.

Man behøver dog ikke at tage over landegrænserne for at opleve ørken landskaber - vi har en del af Kalahari ørkenen, men også det enestående Karoo og Namiqualand, som i forårsmånederne august/september hvert år eksploderer i et utroligt blomsterflor. Der er meget ringe trafik i dette område, og en ideel destination for den næste kør-selv ferie i Sydafrika.

Skal man bagefter nyde nogle dage på badeferie, så klarer vi også det - fra den prisbillige lokale badeferie på African Dreamz Guest House*** ved St. Lucia eller det eksklusive Anantara Bazaruto Island Resort & Spa***** ved Det Indiske Ocean i Mozambique. Daglige flyforbindelser fra Johannesburg eller 3 gange ugentligt fra Kruger Mpumalanga International Airport ved Krugerparken.

Jagt er en integreret del af naturforvaltningen i Sydafrika og dets nabolande, og har været hovedårsagen til at vildtbestanden i denne del af Afrika er blevet mangedoblet i de seneste 50 år. Vort medlemsskab af "Custodians of Professional Hunting & Conservation South Africa" sikrer vore gæster en etisk jagtudøvelse og vi garanterer en optimal jagtoplevelse på områder med høj trofækvalitet og god forplejning og kammeratskab. Til slut sørger vi for at levere trofæerne i Danmark med prisgaranti på både fragt og fortoldning og følger trofæerne hele vejen til døren. Vi er, udover en drivjagt i juli måned i Karoo ørkenen (tryk på billedet herunder for priser og program) udsolgt indtil august måned, men har åbnet for 2023 kalenderen og fremsender gerne et detaljeret tilbud.

Foruden jagt i Sydafrika tilbyder vi jagtsafarier i en række afrikanske lande, og jagtrejser til en stribe oversøiske destinationer fra Argentina over Arktisk Kanada til Rusland og Australien. I 2022 skal vi have jægere på bøffeljagt i Zimbabwe, krokodillejagt ved Lake Kariba og en familiejagt på vandbøffel i Northern Territory i Australien. I august gennemføres i Rusland en jagtgruppe på sibirisk råbuk i brunsten tæt ved grænsen til Azerbajan. Vi benytter mangeårige samarbejdspartnere, som vi kan stole på og som vi selv har testet og  fundet meget tilfredstillende - herunder at eksporten af trofæerne efter afslutningen af jagten fungerer. Når man selv rejser kloden rundt på jagt, høster man både gode og dårlige erfaringer - især med denne sidste og allervigtigste del af jagten.

Vor YouTube kanal SafariJensen er fortsat velbesøgt og har forlængst passeret en million visninger, og hjemmesiden www.jensensafaris.com har fortsat hver dag omkring 300 unikke besøg og nærmer sig 60 millioner klik siden starten. Vi forsøger løbende at opdatere priser og afgangsdatoer på aktiviteter.

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 149

 

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 147

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 148

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 145

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 146

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 143

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 144

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 141

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 142

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 140

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 137

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128