NU 994 REFERENCER FRA 4.969 GÆSTER - OPDATERET  21/07/2024

 


 

Jensen Safaris har nu gennem 44 rejsesæsoner arrangeret rejser for en bred vifte af oversøiske gæster fra i alt 69 forskellige nationer, men særligt henvendt til det skandinaviske marked, og herunder finder De kommentarer fra nogle af dem. Vi håber også at se en hilsen fra Dem her på denne side en gang i fremtiden! Tilfredse gæster er nemlig vor eneste annoncering - De vil aldrig finde annoncer fra Jensen Safaris eller møde os på danske rejsemesser, for vi har ganske enkelt ikke behov for nogen af delene! At købe en rejse fra Jensen Safaris er nemlig 100 pct. personlig betjening og individualisme fra start til slut, og vi vil helst sælge vore rejser alene på henvisninger fra andre.

Jensen Safaris kan håndtere specialgrupper af ethvert omfang og planlægger detaljerede salgsfremstød, incentives og konferencer for hovedsageligt skandinaviske gæster. Langt størsteparten af vore besøgende deltager dog i individuelle arrangementer, hvor vi takket være vort mangeårige lokalkendskab supplerer en totalplanlægning, der både garanterer en ferie med personlig sikkerhed og store oplevelser - selv for kun en enkelt rejsende, men ægtepar og mindre familie- og vennegrupper er dog helt klart vort speciale.  

Vi har været værter for mange prominente gæster gennem årene - herover ses fra venstre Den Kgl. Ballet, operasanger Ove Verner Hansen, HM Dronning Margrethe & Kronprinsen på safari i Sabie Sands Private Game Reserve, DR's Pigekor synger i The Manor House, HM Kong Carl Gustaf på safari, DGI's Verdensholdet og Det Grønlandske Landsstyre med Lars Emil Johansen. Læg dertil en række internationale notabiliteter som HRH Prince Alwaleed af Saudi Arabien og HH Emiren af Kano. Hos os får alle dog en royal behandling, uanset om man har købt et femstjernet rejsearrangement eller blot rejser rundt med rygsæk. Vi er kompromisløse m.h.t. gæsternes sikkerhed og komfort, og involverer os kun i rejsearrangementer der giver gæsterne gode og trygge oplevelser.


Kære Holger

 

Tak for Din planlægning, hjælp undervejs og selskab af Dig og Dine tre herlige og søde assistenter.

 

Med venlig hilsen

Sarah 

 


Kære Holger

 

Så er vi hjemme igen efter nogle gode dage ved Victoria Falls og på Chobe Princess 3 - det var en super oplevelse og meget passende med afsat tid så man ikke får økuller på båden.

 

Tak for nogle gode jagtdage - pg knæk og bræk med jagt og hvalpekuld.

 

Med venlig hilsen

Claus 

 


Hej Holger

 

Tak for en “nogenlunde tur” (bare så det københanske ikke skurer for meget) ;) 

 

Det var virkelig en flot og spændende tur, du havde fået stablet på benene, du kan virkelig dit kram. 

  

Mvh

Alexander 
 


Kære Holger,

 

Vi er netop landet i Københavns Lufthavn og blev blevet afhentet af Benny. Tak for regnskabet tænker tilbage på en pragtfuld tid jeg følger op.

Vi høres ved

 

kh
Helen

 


Kære Holger,

Tusind tak for nogle fantastiske uger i selskab med Dig og Asger mv - vi nød alt til fulde!

Sabine og Jens
 

 

Hej Holger,

 

Jeg er kommet hjem igen efter en lang fantastisk rejse. 

Det var virkelig en god ide at over Johannesburg til Sydney. Jeg har anbefalet til flere, så det kan være du får flere gæster !

Det ser ud til at I har haft nogle gode jagter dig og Asger m.fl.

I må være et godt team

 

Mange hilsner fra Ulla 
 


Kære Holger,

Så er Inge og jeg vel hjemme på Indiakaj. Atter bedes du modtage en varm tak for et strålende totalengagement fra start til afslutning. Ufatteligt hvor meget vi på de relativt få dage fik set og oplevet. Sejladserne og opholdet på lodgen og den luksuriøse bådbase, vil jeg aldrig glemme, de var bare turen.

Du hører senere. Fik talt med de to tøser i lufthavnen, og konstaterede, at de var klar til flyafgang ved gaten med afgang til Dubai.

 Håber jagtturen vil være forsynet med lydelige knæk og bræk, det der med alene biden til bolle er ikke nok.

Hils Sabine , Jens og Asger mange gange.

Dine hengivne Inge og Bo
 

 

Kære Holger

 

Stor tak for nogle rigtig fine dage.


Godt at I er vel hjemme - forhåbentlig uden yderligere punkteringer - og klar til nye eventyr.

 

Vi nyder opholdet på floden og de store flokke af elefantfamilier.

 

Fortsat god weekend fra os alle.

 

BhM

 

 

Kære Holger,

 

Mange tak for en dejlig planlagt ferie

Det har været helt fantastisk. Vi er helt mætte og kan ikke tage flere oplevelser eller indtryk ind.

Vi glæder os til næste gang i Afrika.

 

Kh

Jess og Katrine

 

 

Hallo Holger,


Wir sind wieder zu Hause.
Vielen Dank nochmal für die tolle Reiseplanung.
Auch 1000dank für die Hilfe bzgl. Visum.
Bis bald.


Lily und Helmut

 

 

Sakset fra Instagram & WhatsApp:

 

Tak, Camilla og Jacob, for at tage os med, og kæmpe tak til den fremragende vært og læremester, @jensensafaris

Vi er meget overvældede og glade over oplevelsen - tak i lige måde! Du havde da fart på hjemover Jensen 😊
 

Og tak for super velorganiseret og hyggelig weekend. Det var virkelig strålende!

RDE Gruppen

 


Sakset fra Facebook:


🇿🇦Farvel Sydafrika 🇿🇦

Tak til Jensens Safaris for planlægning af vores tur med fornøjelser og oplevelser for enhver smag. Ikke mindst en tak for opvartning og underholdning fra Holger Krogsgaard Jensen og Asger Laursen😊

Vi ser alle frem til stor julegave fra Sydafrika, nemlig trofæerne 🦓🦌

Lene & Flemming
 


Sakset fra Facebook:

Hjemme igen efter den skønneste tur til Afrika❤️Hver gang vi har besøgt dette skønne land er bagagen fyldt op med uforglemmelige oplevelser, tankevækkende tilstande i landet, glade hvide smil men samtidig stadig med en manglende selvtillid, som giver anledning til eftertanke🥹Tak til Holger Krogsgaard Jensen og Jensen Safari, som bare gjorde det igen🥰En super planlagt ferie hvor det hele klappede… de fejl som sneg sig ind, var vist selvforskyldt😂😂 Vi er så klar til gensyn🥰🥰🥰

Dorthe & Klaus
 

 


Hej Holger,

Tak for god behandling fra ende til anden. Det er en fornøjelse at gæste dig med al den personlige opvartning og store gæstfrihed, der ligger i et besøg.

Nu fordøjer vi lige alle indtryk fra opholdet i SA, inden vi lægger planer for fremtidige besøg. Og, tankerne afledes snart af den kommende danske sommer. Men uanset hvad, så har vi nok endnu ikke klippet navlestrengen.

God forestående jagt i Kalahari!

Bedste hilsner,Annette & Niels
 


Hej Holger,

Vi er velankommet til DK igen efter en helt fantastisk tur til SA med så vilde oplevelser. Det bliver godt at se billeder igennem og tænke tilbage på alt det vi har set og oplevet. Endnu engang tusind tak fordi jeg måtte låne et af dine memory cards! Og tak for en perfekt planlagt tur fra din side af!

 Mvh. Kasper
 


Kære Holger

 

Vi er nu i gaten til Oslo og kbh i Doha så det tegner godt. Endnu engang tak for et supert arrangement. 

 

Alice, Finn Eirik, Conny og Søren

 


Dear Holger,


Saw a leopard for the first time ever in the wild this evening Food is amazing. I had ostrich this evening with prune jus, and a nice wine.We’ve had the Idube lodge to ourselves this afternoon (just the two of us on the game drive), and then we had a lovely “birthday “ dinner tonight, just the two of us in the lodge. So a great experience!!!

Thank you so much for your hospitality and help. Best wishes for a successful Easter trip to the Kalahari.

Sandy & Giles
 

 

Kære Holger,

Så er vi hjemme igen til regn og gråvejr, men foråret er på vej.

Tak for at du arrangerede en dejlig ferie for os. Alt forløb så fint. 

IDUBE var fantastisk, og dagene hos dig er altid skønne og dejligt afslappende. Vi havde også nogle gode dage i Cape Town.

Hils Rasmus og Asger! De var hyggelige at møde.

Hav det godt Holger. Vi kommer måske igen næste år🙏

De bedste hilsener fra Viborg

Anne og Ingeborg 
 

 

Kære Holger,

 

Tilbage i det kolde og blæsende fædreland vil jeg blot sige tak for sidst og ikke mindst tak for overnatningsmuligheden hos dig. Det er altid dejligt at komme tilbage og se dig, hundene og gæstehuset - jeg håber at der næste gang bliver mere tid til at få en opdatering omkring livet i Pretoria.

 

Vi havde nogle fine dage i Cape Town og var netop taget afsted da stanken af ko øjensynligt bredte sig over byen.

 

Mvh

Thomas
 

 

Kære Holger,

Herfra også mange tak for et rigtig godt ophold hos dig. Jeg syntes programmet var super, personligt ville jeg gerne have set en mine, men det er jo et spørgsmål om prioriteringer. Vi vil en af de første dage evaluere turen, og hører hvad eleverne tænker.

På turen hjem udtrykte de stor tilfredshed, og der var meget der skulle fortælles og vises når de kom hjem til deres familier. Turen har gjort stort indtryk på dem, Sydafrika er på alle måder et meget anderledes land.

Både Asger og Rasmus gjorde det også godt. En tak til jer alle.

Tak for billederne, dem får vi styr på i morgen mandag.

 Med hensyn til næste års rejse, melder vi tilbage snarest. Jeg er opmærksom på de hensyn der er at tage.

 Med venlig hilsen
Erik Friis Møller • Forstander

image

 

 

Kære Holger

Vel hjemkommet fra Mau vil vi gerne sige tak for en vellykket tur og din altid professionelle assistance.

Lidt om togturen: du sagde engang at den rute var kedelig, du har sådan set ret, først 6-7 timer mellem høje mure med pigtråd og så gennem ret trivielle landskaber. Åbenbart af tidshensyn kørte de  stærkt den første nat-lidt dårlig søvn, tredje nat holdt vi stort set på baneterrænet i Capetown inden de rullede ind præcis. Derudover var hele togoplevelsen som vanlig fantastisk.

I Capetown besøgte vi den botaniske have, et skønt sted.

Eikendal levede fuldstændig op din beskrivelse som fantastisk. Der er utrolig idyllisk, og et meget højt serviceniveau, kan virkelig anbefales.

Babylonstoren var også en god oplevelse.

Vibeke & Bjarne
 

 

Kære Holger

 

Så er vi nået hjem med to timers forsinkelse i forhold til den oprindelige rejseplan. Tak for et godt ophold igen igen. Gps og breve bliver videresendt senere I dag.

 

Ilse & Óli (stamgæster efter 5 ugers ophold med golf i Jensen Safaris Guesthouse)

 

 

Kære Holger

 

Vi befinder os nu i Emirates lounge, checket ind direkte til CPH over Dubai.

 

Oliver’s var på alle måder en dejlig oplevelse, som varmt kan anbefales til folk med hang til luksus, comfort & super god service. At landets vicepræsident havde valgt at overnatte på Oliver’s torsdag til fredag, gjorde at politiet & hæren var massivt til stede i dagene op til & under overnatningen, dog uden at genere os andre.

 

Vi havde et dejligt ophold på Eikendal Lodge, & ditto to overnatninger på The Table Bay, som vi første gang boede på i 1998, da det var et år gammelt. Det holder sig stadigt friskt & effektivt.

 

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige stor tak for en absolut vel arrangeret & vellykket rejse. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem.

 

Mange venlige hilsner fra

 

Trine & Fredrik

 

 

Kære Holger

 

Nu er det nye år godt i gang her hos os, og hverdagen har indfundet sig efter vores ferie.

 

Anni, børnene og jeg har allerede haft mange gode samtaler om vores tur til Sydafrika, og det er med mange gode oplevelser og sjove øjeblikke i erindringen vi snakker om vores tur. Det har været en meget stor glæde for mig at kunne vise min familie det land, den natur og også det sted hvor jeg befandt mig, da jeg besøgte landet for første gang som assistent i 2002.

 

Tak til dig for at planlægge og gennemtænke vores tur til perfektion, så det var muligt for mig at vise min familie mange af de seværdigheder og dyr, som jeg selv sætter allermest pris på. Vi er også meget taknemmelige for din gæstfrihed, Vi nød virkelig dagene vi havde i gæstehuset, med mange gode minder, det var hyggeligt at møde Ole og hans famile.

 

Børnene snakker stadig meget om hundene og poolen Vi håber at komme tilbage på ferie igen en dag.

 

Med venlig hilsen

 

Niels Frederik

 

 

Kære Holger

 

Også en meget stor tak fra os. Det var nogle fantastiske dage, som vi aldrig vil glemme. Alt var perfekt. Jagten, forplejningen, al den lækre mad du forkælede os med, og ikke mindst det sjove og hyggeligt samvær med dig og alle de andre. Jeg er halvt vestjyde, så du kan gange disse ord med mange gange. 

 

Og tak fordi vi måtte se dit imponerende sted i Pretoria 🦏🦒🦓🦭.

 

Vil du hilse Stephen og Rasmus. De er bare super  gode og dygtige.

 

Vi sidder nu i lufthavnen i Cape Town og rejser hjem mod det kolde nord om få timer, med rygsækken fuld af skønne minder.

 

Vi håber af genses en skønne dag.

 

Kærligst,

 

Pennie og Niels

 

 

Hej Holger,

Du har endnu engang sendt os ud på det mest fantastiske eventyr på Serengeti og Ngorongoro krateret - tak for det! Og så venter endda et besøg hos Dig - det glæder vi os meget til!

Der skal mindre end et døgns rejse til at "havne" det helt forkerte sted! Tak for denne gang, håber snart vi ses igen. Vi er godt fremme i Aalborg, og igang med at tø bilen op. Hilsen Carina.

 

 

Hej Holger,

Så nåede vi ubesværet til hotellet i Cape Town - Du var desværre kørt da vi forlod Dit skønne gæstehus. Vi vil alle gerne takke Dig SÅ meget for alt hvad Du har gjort indtil nu. Håber dagene i Cape Town bliver lige så fantastiske og at det lykkes vorews guide at få bestilt bord på Two Oceans Restarant, som vi jo har haft som et stort ønske. Fantastisk guide Du har fundet til os. Hils fra os alle!


 

 

Sakset fra FB:

Drømmer Du om at opleve Afrika? Så har jeg en kæmpe anbefaling! Jeg er netop hjemvendt fra min 3. tur til Sydafrika. Alle 3 rejser har været planlagt og organiseret af Holger Krogsgaard Jensen fra Jensen Safaris. Holger er dansker bosat i SA og har arrangeret rejser siden 1980.

Første gang man rejser til Afrika virker det stort og uoverskueligt, og også en smule utrygt. Derfor lod jeg Holger planlægge turen og booke alt. Jeg har i bund og rundt ikke rørt en finger (what's not to like!).

Og jeg har været i de bedste hænder. På de to af rejserne har jeg været alene afsted med børnene og vi har været 100 pct. trygge hele vejen igennem. Det har været oplevelser for livet.

 

Men er det ikke vildt dyrt tænker Du måske? Nej, tværtimod. Kursen på Sydafrikanske Rand er lige nu helt i bund og det har derfor ikke været meget dyrere end en rejse til Europa.

Eva Pasgaard Skytte

 

 

Hej Holger

 

Det var været super det hele.
Alt har spillet.

Næste gang kommer jeg alene og med riffel og jagtgevær
 

Så kan fru larsen får en senere tur her ned i vin landet og så se lidt på det og slutte i Pretoria uden børnebørn børn og svigerbørn total ferie


Lyder det ikke som 2 gode forslag


Tak for hjælp med det hele
Hyg
Jesper

 

 

Hej Holger

 

Så er vi kommet hjem efter en fed tur med utrolig mange dejlige oplevelser.

 

Både Idube og Mozambique, var hver især nogle fantastiske steder og vi fik fuld valuta for pengene på Safari, hvor vi så the big Five flere gange plus en masse andre dyr og fugle…..kæmpe oplevelse.

 

Vil også sige dig og Stephan tak for 2½ dages på jagt i Floradale…..bortset fra at vejret ikke var med os, så bliver det et par dage som vi ikke glemmer….har nogle dejlige billeder med godt gang i pejsen og hygge ved bordet.

 

Jeg må komme tilbage for at skyde en Oryx på et senere tidspunkt. Måske sammen med søn og evt. datter som jægere….

 

Glæder mig allerede til at få trofæerne hjem…og måske i julegave

 

I morgen kalder hverdagen, desværre men efter disse 14 dage så er vi klar til af tage de sidste 1½ måned af 2023.

  

Med venlig hilsen

Torsten Ussing

 


Kære Holger,

Tak for din besked. Vi fandt ud af, at du fulgte lidt med. Vores regnvejr var meget begrænset. Reelt kun en enkelt dag med let regn på Satara, men vi tog en tur og fik 88 billeder af fugle, våde løver og elefanter. Det må have været meget værre for jer - og vores var ingen ting mod de 100 mm på 4 dage, som vi havde frygtet. Regntøj fik vi slet ikke pakket ud.

Jason (fugleguiden) var fremragende og meget behagelig, og vi fik nok en braai på Shingwedzi. Han havde også god kontakt til guiderne på Pafuri, så det blev til mere fuglejagt. Desværre fik han kun en af de tre sjældne fugle, han havde håbet at se. Jeg er netop i gang med at gennemgå vores 1993 billeder/film, og status er ca. 190 fuglearter, mere viden om fugle - samt en børnebog om fugle (Faansie's Bird Book 2 .. for kids - Jason's favorit, købt af Simon i Constantia til Inga).

Simon var et spændende bekendtskab, tolerant over for umulige kunder, som ikke vilde hans velplanlagte ture, blot fordi det ikke var så længe siden de havde været der - og med megen humor. Vi fik en del grin sammen, men også set et par ting (District 6 museum i Cape Town, botanisk have og museum i Stellenbosch), som vi ikke tidligere havde besøgt.

I virkeligheden var det eneste triste, at vi ikke fik set de antiloper, som kun lever i den nordlige del af parken. Nok fordi, vi ikke havde afsat tid til at komme rundt på de små veje i området. En del af dem var også lukket p.g.a. af regnen selv om Lowvelden får og fik mindre en Highvelden.

Du får en lidt mere formel tilbagemelding når jeg har fået styr på billederne. Det har været en dejlig tur, og vi ser frem til at komme derned igen - sikkert med Emirates!

Bedste hilsener,

Steen & Inga
 

 

Kære Holger,

 

Tak for en fin behandling både under vort ophold i Pretoria men også med vore bookinger.

 

Der var lidt for varmt nogle af dagene på Maremani, men ellers havde vi en god tur. Under kørslen tilbage til Johannesburg løb vi ind i et forfærdeligt uvejr da vi nåede Pretoria og med lange køer, men heldigvis havde vi sat rigelig tid af.

 

De bedste hilsener fra

Leif og Judy
 

 

Kære Holger,

Tak for din hilsen og ikke mindst en stor tak til dig for alle de gode oplevelser vi alle fik på vores tur til SA.  Alt klappede til punkt og prikke med én  undtagelse og det er jo en af dem, man ikke kan styre.  Ellers fik vi alle ønsker opfyldt i rigt mål (😊  og hvis det var op til os at dele Michelin stjerner ud, sendte vi gerne  en afsted til dig.

Også mange tak  for de flotte fotos, - jo jacaranda town er en fantastisk oplevelse for øjet på den årstid.

Mange hilsner og tak til dig

Annie & Hans
 

 

Kære Holger,

 

Vi er nu kommet godt og planmæssigt hjem med al bagage, og kan koncentrere os om at fordøje alle de fornemme og unikke oplevelser.

 

Først og fremmest tak fra hele familien for endnu en uforglemmelig ferie med nært samvær, og en masse øjeblikke som evige minder.

 

Jeg føler selv, at jeg mangler at skyde en kudu sammen med dig, så jeg vil nok række ud til dig, når vi nærmer os julen for at høre et forslag til arrangement. Børnene taler også om, at de måske mangler noget endnu 😄

 

Held og lykke i den kommende periode med dine fine hvalpe !

 

Vi håber at få flere gode oplevelser sammen - det har været en udelt fornøjelse denne gang igen.

 

Bedste hilsner

 

Claus og familie.

 

 

Fra Instagram:

Tak for oplevelsen Holger, det er en oplevelse vi sent glemmer!
Rasmus Levin Pedersen

 

Fantastisk tur som vi sent vil glemme
Simon Møller

 


Hej Holger,

 

Tak for en spændene jagt og samvær hos Dig, Mikkel og hele Dit set-up.

Rigtig god dag med de unge mennesker!

 

Med venlig hilsen, Jakob G

 


Hej Holger,

 

Tilbage i Dk prøver vi på at indhente noget af det der uvilkårligt hober sig op, når man tillader sig at holde ferie.

Jeg vil som bare takke dig for nogle meget skønne dage på din dejlige adresse.

Det var virkelig hyggeligt og afslappende lige hvad vi trængte til

 

Endnu engang tak fordi du havde besværet med at lave middag til vores Afrikanske venner.

Jeg håber at vende tilbage igen en anden gang, måske allerede oktober 😊

 

Hils mine Harald og Co. 😊

Venlig Hilsen

Hanne Nielsen

J Nielsen Design

 


Kære Holger,

 

Tak for endnu nogle dejlige oplevelser! Vi holder kontakten!

LC
 


Hej
Holger,
 

Tak for din e-mail, og især tak for den dejlige uge, vi har haft.

 

Tak og god jagt på duerne!

 

Ville og Champpa

 


Hej
Holger,
 

Tak for nogle gode dage, håber at vende tilbage efter min kudu næste gang 😉

 

Mvh

John

 


Kære Holger,
 

Tak for to gode overnatninger samt din derudover store gæstfrihed. Alt i alt havde vi en god tur til SA; dog med en lidt anden fornemmelse efterfølgende. Der er forskel på at være turist i landet og at opholde sig der med sin egen bopæl. Nu må vi se, hvornår lysten dukker op igen. Load-shedding var for os besøgende ikke en så stor indgribende faktor, som frygtet - bortset fra koncertoplevelsen i JPO. In hindsight, kan det diskuteres, om det var sikkerhedsmæssigt forsvarligt at gennemføre koncerten uden lys. Tænker, at en akut evakueringssituation kunne være gået helt galt. Nå, det hører med til SA-oplevelser.

 

Bedste hilsner,Annette & Niels

 


Kære Holger,
 

Tusinde tak for en suveræn uge i Sydafrika. VI hyggede os rigtig godt, og jeg tror at Felipe fik en rigtig god introduktion til jagt, selvom det er noget lidt andet end i DK. Det var ikke for nemt og heller ikke umuligt, vi så meget, men måtte også kæmpe lidt for det. Jeg tror der er stor sandsynlighed for en gentagelse på et tidspunkt.

 

Også tak for billederne, de er rigtig fine, tak.

 

Med venlig hilsen,

 

Thomas

 


Hej Holger,
 

Tak for sidst! Formidabel tur og excellent service som altid!

 

Vh Mikael og resten af selskabet

 


Kære Holger,
 

Endnu engang tak for et supert arrangement og service!

 

Evy & Torben - også en hilsen fra Sofie, Hanne & Peter

 


Studietur i Sydafrika - GRINDSTED LANDBRUGSSKOLE
 

Vel hjemme i DK igen, efter en fantastisk studietur, med en masse oplevelser (også udover det programlagte!). Vi har været på nogle spændende gårdbesøg, hvor vi har besøgt Schoeman Farms, som blandt andet dyrker majs, sojabønner og citrus (og meget mere!). Vi har også besøgt Jasmin Dairy, som malker ca. 200 jersey køer og har eget mejeri og en kæmpe gårdbutik, samt restaurant. Vi var også på safari i Pilanesberg , som kostede den ene elejevbil, men nåede heldigvis vores besøg på Ducko andefarmen, som har eget slagteri og selv producerer dyner og puder på stedet. Sidste dag var vi et smut forbi Soweto Township, hvilket i den grad gav et indtryk af den store kulturforskel. Tusind til til Holger for endnu engang at levere en oplevelse for livet.
 


Kære Holger

Selv tak for opholdet og den rigtig gode mad og vin. Vi er nu kommet hjem i god behold.

Ellers vil vi blot sige tak for endnu et flot ophold med fantastiske oplevelser. Løve og hesteturen var et klart highlight og Soweto egentlig ikke. Nok mere eller mindre som vi havde forestillet os det. Der var Eswatini nyt og mere spændende og et besøg værd. Men vi blev klogere og med lidt mere perspektiv så det er jo også noget værd.

Christof
 


Kære Holger

Tusind tak for sidst. Sikke en oplevelse vi alle havde!

Håber I hygger jer i Zimbabwe og får masser af tigre på krogen.

Hils Jeppe!

Bedste hilsner/Anders
 


Kære Holger

jeg vil blot sige tak for en flot arrangeret rejse til Sydafrika og Mozambique. Alle var glade for turen, og børnene har fået en minderig oplevelse, det har de voksne også. Særlig tak fordi du tog dig så godt af Anders og de 2 børn, når galt nu skulle være. Carl vil ikke bytte sin Impala ud for sommerferie i Mozambique

Med venlig hilsen

Poul W. Falck
 


Kære Holger

Så er vi klar til afgang og sidder i en dejlig rolig lounge med god forplejning, hvor de små kan få et godt hvil inden afgang. GPS er afleveret fint hos AVIS. Tak for en dejlig ferie og Din store gæstfrihed. Børnene tudbrølede da vi kørte afsted.... Så det er et tegn på at de har haft det godt.

Mvh Lars
 


Kære Holger

Tak for din hjælp til en absolut vellykket Sydafrika rejse som alle i familien har været rigtig glade for. Det var hyggeligt at hilse på dig igen. Hjemturen gik uden problemer, alle er godt hjemme. 

Mange hilsener Thure


Hej Holger.

Så er fam. Krarup godt hjemme igen.

Det var en fantastisk oplevelse. Det er ikke sidste gang vi besøger Sydafrika:)

Mvh.

Christian
 


Hej Holger,

 

Så er vi landet i Danmark efter en lang rejse - vi tænker tilbage på nogle skønne dage i "Dit" smukke og spændende Sydafrika - tak fordi Du tog os med rundt - en oplevelse for livet! De varmeste knud til Dig fra alle os i det kolde nord - også selvom kan ikke giver knus i Thy!

 

Katrine

 

Tusind tak for en dejlig tur Holger. Vi er hjemme alle mand, trætte og fyldt af fantastiske oplevelser!

Bo

Det er lidt svært at forstå at sneen daler så flot fra himlen lige nu , når jeg for 14 dage siden sad i 46 graders varme i Sydafrika - sikke en fantastisk tur med oplevelser som ikke kan beskrives og fantastiske kollegaer!

CamillaJ
 


Kære Holger ,

Tak for en vellykket tur- det var en stor oplevelse.

Det var den anden vellykkede tur med Jensen Safari

Kim
 


Kære Holger,

Tak for endnu en velorganiseret tur og for et spændende kig på hvordan jagttrofæerne bliver til. Det er godt at have dig, når tåge over ørkenen fremtvinger en udskydelse af flyafgangen til næste dag. Puha, selv at skulle få det ordnet en søndag. Hav- og vadefugle, hvaler, delfiner og tusindvis af søløver på Atlant-kysten var en kæmpeoplevelse, som ikke blev dårligere af de indlagte bobler, Walvis Bay østers og grillede jomfruhummere eller turene i bil 70 m stejlt ned af en sandklit. Farveskiftene i Namib-ørkenen er uimodståelige og dens natur med fugle, små og store dyr fascinerende. Afslutningen på Idube snyder vi ikke os selv for. Charita har styr på stedet, og Oupa og David sørgede for at der var rigeligt med leoparder, hyænehunde, klovdyr, tykhuder, fugle – ja selv løver at se på.

Inga og Steen
 


Kære Holger

 

Så er vi hjemme igen- Landene i Ålborg ved 18 tiden i regn og blæst 2 grader med sne i vejkanten, det var noget af en kold tyrker at komme hjem ti.

 

Vi vil gerne sige tusind tak for besøget, alt hvad du have tilrettelagt var perfekt, som det jo altid er. V

 

Vi oplevede selvfølge en masse strømafbrydelser, det må vær frustrerende at drive forretninger sådan et sted, men eller er det bare et paradis du har, vi var ingen steder, vi slappede bare af sammen med dine dejlige hunde, som tydelig savende dig.

 

Du må have en god tur til Finland og knæk og bræk med jagten.

 

Endnu engang tusind tak for denne gang.

 

Med venlig hilsen

 

Annegrete og Vagn

 


Hej Holger

 

Vi er nu godt hjemme igen efter en helt fantastisk tur til Sydafrika. Det har uden tvivl været helt fantastisk og vi har nu mange gode oplevelser og minder med hjem.

  

Venlig hilsen

Emma & Tobias

 


Kære Holger

Vel hjemme i Thy igen vil jeg blot takke for en vel planlagt tur gennem Kruger. Alt klappede – lige fra billejen til overnatninger og ruten. Vi har alle fået en fantastisk oplevelse – og vores drenge spørger allerede hvornår vi skal til Afrika igen 😊 Tak for din gæstfrihed – og al din hjælp.

 

Bedste hilsner

 

Marianne og Niels
 

 

Kære Holger

 

Det er sandelig os der takker, så godt at se jer igen. At bo hos jer er altid godt, dejlige omgivelser, lækker mad og hyggeligt samvær (når du altså ikke gør dig ud til bens!)

 

Vi kom hjem i god ro og orden; så nu er der en dejlig ferie med masser af oplevelser at se tilbage på, medens vaskemaskinen snurrer og vi vænner os til dansk regn og blæst.

 

Bedste Hilsen

Gerda

 

 

Kære Holger,

 

Mange tak for en fantastisk god jagtsafari hos Jensen Safaris. Som altid er alt bare i orden og professionelt, det gælder både arrangement, maden og ikke mindste selskabet. Holger jeg vil sige dig mange tak for din måde at tage dig af mig på efter en dårlig start fra min side, men du fik det hele til at lykkes og det er jeg meget taknemmelig for. Vi fik jo også afprøvet en meget speciel flyvende sweisshund, tror også Marius havde være klar på en flyvetur. Marius er en super rar knægt og vældig servicemindede, vi glæder os til at tage ham med på havjagten. Håber alt er vel i Pretoria endnu engang tak for en fantastisk tur. Håber snart vi ses igen, der står en Roan på ønskelisten.

 

Med jagtlig hilsen. Børge Buch Rasmussen

 

 

Kære Holger,

 

Det er med stor glæde at jeg sidder med en kop kaffe her i Oslo og reflekterer over den sidste uges jagt i Sydafrika.

 

Først en stor tak for gæstfriheden og professionaliteten du viste igennem hele turen fra start til slut. Jagten var fin og stemningen og måltiderne var gode. Selv ønsket om lange senge havde du sørget for. Desuden er du en god og tryg chauffør.

 

Vi havde mange gode samtaler og blev på en fin måde godt kendt med hverandre. Du skal vide at jeg har stor respekt for det du har skabt i dine år i Sydafrika og beundrer din indsats. Som udlandsdansker kender jeg udfordringerne og ved hvor vanskeligt det kan være at skabe noget i et nyt land.

 

Det blev en udbytterig jagt i både antal arter og mængden af oplevelser. Totalindtrykket er fint og positivt med mange gode indtryk. Akkurat som dig har jeg vel gjort mig nogen reflektioner rundt riffel og bueskydning.

 

Jeg takker for turen og ønsker dig lykke til videre.

 

Mange hilsener til dig, Harald, Marius og Rudi.

 

KH Brian

 

 

Kære Holger,

 

Så var man hjemme i den grå hver dag igen... 

 

Tusind tak for en vel arrangeret bøffeljagt! Thys var virkelig den bedste PH vi kunne få til den slags rejse, og Chirisa var et fantastisk smukt område at gå på jagt i.

 

Rickard skød til en bøffel den sidste dag som vi desværre ikke fik fundet, men vi holder vores fingrer krydsede for at de finder den i ugen.

 

Thys og/eller Marilyn har måske fortællt om at vi blev angripne av bøffeln jeg skød og at Kevin (Thys assistent) desværre fik sin hånd alvorligt skadet. Han er på en tredje operation i Cape Town lige nu. Thys fik et kæmpestort blåt mærke på benet og jeg klarede mig unden med forskrækkelse. Men i alt endet det med hensyn til omstændighederne vel. 

Puha vilken jagtoplevelse!

 

Jeg vil gerne sende en gave til Kevin (en kikkert). Måske at du har nogen anden gæster som skal til Thys som jeg kan sende den med?

 

Synes du trofæerne skal sendes til Transafrican eller skal vi bruge Thys taxidermist i Zimbabwe?

 

Endnu en gang, tusind tak for en fantastisk bøffeljagt!

 

/Arvid

 

 

Kære Holger

 

En lille forsinket tak for sidst hilsen.

Vi siger mange gange tak for en dejlig og oplevelsesrig tur til Sydafrika.

God tilrettelagt tur.

Tak for din dejlige mad.

 

Du og Marius sendes de bedste hilsener fra os.

 

Kurt og Anna Birthe

 

 

Dejligt med billederne! 

 

Vi er igennem tolden og nu på vej efter min bil. Alt gik over forventning. 

 

Endnu en gang mange tak for et fantastisk arrangement og dit gode humør. 

Med venlig hilsen

 

Jens Juhl

 

 

Hej Holger

Tusind tak for nogle spændende dage i Sydafrika.

 

Her er en lille video om rørbukken: https://youtu.be/jEihJgAlGaY

 

Mvh Poul

 


Kære Holger.

 

På klanens vegne vil jeg gerne sige tak for en dejlig tur til Afrika, jeg er dog bange for, at det kan være stærkt vandedannendeJ.

 

Trods det noget regnfulde vejr, havde alle nogle gode dag i Pretoria med dejlig mad og indkvartering, hulerne med de første spor af slægten Homo var spændende, og også parken med de store katte var et hit for pigerne.

 

Jagtturen var rigtig spændende og med mange gode naturoplevelser som jeg aldrig vil glemme, jeg har f.eks. aldrig være et sted med så mange forskellige farvestrålende fugle så tæt på.

 

Mit første trofæ blev en fin Nyala-tyr, den vil jeg drille Ejgil med fremover, når vi når til cognacen herhjemme, selvfølgelig bliver tyren hovdemonteret og drejet, så den fremover altid kigger på ham..J.

 

Herudover skød vi Blue Wilderbeest, Busch Buck, Oryx, Diker og sjakaler.  Og hold op hvor var det tæt og grønt, så det var med at være på dupperne, og vandrestøvlerne blev også flittigt brugt, tak for de fine pürschture med dig og Rudy. Og selvfølgelig Harald og Scotty hundene, ikke at forglemme. Bålmaden var uovertruffen, det kan du og Marius bare. Beklager jeg ikke var vaks nok ved havelågen den første aften til det store vortesvin, jeg kan dog kun give Lone skylden, da hun havde tvunget malaria-medicin i mig dagen før.. og da jeg holdt op med det, gik det da også væsentligt bedre..

 

Og hyggeligt selskab hele ugen med megen drilleri og grin på den gode måde.

 

På safarien hos Idube ved Krüger fik vi set alt det vi havde ønsket, og flere af dyrene havde unger med, b.la. zebra, giraf, og det hvide næsehorn. En løvefamilie så vi også, og leoparder i hobetal. Et rigtig luxusophold hvor der bestemt blev sørget rigtig godt for os. Og rigtig fine naturguider og spottere der var med på turene i bushen, det havde de styr på. Og vi fik også lært, at når man møder en elefant i brunst, skynder man sig at køre den anden vejJ.

 

I Cape Town fik vi rigtig solen og se, det var nu rart, for det trængte vi til. Og suppleret med ture til Kap det Gode Håb med pingviner og kabelbane og udsigt fra Signal Hill nød vi det klare fine vejr.

Om aftenen gik vi på Waterfront og mæskede os i god mad og vin til priser der lå på det halve at niveauet i Danmark.

 

Så alt i alt synes vi turen var rigtig vellykket, vi fik besøgt spændende steder med god indkvartering og fik nogle naturoplevelser med hjem vi aldrig vil gemme.

 

Tak herfra – og du må gerne dele indholdet på din hjemmeside, hvis du har lyst. Og indsætte fotos fra vores ophold hvis du synes.

 

Måske ses vi igen.

 

BH Peter

 

 

Kære Holger,

 

Tak for endnu en veltilrettelagt tur. Selv om ikke alt har rejst sig efter covid-nedlukningerne, så fungerede transfer, ophold og udflugter upåklageligt. Oliver’s var igen en drøm, guiden fra GAP Tours var en god fortæller om Drakensbjergene; deres frokost kunne vi godt tænke os at prøve igen. Idube gav alle de forventede glæder, og selv om vi savnede vores vanlige ranger-tracker par, så var Oupa og David ikke et dårligt bytte, og Signe på 12, som elsker leoparder, så hele syv styk med unge, bytte og misundelige hyæner.

 

At ride blandt zebraer og gnuer hos Horseback Safari var en oplevelse selv for en ældre herre, som aldrig havde siddet på en hest før. Signe fik endnu en unik oplevelse, da hun fik lov til at nusse en 3 ugers løve-killing og døbe den Lily. Efter disse oplevelser blegnede selv en god tur til Pilanesberg. Vi blev endda mætte hver dag, selv om konkurrencen fra 16 landbrugselever var hård.

 

På gensyn,

Inga og Steen, samt Simon og Signe (som vil derned igen, og ikke kun p.g.a. hundene og pølen!).

 


Kære Holger,

Tusind tak for en helt fantastisk tur. Det var virkelig en kæmpe oplevelse og glæde at genopleve den mere civiliserede del af Afrika og så med sin ældste søn. Han er jo stadig en lille dreng, men det var en fantastisk oplevelse og noget han husker resten af sit liv.  

Det var også glædeligt, at han ikke var helt håbløs til at skyde. Det næste halve års træning kommer til at gå på mange skud med små mål og skydestok. Så skal han nok være super god til næste gang vi ses.

De bedste hilsener

CK
 

 

Kære Holger!

 

Det er os der takker! Ja det gik rigtig fint med hele turen tak, og vi satser på snart at vende tilbage :)

 

vh. Rasmus

 

 

Kære Holger!

 

Vi siger også tak for opholdet m.v. Jeg talte med AVIS og de oplyste, at hvis der var flere bib i forbindelse med gennemkørelsen ville den automatiske betaling ikke træde i kraft. Det har vist sig at være sandt, så vi er også blevet godt behandlet hos den. Radioen her til morgen oplyser, at vi i dag får maksimalt 6 rader og måske regn, men det vil være overskyet hele dagen..

Hav en dejlig dag på dine bredegrader, vi andre skal pakke ud og købe ind, hvor momsen er 25%.

 

Óli 

 

 

Kære Holger,

 

Vi er vel hjemme igen, dog er det forfærdelig koldt og blæsende!

 

Endnu en gang, tusind tak for en rigtig god tur – det bliver helt sikkert en af dem vi ikke glemmer! Vi vil også gerne sige mange tak for alle de gode billeder, ikke nok med at dit kamera er bedre end alle vores tilsammen, så har jeg heller ikke været så god til at få taget nogle billeder selv, samt gruppebillederne er rigtig gode minder.

 

Per vil gerne have mig til at booke uge 7 i 2023

 

Med venlig hilsen

Anne Olesen  Lærer

GRINDSTED LANDBRUGSSKOLE

 

 

Kære Holger . Hverdagen sænker sig så småt over os og nu kan det vel være fint med et tilbageblik over vores ferie i Tanzania . KLM bliver udeladt i denne sammenhæng. Ved ankomsten til Kilemanjaro blev vi afhentet af 2 mand fra Wild Thing og kørt til Dik Dik hotel .  Her fik vi noget at spise og overnatning . Herefter blev vi kørt til Ngorogongo området , hvor vi så meget vildt af mange arter til aften kom vi til vores første lodge hvor vi skulle være 2 nætter. Og det var et udmærket sted som alle var glad for og som leverede løvebrøl om natten. Elgeneratoren blev slukket kl 23.30 og indtil kl 05.00. Dik Dik antiloper og zebraer boede lige uden for døren . Næste dag i serengeti hvor der vi så tusindvis af zebraer og titusindvis ja måske hundredtusindvis af gnuer . Meget imponerende . Der var Grant gazeller og flere Thomsen gazeller samt Impalaer og der var giraffer spredt imellem Topier   KafferBøfler  og  sjakaler  samt hyæner en enkelt water Buck så vi også . Det var herfra ballon turen udgik tidlig om morgenen og vi fik 2 amerikanere med for at fylde kurven op . De 2 af os samt de 2 amerikanere så leopard lige udenfor lejren og det var den eneste leopard vi så . Ballonturen var helt enestående og noget vi vil huske resten af vores tid. Det kan næsten ikke beskrives . Det kan anbefales til fremtidige gæster. Vel nede på jorden var der et rigtig flot morgenbord og masser af champagne fra RSA. Videre ud og se på elefanter løver og flere af alle de andre arter . Ikke kun elefanter men også skildpadder og en meget farverig kamæleon . Vi kom frem til et sted 2 floder bliver til en nemlig Grummetti river. Her hvor de mødes er der et   stort bassin hvor der var mange flodheste og et par stykker så vi på land. Der var også krokodiller . Om aftenen skulle vi overnatte i en telt lodge og det gik fint der var gang i løvebrøl  om natten og et par stod ikke langt fra en græssende bøffel da de skulle til deres sovetelt efter middagen. Sidste dag  skulle vi så endelig ned i krateret og det var stort. Kort efter indgangen lå der en bøffel på den ene side af den meget smalle vej og 2 på den modsatte side. Ellers var der generelt masser af dyr at se også fugle ørn marabou sekretærfugl samt flere andre nilgås og andearter . Endelig var der næsehorn . 3 der gik sammen desværre lidt for langt væk til at vi kunne få ordentlige billeder. I stedet for Leopard var vi 2 gange tæt på en gepard med 2 unger . Sidste nat også en telt lejr af fin standard. Om morgenen på vej til lufthavnen fik vi en landsbytur  . Dt var interessant at se om landbrug og bananavl. . Syv af os så 4 af de 5 store og 2 så alle 5. Mere kan man vel ikke forlange.

Med kærlig hilsen Orla  

 

Hej Holger

Det var bestemt en fantastisk oplevelse, som vil give os alle mange glæder når vi igen og igen vender tilbage til alle billederne 😊

Mvh

Per Sloth Agesen

 

 

Kære Holger,

 

Mange tak fordi du endnu en gang har arrangeret en fantastisk tur. Både Oliver's og Idube var magiske, og transporterne fungerede godt med en meget vidende og venlig chauffør Jan Breed, som lærte os meget om Sydafrikas historie og kultur.

 

Vores gamedrives var over forventning med det nye par Oupa og David og Charita og Evert var også meget flinke.

 

Vi taler allerede om vores næste tur!

 

Med venlig hilsen,

Maria, Krister og Erik

 

 

Kære Holger,

 

Så er vi vel arriveret til staden efter en fin tur i alle henseender. Så tak for samarbejdet herfra fra os begge.

 

Vejret på Bazaruto øen bar ikke lige til snorkling, vandet var for uroligt, men vi nød på bedste vis opholdet på det flotte sted.

Nu må du have det godt og hilse omkring dig.

 

Med venlig hilsen

 

Bo

 

 

Kære Holger

Vi har  fået udarbejdet en hel fotobog fra vores tur til Sydafrika, den ligger ved vores sofabord og vi nyder i den grad at gense og genlæse den fantastiske tur vi havde hos dig. Stor tak til dig, Emil, Jerry og Rudi, I var et fantastisk team for os.

Det bliver så spændende at få alle trofæer hjem og få dem ophængt på Samsø, det bliver stort når det hele kommer op og vi har et godt billede af hvor de alle skal hænge.

Stor tak for en meget gennemført jagt og tur til Sydafrika - det glemmer vi aldrig.

Men hvem ved, vi kommer nok igen en dag, der er jo mere at se og Rovos vil jeg selv personligt meget gerne prøve igen, og jagt kommer vi heller ikke udemom.

Julehilsen Regitze - Sofie - Philip og Steen

 

 

Kære Holger.

 

Tusind tak for sidst – vi havde bare nogle helt uforglemmelige oplevelser -  dels sammen med dig og Emil og de sidste dage på egen hånd. Det var så godt og professionelt tilrettelagt. Du og Emil samt alle andre vi mødte var så venlige og rare, og vi fornemmede, at I ville gøre alt, for at vi skulle have det godt.

 

Turen til lufthavnen gik uden problemer. Vi havde negativ coronatest.

 

Flyet havde problemer da vi skulle starte, så vi sad og ventede 2,5 tim. i flyet før vi lettede, men heldigvis nåede vi lige præcis flyet i Doha, så vi var hjemme som planlagt. Til flot dansk efterårsvejr -  træerne har rigtig fået farver.

 

De hjerteligste hilsner Kirsten og Anker

 

 

Kære Holger

 

Mange tak for en fantastik godt arrangeret tur for os, som vi netop er hjemvendt fra.
 

Alle seværdigheder og overnatningssteder havde noget helt specielt at byde på, og vi har nydt det i fulde drag. Servicen og maden var også i top, og vi har på hele turen følt os trygge. Vi har fået nogle virkelige store oplevelser med naturen, dyrene og kulturen.
 

Tak endnu en gang og venlig hilsen Elisabeth Mensel og Carsten Jørgensen

 

 

Kære Holger

 

Også tak til dig for en dejlig og uforglemmelig uge.

Både jagten og forplejningen

Var superb - plus selskabet!

 

Hils Harald!

De bedste hilsener

Frank

 

 

Hej Holger


Tak for mail. Dejligt at høre, det går fremad hos jer. Vi glæder os over, at du igen får fyldt kælderen op. Det er dejlig vin, der ligger dernede.

 

Vi fik vores hund hjem igen i onsdags og har gået mange ture med ham her i det usædvanlige fine vejr, vi har haft siden vi kom hjem. Der mangler jo bare 30 grader. 

 

Tak for fire dejlige uger på dit hyggelige sted. 

Hils Susanne og Nikolaj og de to store drenge - og giv alle de firbenede et stort kram fra os.

 

Kærlig hilsen grethe og hans-Egon 

 

 

Kære Holger og de tre firbenede

 

Tak for nogle dejlige uger hos dig.

 

Nu er vi hjemme, det blev en brat opvågning fra 30 plusgrader til under frysepunktet, slut med shorts og bare tær, morgenmaden serveret og en dukkert i poolen, men frygt ikke vi kommer sikkert tilbage. Vasketøjet er overstået, det var nu lettere at aflevere det hos dig og få det rent tilbage.

 

Vi håber de unge drenge havde en god tur.

Vil du hilse alle mange gange fra os.

Mange hilsner fra Oli og Ilse

 

 

Kære Holger

 

Tak for den fantastiske tur i Sydafrika. Vi tænker ofte på den med glæde. Vi var så heldige, at vi lige nåede det inden corona. Men jeg tænker både på dig og de stakkels ressortejere, som må have det svært nu. Mine tanker går til jer og det smukke Sydafrika.

 

I øvrigt kender vores sekretær dig. Hun hedder Karen, og var i Sydafrika for at besøge familie for nogle år tilbage. Du arrangerede også hendes og hendes mands tur.

 

Held og lykke i disse tider.

 

Med venlig hilsen

Louise

 


Kære Holger,

Vi sender hermed en hilsen og tak for sidst. Vi havde en helt fantastisk rejse og mange dejlige oplevelser som vi med glæde tænker tilbage på. Det var specielt at være til uformelle middage i køkkenet og rigtig dejlig mad . Mødet med Gary Player står også foran i minderne. Jagtturen til Brits forløb fint og trofæet som jeg ser frem til at få hjem var jo endnu bedre end jeg havde turdet håbe. Det var godt at du var kritisk med hensyn til det gode trofæ.Vi spillede på 3 forskellige golfbaner i Pretoria og vi syntes bedst om Pretoria Country clubs bane.I øvrigt er priserne på alle 3 baner særdeles attraktive. Efter de gode dage hos dig for vi rundt i Botswana Namibia og Zimbabwe. Opholdet på Chobe river var flot og særdeles luksuriøst  og der var usædvanlig meget vand i Victoria Falls. Golfbanen ved Elephant Hills var speciel og noget af en oplevelse men en Europa tour bane var det ikke. Herefter gik det tilbage til Stellenbosch hvor vi havde et dejligt ophold på Eikendal lodge og fik spillet noget golf og deltaget i vinsmagninger forskellige steder. Rust en Vrede gjorde meget ud af at fortælle om at de havde leveret vin til Mandelas middag med den Danske Dronning . Hjemturen blev forstyrret af influensa  katastrofen men ikke mere end vi kunne acceptere. Så til slut en stor tak til dig for en yderst velorganiseret tur og hils Nicolai Susanne og Emil.

Kærlig hilsen Gerda og Orla 
 

 

Kære alle 3,

Vi er hjemme i Gl. Holte! Fuld sol, blomstrende buske og træer, påskeliljer er fremme, så overgangen fra SA er ikke helt så slem som den nogen gange kan være i marts/april.

Endnu engang tak for hjælp og hyggeligt samvær.

 

Kh Kurt & Lone

 


Hej Holger

 

Selv tak vi havde en fantastisk tur ..... selvom det er lidt hårdt at være sammen 7 personer... Men det vigtigste var at min mor var super glad.

 

Pas nu godt på Jer selv dernede og hold afstand :-(

 

De bedste hilsner

Fabienne
 

 

Hej Holger

Som du måske har hørt så blev vores balut stævne annulleret i torsdags. Jeg var heldig nok at kunne lave om på min bilet med afgang torsdag. Laura og jeg er nu i vores sommer hus på Key Largo hvor vi er i ‘voluntary quarantine’.

Igen mange tak for din gæstfrihed. Stor oplevelse i Afrika. Du er altid velkommen hvis du skulle komme forbi syd Florida.

 

Hans Laue

 

 

Kære Holger

Så lakker vor tur til dejlige Sydafrika desværre på sidste vers

 

Alt har bare været perfekt og klappet, så vi takker dig for det arbejde, du har gjort for, at vi kunne få en super dejlig ferie. Eikendal er rigtigt dejligt.

 

Nu venter panikken og galskaben hjemme i Danmark efter, at man stort set har lukket alt ned og så i 2020.

 

Det er lige før vi overvejer at blive her lidt længere.

 

Det kommer jo nok også til at berøre dig, hvis danskerne ikke tør eller må rejse her ned, så vi håber at alt bli’r normalt igen hurtigst muligt.

 

Endnu en gang tak for din hjælp med vor rejse.

Martin, Nina og Mikael

 


Kære Holger

Det var en dejlig oplevelse at møde dig.

Mvh Ebbe og Liselotte
 

 

Kære Holger!

 

Lige en lille hilsen fra Viborg for at sige tak for de dejlige dage hos dig og din altid fine service, som jeg nød helt specielt i år sammen med alle “mine drenge”. Det er bare så dejligt at besøge dig og dit skønne sted, og alle de fantastiske mennesker vi møder undervejs. Lille Christian sagde flere gange i CT: jeg savner Spotty😊 og der blev snakket meget om dine hunde.

 

Monick havde også fundet et dejligt sted til os i CT nær Hout Bay (Houtkapperspoort) så ferien forløb helt perfekt. Virgin Airways er helt OK at flyve med, men KLM er bedre. Hils Emil, Susanne og Nicolaj, Augustina og Maria. Vi kommer nok igen næste år😀

 

De bedste hilsner til jer alle fra

Ingeborg

 


Hi Holger 

We’re back in the UK now, many thanks for organising the Safari at Idube, it was fantastic 😃

As well Timamoon Lodge***** was a real treat.

Hope you got the SatNav back ok, that was very useful 😀

Thanks again

Charles

Hi Holger

 

We had the best of times on our South Africa trip.

 

A big thank you to you for organising such a special time at Idube Lodge & Timamoon was out of this world! Such a stunning special experience in the most beautiful of settings!

 

We were so well looked after & made to feel very special 

 

Thank you to you for all the detail & help you provided

 

Very best regards 

Sally 

 

 

En fantastisk tur til Sydafrika spiller på sidste vers og vi sidder nu i lufthavnen og venter på at komme ombord så vi kan komme hjem til Danmark. Der har ikke været mulighed for at kommer på internettet, men hvem gider også det når man kan sidde i en safari-bil og nyde den Afrikanske natur. Vi har set fantastiske landskaber i Blyde river Canyon, og kørt mange kilometer i Kruger NP for til slut at tage ind i Sabi Sands og bliver kørt rundt af fantastiske guider. Vi har fået lov til at se meget mere end vi har turde håbe på. Alt fra store løve- og elefantflokke, farverige fugle, flotte leoparder, imponerende næsehorn og ikke mindst skønne hyænehunde (Wild Dog) som hverken Linda eller jeg har oplevet før :-)


Over and out fra OR Tambo Intl Airport, Sydafrika. - Og sov godt :-)
Familien Bentsen

 

 

Kære Holger

 

Jeg kom afsted med hiv og sving og er godt hjemme i mørke og regn!

 

Det var nogle fantastisk dejlige dage hos jer, jeg nød dem i fulde drag. Dejligt at bruge tid med jer alle, slippe hverdagen og få skuldrene ned på plads.

 

Og dejligt ikke at være den ældste kvinde😂

 

Du har ret, Lesotho er et shithole, men en oplevelse værd. Resten af turen bød på tur med vennerne til Free State, Karoo og afslapning i Durban. Jeg kunne følge jeres færd rundt, flodheste i gaderne er en speciel oplevelse tænker jeg. 

 

Stor hilsen og tak til jer alle!

 

Gerda

 

 

Hej Holger,

 

Vi har haft et par rigtig gode uger hvor vi har oplevet og fået en masse at vide og oplevet Sydafrika fra sine mange sider.

Vi er kommet godt til Cape Town, hvor vi har fået endnu en rigtig god guide, der gerne vil fortælle og vise området frem.  

 

Vi har modtaget linket, rigtig gode billeder.

 

Mvh

Asbjørn

 

 

Kære Holger

 

Vi håber, at alt er vel hos dig. 

 

Vi er nu tilbage i Danmark, og vi savner allerede Sydafrika med alt hvad landet har at tilbyde! 

 

Vi havde den mest fantastiske tur hele vejen igennem, og du skal have tusind tak for at have arrangeret en så gennemført bryllupsrejse, som har givet os minder for livet, og som på alle områder levede mere end op til vores forventninger! 

 

Hjemrejsen gik helt smertefrit uden så meget som et minuts forsinkelse, hvilket var imponerende for en rejse, der tog 28 timer fra Bazaruto til København NV! Vi var godt trætte da vi kom hjem, men vi var også fyldt op af gode oplevelser ligesom vores telefoner var fyldt op af fantastiske billeder 🙂 Vi er helt enige om, at det ikke var vores sidste tur til Sydafrika. 

 

Igen skal du have tusind tak for at have arrangeret den bedste og mest oplevelsesrige rejse vi nogensinde har haft! Det var simpelthen til UG med kryds og slange. 

 

De bedste hilsner

Line og Valentin

 

 

Kære Holger,

 

Tak for en fantastisk uge, jeg er lige kommet hjem og er helt opløftet over turen, tak for din store generøsitet, åbenhed og en fantastisk jagt. Kommer aldrig til at glemme vores kudu. Jeg har virkelig nydt dit selskab, du er unik fortæller og jeg glæder mig til at lave radio med dig. 

 

Af hjertet tak.

 

Hils Sundance og Nikolaj, hvor er han bare en fantastisk sød og cool dreng. 

 

Kærlig hilsen - også til Emil.

 

Knud 

 

 

Hej Holger,

 

Håber alt er vel i Pretoria? Havde en fantastisk fødselsdag i Idube - tak for gode råd!

Vh Søren

 

 

Kære Holger,

 

Vi er kommet godt hjem til Aarhus. Tusinde tak for nogle skønne dage hos dig i Pretoria og tak for hjælpen med rejsen. Vi kneb begge en tåre på vejen til lufthavnen, men smilte samtidigt over de mange gode oplevelser de seneste uger har bragt os. Tak for gæstfriheden - vi glæder os til gensynet.

Dbh Søren & Emilie

 

 

Kære Holger!

Godt nytår og tak for fakturaen.

 

Endnu engang tak for besøget, det var hyggeligt, at være tilbage.

 

Dbh,
Mathias

 

 

Kære Holger,

 

Efter 14 særdeles vellykkede dage i Sydafrika, Zimbabwe, Zambia, Botswana, Namibia og sikkert også flere andre lande vil jeg på vegne af min familie takke dig for din indsats.

 

Vores tur blev netop så spændende, oplevelsesrig og vellykket, som vi havde drømt om. Sisse og jeg ville give såvel store som små en oplevelse for livet, og det blev nået. Alting klappede, selv de evindelige grænse-kontroller ved Chobe-floden for blot nogle få timers adgang tager vi nu som en mindeværdig oplevelse. Et misset adgang-stempel til Namibia førte til trusler om fængsling ved udrejsen, men det klarede Chobe Water Willas folk ved at “smugle” os til Botswana uden om myndighederne. Nu tror familien, det var en del af arrangementet.

 

Vi er taknemlig for alt det, du har gjort for os, og kan kun sige, at hvis vi en dag kan gøre gengæld, skal du blot sige til.

 

Med venlig hilsen

Erik

 

 

Tusind tak for den velplanlagte ferie – vi har virkelig fået overvældende mange fantastiske oplevelser med os hjem – hils Emil og hundene!

 

Jeanette

 


Kære Holger !

Tak for en dejlig tur herfra ! I orden som sædvanlig.

Tillykke med Leoparden, det er godt gået,

Mvh

Anne & Hans Jørgen

 

 

Tusind tak for et dejligt ophold - Du har som altid styr på det hele. Kærlig hilsen Karin & Mogens.

 


Kære Holger,

Vi er nu tilbage i DK blot for at konstatere, at vi er rejst i den forkerte retning. Her er godt nok mørkt, vådt og blæsende. Til gengæld nød vi til fulde opholdet i SA. Det var en fornøjelse at gæste landet med en turists rettigheder.

Tak for hjælpen med diverse bookings; ikke mindst på Eikendal. Det er jo en perle, som vi helt sikkert vil vende tilbage til. Det blev en længere tur derned - 3.200 km.

Bedste hilsner,Niels
 

 

Hej Holger.

 

Tak for hjælpen i sidste uge. Alle havde en fantastisk tur.  Iøvrigt så var turen til Tshukudu Bush Lodge helt fantastisk.


Hilsen Henning Larsen

 

 

Kære Holger

 

Fin og meget spændende tur.

 

Venlig hilsen

Steffen Nørgaard

 


Kære Holger!

Tak for en uforglemmelig tur i Sydafrika! Så mange indtryk og fine billeder både på nethinden og som fotos! Den sidste uge med Craig var helt i top, han ved så meget, spreder god stemning.

Sender dig et fra sulekolonien. Håber, du har haft en god tur og jagtlykke, hedder det vist.

Mange hilsner Annemarie Schierup
 


Hej Holger
 

Christian og jeg er kommet hele og vel hjem , og vi vil lige sige en stor tak til dig igen , og alle der har

været med inde over vores tur til Sydafrika.

 

Vi har fået oplevelser og indtryk der nok vil blive husket resten af livet , vi er nok allerede ved at

tænke på at skal afsted igen , da det ikke er sidste gang at vi har været i Sydafrika på jagt .

 

Hils alle omkring dig .

 

Med venlig hilsen Christian og Kim Jensen .

 

PS Christian holder sig ikke tilbage med at fortælle hvem der har skudt de største dyr ( træls for mig ) .

 


Kære Holger

 

Herfra skal lyde en stor tak for sidst. Vi havde alle en fantastisk tur med nogle store oplevelser, hvor alt bare kørte efter en snor, men det er vel som det plejer for dig.
 

Jeg fik lige de trofæer jeg synes jeg manglede i min samling og Michael fik en fantastisk start og indføring på hans jagt karriere. Han er også kommet sig efter "skuffelsen/overraskelsen" over ikke at være fuldstændig perfekt, på hans første jagt som 17-årig. Den forventning har han vist arvet efter hans farfar! 
 

Men nu er han helt klar og opsat på, at komme i gang med den danske jagtsæson i efteråret og det er jeg i den grad også.

 

Selv pigerne fik en stor jagtoplevelse, og det på trods af at deres tålmodighed og evne til at tie stille blev sat på en prøve.

 

Jeg skal hilse mange gange fra alle her i Thisted, og du må endelig også hilse i din ende: Niels, Rudy, Susanne mm.

Med venlig hilsen,

 

Jens Karl Yde
 

 

Hej Holger.

 

Tak for din mail. Det hele har stået på gloende pæle siden vi kom hjem (der skulle jo også lige presses 4 dages bukkejagt i Sverige ind), så jeg har ikke fået skrevet til dig.

 

Vi havde en super fin ferie :-)

 

Hotellet var rigtigt fint (ligger dog lidt fra Alfavej) og Ivan tog sig godt af os. Min eneste anke er at det kun tog 35 minutter at skyde hjorten.. :-)

 

Jeg har satset på shouldermount hos Ivans lokale taxidermist, så håber det bedste.

 

Jeg vil anbefale Mauritius til alle gæve jægervenner og vil absolut også kontakte dig næste gang det går til ZA - har en sable og en Buffalo på bucketlisten :-)

 

Knæk og bræk i US - håber du får en fin hjort.

 

All the Best

 

Tage

 


Hej Christian og Holger.
 

Tak for en dejlig uge med skøn jagt, kammeratskab, mad og vin!
 

“Den tykke” er altså imponeret over den høje energi vores vært lagde for dagen på trods af en fremskreden alder! ;)
 

Mvh Christian
 


Hej Alle

 

Indledningsvis vil jeg takke for en god tur, Holger.
 

 Desværre er vi løbet ind i problemer – se vedhæftede email. Vores bagage kom ikke til Billund. Vi håber den kommer senere. Så pt. har vi hverken vores egen bagage eller den ekstra telefon.
 

Øv! 

Go’ dag.
 

 Med venlig hilsen

Christian Brøndum
 

 

Hej Holger

Vi vil gerne alle gerne sige tusind tak for en på alle måder fantastisk ferie. Vi havde et uheld på vejen til Mantenga logge. Vi havde god fart på for at nå showet kl.13.00 men ca. 10 m fra stedet punkterede vi. Vi har en mekaniker/racerkører med så det var nemt at få skiftet hjul og tid til en kop kaffe.AFRICAN AMBIENCE GUEST HOUSE som for kun en mdr. siden har fået nye ejere skal du holde fast i. De var ud over alle grænser bare så søde. Havde de kunnet hoppe på tungen havde de gjort det. De var til UG. I Cape Town tog drengene ud til vinlandet her regnede det på turen men blev godt. Vi piger blev og fik handlet, her var det godt vejr ca.18 -20 grader. Showet var godt synd der kun var os og 2 4 mands borde besat. Vi har alle hænderne oppe for den tur du havde sat sammen.

Knus selv om du er fra Thy Connie og Tommy
😀

 

 

Kære Holger,

 

Så er vi netop kommet retur til Viborg efter endnu en super ferie i Sydafrika. Og som Gavin skrev, så havde vi en super afslutning på ferien - det var en virkelig positiv oplevelse at være i Tydon.

 

Sendt direkte til Tydon Safari Lodge***:

 

Thanks so much we had 3 splendid days at Tydon, which we all ten enjoyd very much, from we arrived, until we left yesterday morning. We have just arrived back in Denmark - so it has been two long days.

 

Please give my warmest regards to your staff at Tydon. They did their upmost, giving us 3 perfect days - and they succeeded 😊

Best regards

Anders Mosegaard Jensen, Denmark
 

 

Kære Holger


Så sidder vi i flyveren på vej hjem.


Jeg vil gerne takke dig for en dejlig jagt rejse, denne rejse går over i hukommelse da den var virkelig god, og tak for du gik så meget med min bror.


Alle deltagere er super tilfredse


Glæder mig til vi kommer igen om 10 måneder


Kæmpe tak for et perfekt arrangement
Knuser
DBH
Jesper

 

 

Hej Holger,

 

Jeg vil meget gerne sige tak for ophold sammen med min kone og min familie det var en virkelig stor oplevelse at opleve pretoria, ikke umuligt at vi vender tilbage en anden gang

 

De bedste hilsner fra Peter Engel Yndal Sørensen 

 

 

Kommentar modtaget efter vort drivjagtsarrangement i maj måned 2019:
 

Godmorgen Holger   

 

Tak for nogle fantastiske dage i Karoo. Det har virkelig været en pragtfuld oplevelse som jeg vil huske tilbage på med stor glæde.  

 

De venligste hilsner.  

Patrick

 

 

Kommentar modtaget efter vort drivjagtsarrangement i maj måned 2019:
 

Hej Holger.

 

STOR tak for en fantastisk uge og din Guidance ved at side ved siden af. Det var en fantastisk uge...

 

Med venlig hilsen

Thomas Garth-Grüner

 

 

Kommentar modtaget efter vort drivjagtsarrangement i maj måned 2019:
 

Hej Holger,

 

Tak for en fantastisk uge, med sjove action fyldte dage i hyggeligt selskab og dejlig værtsskab. Hils Alex, Burger og hans kone mange gange.

 

Bedste hilsner

Ulrik

 

 

Kommentar modtaget efter vort drivjagtsarrangement i maj måned 2019:
 

Kære Holger,

 

Der skal også lyde en stor tak herfra. Det var en fantastisk tur, og godt du fik sat Uffe på plads :-) også underholdende at høre dine gamle historier.

 

En stor oplevelse.

 

Mange tak.

 

Christen

 

 

Kommentar modtaget efter vort drivjagtsarrangement i maj måned 2019:
 

Kære Holger 

 

Tak for nogle dejlige jagtdage, det var virkelig sjovt.

 

Skal hilse alle i Danmark 

Mvh Bendt 

 

 

Kommentar modtaget efter vort drivjagtsarrangement i maj måned 2019:
 

Tak for en helt fantastisk uge, det var skønt at være tilbage i Sydafrika og jeg må sige at du stadig har styr på alt!

 

Tak!

 

Med venlig hilsen

 

Peter Leth Skude

 

 

Kommentar modtaget efter vort drivjagtsarrangement i maj måned 2019:
 

Tak for en god tur. 

Det var helt godt at komme væk fra kontoret en uge tid, og nyde sol og jagt. 

 

Endnu engang tak ! 

 

Uffe 

 

 

Kære Holger

 

Så er vi godt tilbage i DK. Bortset fra det lille intermetso med passet, så fik vi en vidunderlig tur. Oplevede alt det, vi havde drømt om.

Du vil sikkert gerne have lidt feed back om, hvordan vi oplevede de forskellige steder. 
 

Helt enige i, at Olivers Restaurant var et dejligt og varmt sted, og vi blev vist temmelig meget forkælede. Sidste nat var i værelse 9, formentlig det dejligste værelse vi har oplevet.
 

Idube kendte jeg i forvejen, og også denne gang levede fuldt op til min tidligere oplevelse. Dejligt sted. Min kone var vildt begejstret.
 

Victoria Falls Hotel var måske den eneste skuffelse undervejs. Der var en kæmpe kongres, så vi fik tildelt et temmelig kedeligt værelse (nr 242) uden nogen udsigt andet end til en bygning over for. Helt billigt var værelse trods alt ikke, så det bliver lidt med fingeren nedad. Bortset fra det er det et spændende gammelt hotel, og det vigtigste var naturligvis oplevelsen af selve Victoria Falls. Fantastisk. Skal lige nævne, at stien fra Hotellet til indgangen til VF er lukket, da der sidste år havde været en ulykke med  - vist nok  - en elefant der havde angrebet en turist.
 

Oplevelse på Chobe var også i særklasse. Du ved hvad man kan opleve, og vi fik vist det hele med. Selv var jeg på fisketur om morgenen og fangede tre pæne Catfish på mellem 4 0g 6 kg. Alt på dette ophold var i særklasse, men det kom lidt bag på os, at selve skiber stort set ikke sejlede, men lå til samme bøje ca 23 timer i døgnet. De små hjælpebåde klarede  flotte ture, hvor vi så mængder af elefanter, flodheste, inpalaer m.v

 

Alt i alt en fantastisk tur, som vi ikke glemmer. 

Tak for din medvirken og anbefalinger.

 

Med venlig hilsen

Johan A. Løvengreen

 

 

Kære Holger

 

Endnu en gang, tusind tak for denne gang! Det har været en fornøjelse og eleverne er bestemt lige så begejstret.

Og hils endelig Jeppe, han har helt sikkert også været medvirkende til, at det hele gik godt og som planlagt.

 

God jagt de kommende uger.

 

Med venlig hilsen

Anne Olesen  Lærer

 

 

Kære Holger

 

Vi vil gerne sige tak for en uforglemmelig og meget vel planlagt tur, hvor alt fungerede ned til mindste detalje.

Det har været nogle utrolige naturoplevelser både på fotosafari og på jagt – vi synes, vi har fået naturen og dyrene i SA helt ind under huden efter de mange timer i Jeep både på safari og jagt.

 

På jagten fik vi alle opfyldt vores ønsker  - og vi glæder os til at få trofæerne hjem. Personligt var jeg rigtig glad for det skud, jeg fik afgivet til Blesbuck’en – mindre stolt af skuddet til Springbuck’en, men heldigvis lagde den sig!

Det var super interessant at se og få forklaret konservatorens arbejde – tak for den tur også😊.

 

Også tak for den meget fine bespisning og servicering gennem hele opholdet – og ikke mindst den hyggelige stemning.

 

Endnu en gang – TUSIND TAK.

 

De bedste hilsner til dig – og Jeppe

 

Fra

 

Laursen Family

 

 

Hej Holger,

 

Så er vi ombord, alt er gået som smurt. Tak for nogle gode dag. Det har været en fantastisk oplevelse at dele med den Gamle og Rasmus. Håber jeg snart kan vende tilbage.

 

Mvh Peter & Co.

 

 

Kære Holger,

 

Så er vi kommet godt til Frankfurt. Tusind tusind tak for nogle hyggelige dage, som vi nød til fulde. At vi kunne kombinere alle de oplevelser på den måde var så godt, Så nu har jeg en super glad pige....!

 

Mvh Jens

 


Kære Holger.

 

Så er vi hjemme og i gang med hverdagens ”trumme-rum”

 

Vi er stadig ”høje” af de mange dejlige oplevelser. Tusinde tak, det har været en suveræn god tur. Du ramte alle vores ønsker og hele turen klappede ligesom sidst. Vi har hele tiden været i trygge hænder. Vi har haft så mange specielle oplevelser og nydt de luksuriøse omgivelser.

 

Tak til dig og Jeppe for en perfekt jagt. Den vil vi aldrig glemme.

 

I Victoria Falls oplevede vi at et amerikansk par ikke talte til os mere, da vi fortalte om jagten, det viste sig at de var veganere!

 

Vi har så meget godt at sige om Eikendal Lodge i Stellenbosch, aldrig har vi mødt større gæstfrihed og hjælpsomhed. Et helt fantastisk sted. Og tak for tippet mht restaurant Giovanni, hold da op hvor var der stemning, god service og dejlig mad.

 

Mange hilsner og knus fra Lisbet og Johannes Axelsen.

P.s hils Jeppe og klap Harald.
 

 

Kære Holger

 

Tak for en dejlig tur

 

Venlig hilsen Jess, Niels Jørgen og Lise

 

GORILLA TRACKING / QUEEN ELIZABETH NATIONAL PARK UGANDA
STONETOWN/ZANZIBAR
 

 

Kære Holger,

 

Tak for en fornøjelig og hyggelig aften i Guest House nogle uger tilbage, og tak igen for at arrangere nogle fantastiske oplevelser for os.

 

Idube var som altid en oplevelse og denne gang virkede det som om, at de alle var endnu skarpere en tidligere. Vi havde nogle fantastiske dage og fortrød faktisk, at vi ikke havde lagt en ekstra dag ind. Det må blive næste gang…

 

Lanzerac stod kniv skarpt – alle detaljer virkede gennemtænkte, staff var professionelle og kompetente, værelser og alle faciliteter var smukke og man kunne ikke undgå at føle sig godt tilpas. Tak igen..

 

Ved hjemkomst gennemgik vi alle vores storslåede oplevelser med børnene, og aftenen hos dig og samværet med Nicolaj, Susanne og dig, stod hos dem blandt de mest værdsatte på turen. Tak fordi du altid giver os og dine andre gæster den bedst mulige begyndelse på dagene i Afrika…

  

Tak igen Holger, vi glæder os til næste gang…

 

Peter

 

 

Kære Holger!

 

Lige en hilsen fra Viborg for at sige tak for en dejlig uge hos dig.

 

Det var som altid godt, og vi nød det meget. Hyggeligt at møde alle de interessante mennesker, du får på besøg.

 

Hav det godt og hils Susanne og Nicolaj, Jeppe og Filip + staff De bedste hilsner, også fra Anne Ingeborg

 


En stor tak til Jensen Safaris for endnu en veltilrettelagt tur rund i SA. Man kan altid regne med Dig, alt er booked iht ønsker, input til aktiviteter spot on, overnatningssteder vurderet før anbefaling, man er i sikre hænder. Idube leverer hver gang og et par dage i gæstehuset er altid "the cherry on the top. Tak til hele teamet for et par dejlige dage - Dig selv, Susanne, Nicolaj, Jeppe, Philip (også for turens absolut bedre Creme Brulee og særdeles lækker mad) samt de særdeles velafrettede 4benede. Pas godt på Jer selv til næste gang.

 

Gerda Irene Sørensen

 


Hej Holger,

 

Tak for et hyggeligt ophold hos dig - alt for kort hvis du spørger mig.

 

Safari var fantastisk - vi er alle helt vilde med SA - og kommer helt sikkert igen!

 

Søren
 


Kære Holger,

 

Tak for nogle forrygende dage, vi bliver aldrig færdige med Sydafrika….

 

Peter Bo Bendixen

 

 

Kære Holger

 

Så er vi vendt hjem efter endnu en skøn ferie i dit vidunderlige Afrika❤️

 

Posten er sendt og GPS`en ligger på køkkenbordet😂... jeg kan sagtens sende den videre til det næste heldige asen som skal bruge den.

 

Nu er tiden inde til at lagre alle de dejlige indtryk og oplevelser fra de sidste par uger. Turens højdepunkt i år var safarien i Idube, hvor vi virkelig fik oplevet masser af leoparder. Dagene i Swaziland var spændende, og en anderledes oplevelse.

 

Pilanesberg skuffer aldrig..... og dagene hos dig, drengene og hundene var bare SÅ hyggelige. Det er skønt at føle sig velkomne, og din erfaring er uvurderlig for “nybegyndere” som os. Specielt når jeg lige mener, at en tur til Okawanga, ville være en god ide😂😂😂.... så er det jo rart lige, at blive trukket ned på jorden igen🤪

 

Du slipper nok ikke for, at lave et nyt eventyr til os ... jeg mailer til dig, når vi er kommet lidt længere med, hvad vi kunne tænke os denne gang.

 

Giv alle dine skønne hunde et klem. Jeg savner dem allerede.

 

Kh. Klaus & Dorthe

 

 

Kære Holger,  lidt sent men alligevel,

 

Vi havde en meget fin dag med din guide. Fine oplevelser i og omkring Cape Tpwn og ud til vinlandet med smagsprøver på adskillige af de fine sydafrikanske vine + frokost.

 

Det var en fin dag at afslutte vores cruise rundt om Sydafrika på.

 

Mange hilsener

Ann Kate og Steen

 

 

Kære Holger.

 

Jeg er kommet noget bagud med at takke dig for en igen veltilrettelagt og velorganiseret tur til RSA. Denne tur havde flere elementer indbygget end vi nogensinde før har oplevet. Men med din hjælp og andre udefrakommende omstændigheder forløb turen efter planerne og til slut var alle genvordigheder overvundet og vi var tilbage i vores dagligdag med den travlhed som pensionister pålægger sig selv. Vi rejste hjemmefra kl. 03.00 om natten. Vi havde jo valgt afrejse fra Aalborg fordi der kan man parkere bilen gratis. Aalborg Amsterdam Johannesburg. flyveturen forløb planmæssig og vi fik udleveret vores bil i lufthavnen og var hos dig i Pretoria inden midnat. Vi blev fint modtaget og nød en kølig øl som vi trængte til sammen med at vi fik opfrisket minder og fælles bekendtskaber. Vi er jo alle thyboere.

 

Søndag skulle vi spille golf om eftermiddagen og det gjorde vi så. Waterkloof Golf klub tog imod os og prisen for 18 huller og bil eller trolley var 200 kr pr person. Når så man opdager at om torsdagen var banen vært for europatur turneringen Tschwane open må man jo forbavses! Mandag kørte vi til Pilanesberg hvor vi så 25 til 30 forskellige vildtarter. Tilbage hos dig blev der så problemer med sygdom  og Tirsdag var vi kun 3 der kom i kamp på golfbanen Wingate Park . vi var kun to der fuldførte runden. Onsdag spillede vi golf på Zwartkops golf klub her var så kun to der spillede. runden blev afbrudt af et heftig tordenvejr og ordentlig skybrud , men efter en times tid kunne vi spille færdig. Det var en svær bane !

 

Torsdag rejser vi  videre til George for at bo på Fancourt Hotel og spille golf på deres 3 baner. Da vi er kommet ombord i flyet bliver flyvningen aflyst pga en fejl på maskinen. Der bliver så annonceret en ny afgang ca. 4 timer efter den aflyste. I receptionen på hotellet bliver vi budt velkommen med et glas Sydafrikansk boblevand - det højner humøret gevaldig .

 

Der skal  spilles golf på hotellets Montagu bane  kl. 13.10 det var en fin bane . Det var kun Gerda og mig selv der skulle spille på The Links om lørdagen og det var 13.45. Sidste tee time og vi var kun to på holdet. Det er en meget speciel bane og under ingen omstændigheder let. Uden de caddier som man skal have med ville vi have mistet en del bolde. Det gjorde vi nu alligevel men det ville have været mange flere. Vi gik bag efter nogle englændere som vi talte med i halvvejshuset. og om aftenen under middagen var der en af dem som havde fødselsdag og desserten blev båret ind af tjenere og kokke som sang en afrikansk fødselsdagssang og også happy birthday . Det gjorde de godt. Sidste dag spillede vi Outeniqua banen den var noget lettere end The Links men ender med et langt slag over en sø. For langt- for ud af 4 var der 4 bolde i vandet . Fancourt hotel er et fantastisk flot sted med en stab af medarbejdere der er indstillet på at yde deres bedste over for gæsterne. Vi var yderst tilfreds med vores ophold her.

 

Vi må videre og kører til Plettenberg bay og bliver indlogeret på Bahari beach house som er et udmærket bed uden breakfast pt - men med fine faciliteter så vi selv kan lave morgenmad.  Vi spiller en golf runde på Pezula golf banen som er yderst flot beliggende på kanten af det indiske ocean og med god udsigt over oceanet fra de fleste fairways. Om onsdagen restituerede vi og kørte rundt for at se på hvaler i oceanet - dog uden at se nogen. Torsdag på golfbanen Simola som også er en flot bane med udsigt over lagunen i Knysna på flere fairways.

 

Fredag var flyttedag vi skulle til Fraai Uitzicht ca 350 km - undervejs aflagde vi besøg i Bontebok nationalparken . Vi så en del bonteboks og red hartebeast. en god oplevelse. Vel ankommet til Fraai uitzicht - der er ikke grusvej dertil - fik vi meddelelse om at vores venner havde efterladt deres pas i plettenberg bay. Heldigvis fik du løst dette ved at få fremsendt passene til Cape Town hvor vi skulle være til sidst i ferien. Der var kun alm. menu kort med a la carte det var en skuffelse fordi vi havde været der før og da fik vi en flot 5 retters menu med tilhørende vin og det havde vi glædet os til at prøve igen. Ved afrejsen fortalte værten at det også havde været en mulighed men så skulle vi have bedt om at få det. Nu var det så for sent.

 

Lørdag videre til Stellenbosch hvor vi skulle bo på Eikendal Lodge. Det var også et rigtig fint sted med egne vinmarker som vi kunne gå igennem ned til middagsrestauranten. Morgenmaden blev serveret i et lokale ved receptionen og der var der smagsprøver på nogle af stedets egne vine hver aften i en times tid. Vi talte med receptionen om der var et destilleri i omegnen for sådan et havde vi aldrig besøgt. Og det var der- Van Ryn hedder det- og det var virkelig et besøg værd . Flotte lokaler smagsprøver på 3 slags brandy med mørk chokolade til og det er virkelig velsmagende brandy !  Rustenberg vin estate var næste mål -de har et meget flot besøgslokale og et helt enestående haveanlæg . Søndag spilles der golf på Stellenbosch golf bane. Den er meget medtaget da der har manglet vand i lang tid. Mandag en tur rundt over montagu passet og rundt i Franschhoek. det var igen en tur med storslåede udsigter og hygge i Franschhoek. Tirsdag er der  golf på programmet nemlig i Pearl valley som er en fin bane og der kunne man ikke se tegn på vandmangel.

 

Onsdag var vi en tur i Gordons bay hvor vi så efter delfiner og i øvrigt nød det fortsat gode vejr. Om eftermiddagen var vi til vinsmagning på Eikendal - man får en gratis vinsmagning når man bor på hotellet . Torsdag afgang til Cape Town hvor vi skulle tilbringe de sidste dage.

 

Besøg på havnefronten som er udviklet meget siden vi var der første gang i 1998. Fredag en tur i Botanisk have som er en stor og imponerende park med mange forskellige arter . Der burde alle tage hen. Senere tog vi til the Castle Det er endnu en imponerende ting som vi så for første gang . Der kan man godt bruge et par timer. Sidste dag tager vi til Groot Constantia som vel nærmest må betragtes som et museum men dog stadig fremstiller glimrende vin  . Vores sidste vinbesøg var hos Buitenverwachting på Constantia halvøen. Der var så mange mennesker der, at det var umulig at få noget mad -der er ellers 2-3 restauranter- og folk sad på tæpper ude på plænerne . Det var også noget fantastisk vejr. Selv om der var mange folk så kunne vi godt få en vinsmagning heldigvis for de laver også gode vine . Da vi kørte derfra spurgte vi vores gps om der var en spiserestaurant i nærheden -den foreslog flere men vi tog den nærmeste. Det var en Irsk rest. og nu fandt vi så ud af at denne dag var St Patricks Day . Både tjenere og mange gæster havde Irskgrønne parykker på - der var rugby i Tv og det gik ikke stille af. Efter middagen var det tid til at køre til lufthavnen og aflevere bilen og checke ind til hjemturen.

 

Hvor var det gode 3 uger i et dejligt og gæstfrit land.Vi vil gerne sige tak for endnu en gang at have deltaget i et af dine veltilrettelagte ture til og i RSA. Samtidig også takke for den ekstra hjælp vi fik i anledning af sygdom og forglemmelse. Golfgrejet var det første bagage der kom i land på transsportbåndet . Og så så vi resten af bagagen ved midnatstid dagen efter  .Vi har for nylig erfaret at du har mistet din hund men at du allerede har fået en ny. Vi håber den kan leve op til forventningerne. Måske skal jeg ansøge om at blive jagtassistent hos dig næste gang du mangler en - det er jo tydelig at det er nemt for assistenten at nedlægge en flot Nyalatyr. Vi sender hermed vores dagbogsblade fra turen.

 

Mange kærlige hilsner fra Gerda og Orla.
 

 

Hej Holger

 

Vi er kommet sikkert hjem og skal nu vænne os til en dagligdag igen.

Takker igen for en fantastisk tur

 

Mvh. Mark 

 

 

Hjemme igen efter en helt vildt dejlig ferie, med så mange oplevelser med vilde dyr. Mange tak til Jensen Safaris.

 

Tanja & Benny

 

 

Kære Holger,

 

Vi er landet i regn og mørke efter en dejlig rundtur i SA og hermed lidt tilbagemeldinger:

 

PRETORIA - det var hyggeligt at hilse på dig og ‘Jydebrødrene’

 

OLIVER’S RESTAURANT & LODGE - skønt sted og stort flot hus vi fik. Pilgrims Rest var hurtig overstået og meget turistet men Blyde River Canyon og Bourcke’s Luck Potholes var fantastisk

 

IDUBE - Super oplevelse, men i kørselsvejledningen foreslår jeg at man ikke drejer til venstre ved “Newmington Gate afkørsel” (dårlig grusvej) men fortsætter ligeud og drejer til venstre ca 5 km senere hvor der er skilte mod alle lodges + Newmington Gate hvor der er en flot nyanlagt asfaltvej. (den nyhed undersøger vi straks - red.!)

 

City Lodge Cape Town - God beliggenhed og nem at komme til og parkere

 

Eikendal Lodge - super hyggeligt sted

 

De andre hoteller og sights var også rigtig fine så alt i alt en rigtig dejlig ferie.

 

Mange hilsner,

Marian & Preben og boys

 

 

Kære Holger
 

En stor tak for den gode planlægning af vores tur til Sydafrika, og ikke mindst den dejlige dag i Pretoria, den var vi alle meget betaget af. Karin spørger om hun kan få opskriften på den dejlige ret du serverede for os.


De bedste hilsener

Finn

 


Kære Holger,


Opholdet på Oliver's og dagsudflugten til Blyde's Cannyon m.m. var simpelthen fantastiskt. Og nu er vi igennem 3 safarier på Inyati, og har den sidste tilgode i morgen tidlig. Og det har også været absolut top klasse! 

 

Vi har alle således nydt hvert et minut af vores rejse, og glæder os til de sidste dage.

 

Med venlig hilsen 

 

Anders M. Hansen

 


Kære Holger
 

Tak for billederne af Far og mig! Vi sidder nu i loungen, og snakker om den succesrige tur Du fik bikset sammen.

Tak for en uforglemmelig jagtrejse og en fantastisk oplevelse!
 

Emil og familien

 


Kære Holger
 

Kvinderne fra Vestsjælland siger tak for 6 fantastiske dage i Limpopo i dit, Rudie og Gustav’s selskab. Vores jagtoplevelse var uforglemmelig og i særklasse. Med 2 erfarne jægere, Holger og Rudie fik vi gået “walkabouts” i bushen, lært om foodprints, droppings og planter og pürschet os frem til de dyr vi havde drømt om at skyde. I teltcamp’en var Holger’s kogekunst uovertruffen og Gustav’s gin & tonics to die for. Tusind tak for nu, we will be back!
 

Regitze og Birgitte 
 


Kære Holger,

 

Først og fremmest - tak for din hjælp med at arrangere vores tur til Afrika 😊, hvor alt som du havde arrangeret for os gik lige efter planen.

 

Det har helt klart været den bedste og mest interessante familieferie vi nogensinde har haft.

 

Udover nogle helt fantastiske golfbaner, så var Idube højdepunktet på ferien - hvilket fantastisk sted

 

Der er ingen tvivl om at Jeanette og jeg skal til Sydafrika igen - så vi har helt sikkert behov for din hjælp igen om et år eller to 😊

 

Ha’ en fortsat rigtig god sommmer (vinter) 😊

 

Hilsner

Thor

 

 

Kaere Holger,

 

Tusind tak for en sjov og uforglemmelig tur. Jeg er nu tilbage i cement junglen og lider af bush blues!

 

Mvh,

 

Lars

 


Kære Holger Jensen

 

Først og fremmest tak for nogle dejlige og indholdsrige dage i Pretoria. Vi synes vi fik meget ud af besøget. Dernæst tak for det videre arrangement, Rovos var som det skulle være, og bil og biltur til  Guest House i Swakopmund og de 3. lodges med hver deres charme og dyreverden var fantastisk. Der er så smukt, så smukt. Vi fik nogle lange Game Drives, 7+3 timer ved Mowani Mountain Camp, og 8 timer ved Dessert Rhino Camp. Det var fantastisk, men så er man også blevet mørbanket.

Bedre tur kunne vi ikke have ønsket os, håber vi snart får en ny mulighed

 

De bedste hilsener

Susanne og Claus
 

 

Kære Holger.

 

Tusind tak for opholdet, alt fungerede upåklageligt. Bilen var samme model Hyundai H1 som vi havde på den første del af turen, så vi vidste at bagagen passede.

 

Opholdet i dit guest house var – som forventet – en særdeles behagelig oplevelse. Om aftenen spiste vi på Spurs i centeret lige nede af gaden. Det regnede kraftigt, så vi var glade for ikke at skulle forlade centeret. Maden var super lækker, og prisen rimelig (nogle ville kalde det billigt, men det ville være synd og skam at bruge ordet billigt når man tænker på hvor lækkert det var 😊 )

 

Men størst indtryk gjorde guiden, der stod klar ved Apartheidmuseum. Meget behagelig, åben, talte tydeligt så den ældre generation også forstod hvad han sagde. Og vi følte os hele tiden trygge og godt oplyst i hans selskab. Når man, som os, kom næsten direkte fra Rovos Rail til Soweto, så satte det tilværelsen noget i perspektiv.

 

Det var naturligvis ærgerligt at vi ikke kunne mødes – men så må vi jo bare i gang med at spare sammen til endnu et besøg

 

Endnu en gang tak for et dejligt ophold.

 

Med venlig hilsen

 

Jean Nygaard

 

 

Kære Holger,

 

Vi vil gerne sige dig tak for sidst, og i dag er det en uge siden, vi sagde farvel til dig i Pretoria. Tiden flyver og vi er inde i hverdagen igen, men de 2 ugers ferie var meget berigende for os alle fire.

 

Vi havde en fin tur hjem til København. Kørte lige direkte til lufthavnen i Jo-burg uden kø af nogen art. Lufthansa var et godt selskab at rejse med, synes vi.

 

Tusinde tak for din store assistance og råd og vejledning ved vores rejse. 

 

Vi fik jo også gode snakke om vores "gamle dage" i Pretoria, det var vi glade for og vi er enige om, at kombinationen af først Cape, dernæst dyr og til sidst Pretoria gjorde til en god ferie for os. Soweto turen var perfekt, specielt de unge fik meget ud af at opleve forholdene der sammen med Cecilia.

 

Mange venlige hilsner fra

Hanne

 

 

Kære Holger, så skete det igen. Vi har haft endnu en fantastisk tur til Sydafrika og har nu tilbage, en masse oplevelser og billeder vi kan se tilbage på.

Alt gik jo som det skulle, intet blev overladt til tilfældighederne !

 

Mange tak for rigtig godt selskab, god forplejning og opholdet hos dig - både i Pretoria og ikke mindst i teltlejren ved Limpopo.

 

Intet kunne vi have ønsket anderledes eller har fortrudt. Selv assistenten fra Ringkøbing vendte vi os til hen ad vejen, om end vi havde vores bekymringer 😀. Hils ham mange gange fra os - vi håber han og “puttebamsen” havde en god jagttur.

 

Nu går det løs igen med arbejde og alt det andet - det er blevet hverdag. Med spænding venter vi på at få trofæerne hjem på væggen, Jeanette er så småt ved at have en plan herfor. I baghovedet ligger alle oplevelserne og tanker om endnu en tur er så småt begyndt at “boble”.

 

De allerbedste hilsener

 

Jeanette og Morten

 

 

Kære Holger

 

Endnu en gang tak for en meget fin tur  - alle fik en stor oplevelse.

 

De bedste hilsner

Carsten.

 

PS: Jeg tilbragte en stor del af lørdagen i Thy – lidt i bil og en del til fods –dejligt og smukt også.

 

 

Hej Holger

 

Så er vi ved at være landet i dk igen. Hjemturen gik problemfrit.

TAK for husly og en veltilrettelagt tur! Vi har haft en fantastisk ferie.

 

Mange hilsner fra

René og Charlotte

 


Hi Holger,

As you can see from the picture, we came home to a little different weather than what we enjoyed in South Africa. But we were met with a warm welcome from both family and pets which was sure nice. Spring is just around the corner here although you wouldn’t know it judging from last night’s temperature – a nippy -22.

Henrik and I would like to say a great big thank you for helping make our trip to South Africa a truly fantastic experience. We have been bragging about it to anyone who is willing to listen. J I have spent some time going through some amazing photographs and have managed to bring the number of keepers down considerably. Difficult to delete some of them but how many elephant pictures do we really need?

Hope all is well at Jensen Safari House

Thanks again,

Anne and Henrik
 


Kære Holger
 

Vi vil gerne sige tusind tak for et dejligt arrangement.

 

Vi havde en fantastisk tur til Victoria Falls. Vandfaldende og Ka-Irane turen var helt i top - og kunne bestemt være et gensyn værd. 

 

Jeg har allerede været i fuld sving med arbejde fra jeg kom hjem, derfor har jeg først haft tid til at overføre i dag, og skrive. Vi ser frem til den næste tur arrangeret af Jensen. 

 

Hils Susanne og resten af huset :) 

 

Med venlig hilsen 

Anne Cathrine 

 

 

Hei Holger

 

Vi er nå kommet vel hjem, og allt gikk helt supert. Begge flyene var i rute, og vi sov godt i natt. Heldigvis ikke så kaldt her nå, men masse sne, så nå må vi ut å måke på terrassen. Litt brå overgang fra golf igår!

 

Tusen takk for noen fine dager hos deg og de søte hundene dine, og takk for at du ordnet både Rovos og flyturer. Håper vi kan komme tilbake om ikke lenge.

 

Hils alle rundt deg.

 

Mange hilsner fra Therese og Jan Henning

 

 

Kære Holger
 

Jeg vil sige tak for en vellykket og veltilrettelagt tur, som vi nød meget, det levede til fulde op til vores forventning.
 

Vi var heldige og se en leopard umiddelbart efter den havde tage en impala, impalaen var ikke død endnu.


De bedste hilsner

Poul-Erik og Dorthe Mogensen

 


  Below is feedback from our Whacker party who recently stayed at Wilderness Rocktail Camp.
 

The camp management were welcoming and efficient

10

The camp design was tasteful and comfortable [stylish for Premier]

10

The quality of the bar and dining service

10

The quality of the meals

10

The quality of the housekeeping

10

The knowledge and passion of your guide

10

Our activities were enjoyable

10

Activities were conducted with sensitivity to the environment

10

Rate your stay overall

10

Would you be happy to recommend this camp to others?

10

We'd love to hear some highlights of your stay:

Everything was highlights.

 


Kære Holger.

 

Vi er nu kommet hjem efter 2 uforglemmelige uger. Starten hos dig var rigtig fin, og det var sjovt at besøge det lille stykke danske Afrika du har skabt. Vi har set alt som du havde beskrevet i programmet og mere til. Vi var fantastisk heldige med vore ture i Krüger og Tydon Bush Camp, hvor dyrene var meget aktive, vi så en leopard fange en antilope få meter foran bilen, og stryge og i et træ med den, det var helt forrygende. Vi er enige om at programmet var fint sammensat, og stederne levede op til den standard vi havde forventet.  Mangenga Cultural Village i Swaziland med deres optræden vandfald og rundvisning, var også fin, men rotterne i restauranten, ville de danske myndigheder ville blive skide sure over, så den duer ikke til sarte sjæle, så længe de har det problem. Din anbefaling omkring bilen var rigtig, vi kørte fint 8 personer så det var helt uden problemer. Egypt air serverer ganske vist ikke sprut, og bortset fra den aflysning som gav os en ekstra dag, har vi ikke haft noget at klage over. Vi har alle 8 rejst meget og er enige om, at det de spare på sprutten bruger de på maden for den er fortrinlig, på vej ned så vi flere som selv havde vinen med.

 

De bedste hilsener med tak for turen fra Canada og Danmarksholdet.

Elmer
 

 

Kære Holger
 

Tak for et meget velfungerende program. Du har fuldstændigt ret i at spisestederne i parken er blevet løftet gevaldigt.

 

På natursiden fik alle set big5 og meget derudover.


Med venlig hilsen

Anders Skov

 


Hej Holger

 

Tak i lige måde .

Som du nok mærkede , var der stor begejstring over besøget , og hele det samlede arrangement.

 

Mvh

P.E.
 

 

Kære Holger

 

Så er vi vendt hjem til kolde Danmark igen, men ALDRIG havde vi forestillet os, at kunne komme hjem med SÅ mange fantastiske minder.

 

Vi kan kun takke dig, for at have lavet den mest fantastiske tur til os… vi fik set lige det vi ville. Lidt af hvert… by, kulturen, menneskene, og ikke mindst alle de skønne dyr… og så var der vist 5 dejlige hunde vi lærte at kende hos dig.

 

Vi fik set Geparden nedlægge en impala i Idube, og jeg vidste faktisk ikke, at mennesket kunne overleve, ikke at trække vejret i 5 minutter… det var en oplevelse for livet!!!!

 

Valentinedag bliver svær at slå til næste år….. Timamoon var helt ekstraordinær… så meget luksus har vi da aldrig prøvet 😊 Efter endt valentinemiddag, kunne vi vende tilbage til et værelse, hvor badekarret var fyldt op med skummende vand med blade og starinlys, og ikke mindst champagne var sat på køl…. Total cracy :-)

 

Nu står det klart for os, hvorfor alle siger: Vi skal ned til Holger 😊 og IKKE : Vi skal til Sydafrika 😊….. og Vi siger også snart igen : Vi skal ned til Holger !!!!!

 

Tusinde tak, en oplevelse for livet, som vi aldrig vil glemme, men som vi kun skal bygge på!!!!

 

Hav det rigtig godt, giv hundene et klap, og alle Fulton tilfældene et klem😊

 

Og… selv om I ikke klemmer i Ty…. Så Knus fra Dorthe og Klaus

 

 

Kære Holger,

 

Vi sidder i Jo'burg lufthavnen, klar til hjemturen mod Danmark. Tak for din hjælp med at sammensætte en fantastisk rejse for os i Sydafrika. Vi er alle meget tilfredse, og fyldt med indtryk.

 

Deep sea fishing med Maverick gik i øvrigt fint, og det generede ikke os at turen først blev den 8.

 

Jeg håber at du gerne vil have os som kunder igen i fremtiden.

 

Mvh Thomas

 

 

- det var en forrygende tur og en kæmpe oplevelse for vor begge!

William Herrik Nielsen
 


Hej Holger

 

Lige til din info er vi vel ankommet til DK (i lørdags) efter en meget vellykket ferie i Sydafrika efter dine anvisninger. Ja jeg vil nærmest sige ”at det var ikke så ringe endda” (så blive begejstringen vel næppe større fra en Nordjyde)……..mange tak for det.

 

Vi sende GPS`en i morgen til den næste på listen.

 

Hils dit personale samt Steffen, Asger, Susanne og Nicolaj og sig tak for god service.

 

PS. Håber dine jyske landmænd dukkede op om fredagen og at det gik planmæssigt.

 

Mvh

Mette & Simon

 

 

Hej Holger!

Så er vi hjemme igen i Danmark efter at have besøgt det dejlige Syd Afrika. Alt klappede perfekt, og jeg har i dag fremsendt GPSen til de næste gæster.
Hav det godt og tak for en hyggelig markering af overgangen til dette år.

Med venlig hilsen,

Ilse og Óli

 

 

Kære Holger,

Familien Mathiasen vil gerne sige dig et stort tak for planlægningen af en rigtig spændende og dejlig tur. Først tak for den gode behandling og hyggelige middag i Jensens Guest House i Pretoria - den nød vi alle, både store og små. Du må sende hilsener til Susanne og Nicolai. Turen fra Pretoria til Idube var meget smuk og interessant i sig selv, men hold da op - sikke en oplevelse for os med opholdet på Idube. Vi ankom i tide til eftermiddags safari, og herefter gik det slag i slag. Vi så the Big Five og mange andre dyr. Fantastisk oplevelse - og rigtig god, personlig service på stedet. Opholdet på Olivers bød på nye højdepunkter - virkelig lækker mad, igen en meget fin og personlig betjening, og super faciliteter med familielejligheden. Vores rundtur i bjergene var også en kæmpe naturoplevelse. Med de fem dage i Cape Town blev ferien fuldendt med en dejlig blanding af storby, gastronomi og lækre vine, samt nye storslagne naturoplevelser. Vi fik bl.a. en dejlig og overdådik picnic på smukke Boschendal - tak for bestillingen - ligesom hummer, krebs og muslinger smagte fantastisk på Two Oceans!

 

Vi drømmer os allerede tilbage!

 

De bedste hilsener fra

Familien Mathiasen

 


Kære Holger.

 

Det var igen en fantastisk ferie vi havde i Sydafrika.
 

Vi havde en super tur med Rovos Rail, der var en del englændere, irere og skotter, så det var festligt.
 

Vores ophold i Lukimbi og Idube var helt forrygende, vi havde nogle fantastiske oplevelser, bl.a oplevede vi tæt på, en flok løver gå i position, jage og nedlægge en zebra, vi kom godt nok for sent hjem til aftensmad, men vi var enige om at vi kunne spise en anden gang, og det fortrød vi fame ikke, sikke en oplevelse. Vi havde leopard under bilen og en ung hanløve så tæt på bilen, at Promice måtte hamre og banke udvendig på bildøren for at skræmme ham væk, det var sgu lige tæt nok på.
 

Opholdet på Olivers var total afslapning, super lækkert mad, vin og et meget venligt personale.
 

Vi havde den samme chauffør hver gang vi flyttede og var på Panoramaruten og må sige at han var super, vi så faktisk Big Five på vejen fra Skukuda til Lukimbi, han var selv helt høj af det.
 

Tror du du kan hjælpe lidt til med at børnene kommer til at køre med Promice på Idube, ham og hans tracker var suveræne, rolige og var i et med dyrerne.

 

Vi ønsker Susanne, Nikolaj og dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

Endnu engang tak for nogle uforglemmelige dage.

 

Kh. Kirsten og Nels

 


Vi siger også mange tak - alle var meget begejstrede for opholdet hos Dig og hele Sydafrika turen har været en stor oplevelse.

 

Birgitte Garde

 

 

Kære Holger!

Tak for en helt fantastisk safaritur. Som du kan se havde vi virkelig stærk naturoplevelse i Idube. Alt gik vel undervejs med GPS'en som eneste undtagelse. Omkring 10 km. fra parken sendte den os ind på en særdeles miserabel hullet jordvej, der endte i intet. Men det var kun en ekstra lille oplevelse. Så igen tak fordi, at du skabte så fantastiske rammer om vores miniferie. Jeg sender GPS'en så snart vi er hjemme. BH Niels Sandøe"

 

 

Modtaget fra Porche Norge:
 

Kjære Holger,

 

Vi sitter nå på flyplassen og venter på boarding. Jeg må få lov til å takke for et veldig vellykket opplegg på Idube og Inyati samt flyvninger her nede. Alt har gått etter planen og alle deltagere er meget imponert.

Du kommer sikkert til å få litt business fra noen som ønsker å komme tilbake med sine familier.

Vi holder kontakten og jeg håper at jeg er tilbake i Sør-Afrika om noen år.

 

Med vennlig hilsen, Hans Henrik

 

Hei Holger,

 

---

 

Flott levert med logistikk, og praktfulle steder - en helt unik opplevelse! Tusen takk for hjelp!

 

Med vennlig hilsen

Morten

 

 

Tak Holger.

Vi havde et dejligt ophold også i Cape Town. Alt i alt var det en fantastisk rejse! Vores gæster var meget begejstrede og vi oplevede ikke at have de store vanskeligheder nogen steder:)

 

De bedste hilsner

Camilla

 


Kære Holger,

Vi havde et par fantastiske dage i Tydon Bush Camp - og så indenfor fire timers safari The Big five. 

Tak for alt.

Håber på at kunne komme igen med familien inden alt for mange år.

Bh Pia

 


Kære Holger,

 

Vi vil gerne takke for en meget veltilrettelagt ferie, alt klappede og der var en udsøgt fornøjelse, at rejse til alle de steder du havde anbefalet.

 

Med venlig hilsen

 

Rolf

 


Kære Holger. 
 

Ja vi er kommet godt hjem her i morges. Det har været helt igennem fantastisk! Tusind tak for din hjælp. Alt er gået så godt, vi havde kun lige de par uheld med punkteringer i potholes. Men ellers er alt gået godt. Vi var i Swaziland og skulle hurtigt afsted til næste sted så vi fik det bare ordnet på værksted med to nye dæk. De var helt ødelagt så der var ikke noget at gøre... da vi afleverede bilen til Avis sagde de at det skulle vi ikke ha gjort, vi skulle ha fået et anden bil, men de var enige i at det jo ikke var så let da det var i Swaziland og vi skulle hurtigt videre fra A til B. Vi fik hjælp fra ejeren i Forester Arms til at anbefale et sted vi kunne få nye dæk. Hun var rigtig sød til at hjælpe os. Vi har ikke fået regning fra Avis endnu. 

 

Stedet i Gordons Bay kan vi klart anbefale! Der er den smukkeste udsigt, super tæt på vandet, rigtig god beliggenhed, skønne værelser i god stand og smukt indrettet. Ejeren er meget OBS på at holde tingene i orden, så hvis der er det mindste så får hun det ordnet. Hendes ansatte er super søde og dygtige. Så det sted kan du klart anbefale til andre også. 

 

Vi har været fuldt ud tilfredse med alle overnatningsstederne så alt i orden der! Skulle for øvrigt hilse dig fra ejeren fra stedet i St. Lucia. African Ambienze Guesthouse mener jeg det hedder. Vi fik en rigtig god snak med ham en morgen og skulle hilse :-)

 

Vi har haft en fantastisk ferie, oplevet så meget spændende, et smukt land med mange oplevelser, som vi klart vil vende tilbage til en dag. Og vi er glade for at vi tog turen omkring Swaziland også. Det var meget smukt og noget helt andet. Tak fordi du anbefalede det. 

 

Mvh Tina 

 


Hej Holger 

Vi er nu godt tilbage fra turen til SA. Tak for din del af arrangementet og for vores besøg hos dig, det var hyggeligt og godt at se dig igen efter alle de år. Alt gik godt, bryllup blev holdt, der var super ved Blyde River, turen til Krüger gik fint med masser af dyr, Cape var godt igen efter 35 år. Tak for din gestus med at huse Jes og familie. Vi fandt fint rundt og det gjorde Peter og Karen også. Vi snakkede med dem i eftermiddags, og de er kommet godt hjem. De synes, at de har fået et super program og en super behandling. Vi høres ved hyg og hils.

Mvh  Hanne og Ove
 


Hej Holger

Mange tak for sidst. Det var en fantastisk tur og jeg ville meget gerne stemme for en tur igen. Jeg håber at jeg kan få lov at lave sådan en tur igen engang. Jeg har mange roser til dig fra eleverne som alle synes det har været en fantastisk tur. Jeg beklager, at jeg ikke har fået meldt tilbage, men det har været lidt turbulent, den sidste tid.

Med venlig hilsen

Niels Bøje Andersen  Plantelærer


Kære Holger,
 

Du skal bare vide, hvor glade vi er for din indsats. Tilrettelæggelsen af vores tur har fungeret perfekt.

Alt - de enkelte camps, lodges og hoteller har hver især med deres individuelle charme og niveau været en række af gode oplevelser.

 

Vi har set så meget at Sydafrika - landskaber og byer og dens befolkning - og dyrelivet - det er helt ubeskriveligt. Ligeledes de anbefalede seværdigheder.

 

Nu er vi på Eikendal Lodge, og det er rosinen i pølseenden.

 

Heldigvis har vi et par dage her på dette charmerede sted, som vi også vil nyde.

Når vi kommer hjem vil jeg vende tilbage med et par små tips - som du kan tilføje til de næste.

 

Mange hilsner

Karen og Peter

 

PS GPS’ en har været super og ført os sikkert gennem landet.
 


Kære Holger Jensen

Nu, efter hjemkomst for adskillige dage siden, vil jeg hermed takke dig for mange gode stunder sammen i et ekstraordinært pragtfuldt landskab fyldt med kontraster. Flere af mine gæster har givet udtryk for, at de på trods af tørke fandt, at det havde været en god oplevelse på langt de fleste områder. Kikset med chaufføren i Cape Town løste du hurtigt og effektivt.

I det hele taget var det meget opløftende, at du - ud fra dit store kendskab til forskellige alternative muligheder - var i stand til at give alle dage et godt og afvekslende indhold. 

Så herfra min gode tak.

Hilsener
Flemming Thorning-Lund

 

 

Kære Holger

Så er jeg tilbage i DK, og flyrejsen forløb helt problemfrit. Tusind tak for en pragtfuld oplevelse, hvor mit ønske om at nedlægge den meget flotte Sable-antilope til fulde blev indfriet.

 

At Hulepindsvinet snød os betyder mindre. Nu ser jeg frem til at kunne hænge trofæerne op i mit trofærum og vise de mange gode billeder af antilopen, Bushbucken og Sjakalen frem til dem, som vil se dem.

 

Hils Joakim, Rudi, Susanne og Nicolaj. Du, Susanne og Nicolaj ønskes en god tur til Mallorca.

 

Med venlig hilsen

Harry Larsen

 

 

Kære Holger

 

Så er vi hjemme fra gorilla tur. Vi har haft det fantastisk - der gik en stor han mellem os på en halv meters afstand fra vore fødder! Det har været helt fantastisk og har overgået mine vildeste forventninger. 1000 tak og er hjemme fra en super tur!

 

Hils og hyg!

 

Jesper
 

 

Kære Holger,

 

Tak for en rigtig god tur i sidste uge. Det var en stor oplevelse, som helt sikkert er en gentagelse værd. Jeg var usandsynlig heldig at få nogle top trofæer med hjem efter spændende jagt i bushen.
 

Det blev jo til sammenlagt 12 forskellige arter incl. duer, ænder, perlehøns og gås.. At Jesper skal forsøge at overgå mig ved at nedlægge den specielle fugl med det krumme næb – overrasker ingen.

Jeg beundrer dig for at du magter at se ham allerede i næste uge igen.

 

Tillykke med afsættelse af assistenten. Nu håber vi Thomas kan stå for presset hos Søren – ellers har han jo mor i baghånden.

 

Dbh

Theis

 


Hej Holger.

Vi havde mange fine oplevelse. Mange sorte næsehorn,løver o.s.v.

Vi havde hørt dårligt om Etosha. Vi var meget glade for opholdet der. De ansatte meget venlige, hytterne fine og maden specielt i Halali var helt i orden.

Men nogle af vejene, uha da da. Specielt til Twyfelfontain. Der var vi ved at få rystet nyrerne løse. Kæmpe oplevelse på Cape Cross med alle de sæler, og lugten var absolut ikke slem, som mange ellers siger!

Venlig hilsen

Anne & Jens

 


Dear Holger,

 

Once again, thank you so very much for hosting us last week and for putting up with this mad mob!!

Please don’t forget to send me an invoice? I don’t like to owe you any money, especially when you are so generous to us all!

 

Regards,

 

Margie

 

 

Kære Holger

 

Tak for en fin jagttur.

Hilsen

Morten og Ole

 


Kære Holger. Jeg er nu hjemme og vil som din ældste jæger og gamle ven takke dig for een som tidligere fantastisk tur. Mine forventninger levede du helt op til med både vel organiseret tur men specielt vil jeg huske mine jagtdage med dig, hvor vi mindes gamle dage og du styrede jagten samt ikke mindst dine røverhistorier om alle nuværende og tidligere begivenheder.  Det blev nok min sidste safari , som jeg vil mindes med glæde.
 

Hils også Thomas fra mig og ønsk tillykke med de nye trofæer - han vil blive en god skytte og er en fin fyr. Lev vel Holger  og endnu engang tak. - Poul Holdt
 


Kære Holger,

Vi er nu i Frankfurt og rejsens slutning nærmer sig.

På trods af diverse udfordringer har det været en dejlig tur i roligt tempo.

Alt har som sædvanligt klappet og Cameron var sød og serviceminded.

Hilsen fra os alle 3
 


Kære Holger

Først og fremmest tak for en dejlig tur og hjælpen undervejs.

Vi slappede af og nød de sidste dage i Stellenbosh, det er en hyggelig by.

Vi kom godt hjem uden yderligere problemer.

 

Bedste hilsner

Jens Henrik
 


Kjære Holger,

Jeg vil gi litt feedback på vår fantastiske reise til Sør-Afrika og Mocambique.

Det ble en flott familie og naturopplevelse. Dulini Lodge var helt supert med service mat og Safari.

Gap Tour hadde en interessant chauffør som fortalte om historikk og informasjon om stedene vi besøkte samt Sør-Afrika generelt.

Timamoon Lodge***** var et spesielt sted men vi opplevde en litt skummel ting. Det var en Black Mamba i Minibaren på vårt rom. Ikke helt bra det fikk kverket den men litt ubehagelig.

Bazaruto Island var helt supert jeg rekommanderer mange av mine venner at dra til Anantara Resort.

Utrolig bra service personell og mat. 

Takk for en vel arrangert reise for oss i familjen Wiborg neste gang blir det jakt med alle 5

Mvh

Ragnhild
 


Kære Holger

 

Tak for linket og de fine billeder, og ikke mindst tusind tak for en fantastisk god tur! 

 

På vegne af hele familien inkl. piger kan jeg roligt sige, at det har været en kæmpe stor oplevelse for os alle, og en rejse vi kommer til at huske tilbage på i mange år. Vi har fået rigtig mange gode indtryk, minder og oplevelser med hjem og det har ganske enkelt været en rigtig god ferie.

 

Knæk og bræk i weekenden.

 

De bedste hilsner,

Fam. Toft
 


Hej Holger

 

Tak for sidst!  Bade bukser var i postkassen da vi kom hjem, så tak for det.

 

Vi havde en super ferie og det var fine steder du havde booket til os, så alt gik efter planen

 

Med venlig hilsen

 

Lars Kudsk

 


Kære Holger,

Vi har haft en fantastisk ferie i Sydafrika og har været meget tilfreds med alle dine valg af overnatning og forslag til seværdigheder. Det var også en unik oplevelse at besøge dit guesthouse i Pretoria. Vi håber at Thomas er blevet frisk igen og at I havde en fin jagtoplevelse.

Hav det godt

KH

Martha og Thomas
 


Kære Holger.

Tak for din mail. Sikke flotte billeder du har lagt på hjemmesiden!

Og tak for sidst, det var en super god og meget veltilrettelagt ferie. Vi nød alle at besøge Jer, og se hvordan I arbejder. Det var meget spændende.

Venlig hilsen

Karen
 

 

Hej Holger. Tak for nogle fantastiske gode dage sammen med dig og dine ansatte. Det var spændende og ikke mindst hyggeligt. Vi har det super godt her på resten af turen og er nu klar til at tage hjem.

Kærlig hilsen Lisbeth og Ole. 
Hils drengene. 

 


Kære Holger,

 

Så er det blevet hverdag igen og indtrykkene fra vores tur til Sydafrika er begyndt at have bundfældet sig.

 

Det var en fantastisk tur for os alle fire. Sydafrika er et super godt land at rejse i med halvstore børn, hvor vi alle var fælles om gode oplevelser – ungerne nød varmen, de daglige dyp i de allestedsværende svømmepøle og de fine safarioplevelser både på Horseback safari og i Krüger Parken. Vi nød den gode mad i gæstehuset og rundt omkring, samt den fine og behagelige service over alt!

 

For mit eget vedkommende var det herligt at være sammen med familien men også pragtfuldt efter 20 år at gense Det sydlige Afrika, hvor jeg jo tilbragte en god del af min ungdom. Afrika er fantastisk og fascinationen er nu smittet til resten af familien – Rikke har allerede kikket på billetter igen…

Tusind tak for at arrangere en super ferie for os – We will be back!

 

De bedste hilsener

Rikke, Anna, (Lille) Holger og Søren Fredslund Andersen

 

 

Kære Holger Jensen

 

Tak for dejlig ferie. Vi nød det rigtig meget.

 

Det var vældig fint at slutte nordpå!.  Fantastisk bådtur!

 

Vi var ikke så begejstret for The Kingdom – lidt stort og ”koldt”, men værelser etc.  Ok.

 

Da vi var på Horseriding Safari havde børnene ikke fået badetøj med. Vi vidste ikke der var pool, men de klarede den. Badede i undertøj. Det var jo flot vejr.

Og de er jo ikke så gamle!   J

 

 Skal hilse fra

 

Salina, Mikkel, Elvira og Smilla fra Teheran

Martin, Jonas og Vilbert her fra Roskilde

 

Samt Viggo og undertegnede.

 

 

Kære Holger

Vi siger begge TAK for en god tur og hyggelig tid i Pretoria.

Jeg vil meget gerne stadig holdes underrettet om, hvad der foregår nede hos jer, så du må

skrive mig på listen med nyheder - til min nye gmail adresse, som jeg skriver fra her.

Hils dernede og "stay alive"

HJW

 

 

Hej Holger.

 

Tak skal du have. Og rigtig mange tak for sidst. Det var en fantastisk tur du fik strikket sammen.

 

Med venlig hilsen

 

Lars Lyngholm

 


Kære Holger!

Bare lige for at sige dig mange tak for et dejligt ophold. Det var som altid skønt og afslappende at bo hos dig, og du er jo altid den samme.

Alt forløb så fint med hele turen. Hotel og Cape Good Hope turen var helt i top, og vi bookede selv en vintur.

Anne siger, vi kommer igen næste år !? Nu må vi se! Altid rart at have noget at se frem til.

Rigtig god tur til Australien Holger!

Hils Thomas, Claus, Susanne og Nicolaj og selvfølgelig hundene.

Hilsen fra Ingeborg

 

Kære Holger

 

Mange tak for nogle skønne dage i Sydafrika.

 

Vi er hjemme igen og har fået pakket ud.

 

I aften får vi gæster og du kan hilse kokkemanden og sige at desserten bliver en tro kopi af citrontærten med flydende marengs og is.

 

Jeg tror næppe det tager endnu fire år inden vi igen er at finde i Sydafrika - det var skønt at være tilbage og herligt at se jer igen.

 

Venlig hilsen

Søren

 


Hei Holger!

 

Vi kom hjem i går og inntrykkene er mange. Dyrene, menneskene, servicen, maten, været og ikke minst ditt opplegg for turen var fantastisk !

 

Den største opplevelsen var nok å spore opp en løve som nettopp hadde nedlagt sitt bytte. En bøffel !

 

Det var vår første reise til Sør Afrika og det blir definitivt ikke den siste. Da kontakter vi deg igjen, for bedre reiseoperatør kan umulig finnes.

 

Til andre kan vi anbefale å leie bil (helst klasse I), da dette ga turen en egen dimensjon. Kjøre på egenhånd gjennom townships, i Krugerparken, opp i fjellene og til neste destinasjon var spennende. Det tar litt tid å venne seg til venstrekjøring, men det gikk greit etter noen rundkjøringer og kryss.

 

Igjen, tusen takk Holger! -  og her fra kalde Norge ønsker vi deg en strålende dag!

 

 Med vennlig hilsen

 

Stig og Glenn

 


Hej Holger. Vi vil herfra os i det vestjydske sige mange tak for et godt tilrettelagt tur til os i Syd Afrika. Vi følte os meget velkomne alle steder og fik set masser af natur og dyr. Oplevelsen på Idube var fantastisk og nok den bedste oplevelse på hele turen.

Det var selvfølgelig også dejligt at besøge min morbror i Albertinia, og han var virkelig glad for besøget, vi mødte desværre ikke mine fætre eller kusiner, for de bor jo langt derfra.

Vi ses måske en anden gang, hils Susanne og Nikolai.
Mvh Vera og Martin.
 

 

Kære Holger

 

Det var en fantastisk rejse, vi nød det hele.

 

Vi fik set masser af dyr, både big 5, men også mange andre ligeså spændende dyr. Hver dag sit eventyr.

 

Vi nød alsidigheden og alt det vi trods alt nåede på de 14 dage.

 

"Ready to fall in love" skrev en guidebog and we did. Vi kommer tilbage - helt sikkert og håber du har meget mere i godterposen!

 

Klager:

Kunne du evt få udskiftet chef kokken på Vic falls hotel??

Hotellet er fantastisk - gammel l..., men på den rigtig måde og vi nød at bo der. Men når vi tænker på hvor fantastisk mad vi fik på Zambezi, Olivers og Idube som alle gjorde det særdeles godt kunne Vic falls hotel ikke rigtig følge med.

 

Hils Craig og sig tak for gode informative dage i Kapstaden.

 

Endnu engang tak - det er den bedst arrangerede rejse jeg har været på og det siger ikke så lidt efter 30 års intensiv rejsen verden rundt.

 

Mange hilsner

Gurli og co.

 

Kære Holger.

 

Tusind tak for en rigtig super ferie du havde designet for Lesley, Nina, Hans og mig. Vi havde en fantastisk oplevelse hele vejen igennem og det var dejligt. Aldrig tvivl om hvor vi skulle hen eller lignende. Hver gang til en overnatning af en høj standard og med venlige og kompetente værter. Det kunne ikke have været bedre!
 

Dagene på dit domæne var også mindeværdige for os. Galla arrangementet nytårsaften står som noget helt særligt i vore tanker nu, hvor det hele er blevet hverdag igen.
 

Jeg satte pris på at møde dig, og glædede mig over den hyggelige snak du tog dig tid til i dit kontor, hvor du åbnede lidt op for din iværksætter- og entreprenør ånd. Det er jo en rigtig succeshistorie må man sige.

 

Rigtig mange hilsener til dig og et stort tak for sidst.

 

Jan


Kære Holger.
 

Jeg vil også gerne sige et par ord til dig, og først og fremmest kan jeg erklare mig helt enig i, hvad Jan har skrevet! Det var en kæmpe oplevelse at besøge Sydafrika, og en stor tak går til dig og din hjælp med at arrangere turen for os.De oplevelser vi havde oversteg mine forventninger, og jeg har minder for altid fra de ture vi tog i det smukke land. 

 

Det var også dejligt at se din ejendom, og jeg synes, at den er et sandt paradis med den smukke have og de flot indrettede værelser og fælles rum. Jeg kan ikke komme over de fantastiske planter og trær du har i din have. Det er , selvfølgelig meget anderledes end i Danmark, og jeg nød at opleve den frodighed. Det var lidt af en chok at vende tilbage til 7 minus grader! Nina har været meget heldig at havne sådan et sted, og det har klart været en kæmpe oplevelse for hende.  Tak for din gæstfrihed!


Jeg håber, at vi mødes igen enten i Danmark eller helst i Sydafrika.


Tusind tak for sidst.

Kærlige hilsner

Lesley

 

Endnu en veltilrettelagt tur fra Jensen Safaris. Idube var som altid en fornøjelse, dertil kom dejlige gensyn og snak med staben, rangerne Promise, Mike, Brogan og Rob, og trackerne Mark og Ronald. De fire sidste gav os fine oplevelser med Big Five, gepard, flodhest, diende hyænebaby, hyænehunde med det sidste af en lille impala, en krokodille og et par ørne ud over de allestedsnærværende gribbe og en leopard ved poolen. Efter 4 drives skulle Rob og Mark på juleferie, så der var personskift. Man kan have sin favorit blandt rangerne, men efter at have været ude med 3 af de nævnte og hørt om Mike, så er det reelt lige meget hvem af Idubes rangere man får. 40+oC er lige i overkanten til at sidde ude, så air condition og inde-sofa var godt sted at være i pauserne.

Jul hos Holger er hyggelig og mættende, god snak med Nikolaj og Susanne og de tre familier som også var der. 23 til bords. Vi havde været i Soweto før, men fik dengang ikke set alt på programmet, så vi tog en tur med Holger – anderledes, men spændende og instruktivt.

Dejligt gensyn med Brian i Cape Town. Sikke en viden om vin og steder in Vinlandet. Vi fik prøvet en serie vingårde af høj kvalitet og med meget forskellige vine. Igen usædvanlig omsorg og service fra både Holger, Craig og Brian fra Trailfinders, da vi måtte aflyse en revytur p.g.a. lettere mavevrøvl. Skøn tur gennem fantastisk natur til det idylliske Tulbagh med det Cape-gavle og ven lile by Ceres, der nærmest er anlagt i en park. Compary Gardens og Cape Towns midte må man ikke snyde sig for. Det er endnu bedre end Waterfront.

Steen og Inga


Gæsterne fotograferede denne smukke leopard, som slukkede tørsten fra poolen ved Makubele Suiterne på Idube Game Lodge - så fortrolige er de smukke kattedyr med omgivelserne, at denne leopard igen har valgt at skjule sine unger ganske tæt på lodgen. Det er slet ikke usædvanligt at opleve en leopard passere mellem baren og restauranten om aftenen!

 

Hej Holger

 

Er lige landet på heden, turen til Cape Town gik fin blev mere dus med at køre rundt, var på Taffelbjerget, botanisk have kørte rundt næsten ned til Cape Point og sidste dag tog vi på vingården.

 

Vi vil alle gerne sig tusind tak for din rejseplanlægning fantastiske opleverelser, Asger gik sommetider rundt om sig selv og kunne ikke tro at han nogensinde skulle opleve dette. Som sagt endnu en gang tak for denne gang, hils omkring dig.

 

Hilsen Carlo, Hanne, Asger, Lena, Pernille og Morten

 


Hej Holger

Ville bare sige tak for en velorganiseret tur. Alt klappede, selv pingvinerne!

Til vi ses igen

Mvh

Henrik og Rie
 

 

Hej Holger - tak for sidst og for kortet som var modtaget da vi kom hjem. Efterårsfarverne er her endnu, men de har fået sne i Nordjylland.

 

Tak for de uforglemmelige oplevelser i Afrika - vi har ca. 2.000 fotos og har aftalt at mødes med Bøge og Birgit for at se dem alle  her kommer Karl og Anne også, så de kan se hvad vi har oplevet. Videoen med river rafting er ikke kommet endnu - jeg vender tilbage til Dig, hvis jeg får brug for hjælp til at få den leveret.

 

Mange hilsener,

Peter

 


Kære Holger,

 

Sherwood's Country Lodge var i alle henseender en rigtig god oplevelse for os alle, og vi havde hele etablissementet for os selv.

 

Letaba i KNP, derimod, er sunket dybere. Sandsynligvis sidste besøg for os. Chalets med river front i C-gruppen er ombygget. Den lille veranda er lukket til. Gæsterne sidder inde bag fintmasket hønsenet, og køkkenfaciliteterne er fjernet. Svært at få øje på idéen bag. Normalt er det dyrene, man lukker inde.

 

Punda Maria er primitiv, men fin intim og rolig stemning. Spændende deroppe. Der er langt at køre, men attraktivt område. 

 

Mange ørkenlignende områder i parken, men forbavsende også grønne områder. I nord var det nærmest frodigt.

 

Oplevede flere elefanter og bøfler overalt, end nogensinde tidligere. Og, i store flokke. Nyala og løver omkring Punda Maria. Gode oplevelse all-in-all for vore dyrtbetalte conservation fees, der nu er R303/pp pr.dag.  

 

Hilsen,Annette & Niels      

 

 


Kære Holger

1000 tak for et dejligt ophold og skøn middag i dit pragtfulde hus, og tak til Christoffer for en dejlig tur i Pretoria og omegn.

Næste gang starter vi hos dig, ingen svinkeærinder.

Rovos Rail var en stor oplevelse, vi så masser af elefanter på Safarituren. Victoria Falls var næsten tørret ud på Zambiasiden, men vi havde dejlig Riversafari, med flodheste og en monster stor krokodille.

Håber alt vel hos dig, og håber på snarlig ferie i SA igen. Hils de unge mennesker.

Mange hilsener  fra os 4 danskere:

Susanne Schwer, Steen Rønborg
Holger Mosbech og Eva Hammerschaimb

 


Kære Holger

Tak for kortet, vi netop har modtaget det. Selvom vi nu har været i Sydafrika 2 gange er vi slet ikke færdige, så vi kommer igen, men nok først om nogle år. Og vi anbefaler alle der snakker om Sydafrika, at bruge dig. Som sagt, havde vi igen en skøn tur med mange gode oplevelser, takket været din planlægning og gode forslag til sightseeing; denne gang i Cape Town, Vinlandet og på Garden Route. Her følger som lovet et lille skriv til din hjemmeside – det er vist blevet til en hel roman, men der er jo ingen tvang til at læse det hele, og du må klippe i det som det nu passer dig bedst.

Generelt:

Vi oplever denne del af Afrika som mere rigt – eller måske mere rigtigt udtrykt, med mindre fattigdom. Det viser sig bl.a. ved, færre tiggere og at de få slumkvarterer vi er kørt forbi både har indlagt elektricitet og bræddeskurene er udstyret med parabolantenner, udover en rimelig bilpark. Der er heller ikke den synlige forventning om drikkepenge, vi oplevede sidst, hvor vi besøgte det centrale og østlige SA. Denne gang har vi ikke fået vasket bil én eneste gang. Sidst kunne vi ikke parkere noget sted, uden der straks stod 2 drenge klar med balje og kost og tilbød deres service mod en mindre betaling – efter et par ture på dirtroad savnede vi det næsten ;-) Den større lighed oplevede vi også i forhold til omgangsformen mellem den sorte og hvide befolkning.

Om det er rigtigt, ved jeg ikke, men vi tilskriver de generelt bedre levevilkår, at det er et område, der udover en massiv turismeindtægt, har mere landbrugsproduktion, i særdeleshed vingårdene. Mens vi var afsted, bragte TV2 en reportageudsendelse om de kummerlige arbejdsforhold på vingårdene (med udgangspunkt i Robertson Wine), og vi må blot konstatere, at kvaliteten og sandhedsværdien i det program, var mindst ligeså tvivlsomt som de forhold programmet søgte at afdække.

Cape Town:

Som du foreslog startede vi første eftermiddag efter ankomst med at tage op på Taffelbjerget. Vejret var godt, klar himmel over det meste af bjerget da vi købte billetterne, men da vi nåede op med liften var bjergtoppen indhyllet i skyer, og det var isnende koldt. Faktisk ganske charmerende at stå der, mens den ene sky efter den anden rullede ind over, og vi fik ganske god vue mellem skyerne. Vores erfaring de næste dage var, at Taffelbjerget er skyfrit om formiddagene, og skyerne trækker ind om eftermiddagen.

Bagefter Signal Hill. Betagende udsigt, men søndag aften kræver det man holder tungen lige i munden pga. trafikkaos. Bjerget er en magnet på både turister og lokalbefolkningen.

Turen ud at se søløver var ganske fornøjelig, men har man været på sælsafari i vadehavet, synes jeg man skal vurdere om man hellere vil bruge noget mere tid til resten af Kaphalvøen med Cape of Good Hope og Cape Point, hvor der findes nogle gode hikingruter. Køreturen over Chapmans Peak Drive til Hout Bay er dog hele oplevelsen værd. Simonstown er en charmerende badeby, og pingvinkolonien var en sjov oplevelse for os, men hvor charmerende pingvinerne end er, både lugter og larmer de. Cape Hyrax (Dassie) holder også til i kolonien.

Robben Island syntes vi jo var et ”must see” nu hvor vi var i Cape Town, for at få et indblik også i den del af Apartheid regimet. Eksfangerne er nogle gode historiefortællere, og som altid med den oprindelige befolkning, ved man aldrig helt hvad der er sandhed, og hvad der bare er en god historie. Men den de er samtidig humoristiske, og synes det er sjovt, hvis de kan tage røven på turisterne, og  er også selv modtagelig for en god prank. Ønsker man et godt feriebillede af Taffelbjerget, er Robben Island det perfekte sted.

Tager man en tur til Kirstenbosch Botaniske Have, kan man overveje at slå et smut forbi Rhodes Memorial der ligger i nærheden, med en fantastisk udsigt over det østlige Cape Town. Mindestedet ligger på Rhodes yndlingssted. Afhængigt af hvem der fortæller historien, var Cecil Rhodes en toneangivende politiker af stort format, eller en forfærdelig slem karl, der snød kong Lobengula og besatte Matebeleland og slavebandt folket.

Hvalsafari:

Sydafrika har ry for verdens bedste muligheder for hvalsafari. Vi så da også 6 hvaler, der lå og slikkede sol, men et egentlig show opførte de ikke for os, og det er jo en del af gamet. Ønsker man veldresserede dyr, må man tage i cirkus. Skipperen fortalte, at gennem de sidste år, har det været helt uforudsigeligt hvor hvalerne er. De følger ikke længere de gamle mønstre, hvilket han tilskriver klimaforandringerne.

Vinlandet:

Rigtig voksenferie, men fungerer også godt med store teenagere. God mad, god vin og i rigelige mængder – et godt sted til kærestetur. Byerne Franschhoek og Stellenbosch, som er blandt de ældste byer i Sydafrika er charmerende. I Montagu opdagede vi så, at en Ibiskoloni både lugter og larmer ligeså meget som pingvinkolonier. Masser af muligheder for frokost på forskellige vineyards, og selvfølgelig med mulighed for vinsmagning en masse, men også gode muligheder for picnic i det fri - hyggeligt og billigt. Lourensfort Estate, nabo estate til Vergelegen Wine Estate du anbefalede os, er bestemt også et besøg værd. Det er enormt stort, og har udover vin og restaurant bl.a. kafferisteri med café og kunstgalleri.

Du er jo omhyggelig med at finde de rigtige steder at bo, så de vine vi synes bedst om, var også fra de Estates hvor vi boede. Specielt synes vi om Eikendals Cabernet Sauvignon, og de har en dansk importør: Vinflasken ved Thomas Nydahl. Helt i top var Fraai Uitzicht. Gourmet og vin af høj kvalitet. At der så er en hikingrute over bjerget til at samle appetit er kun et plus. Er begejstret for deres Merlot og Viognier. Der kan de europæiske vingårde, specielt de Franske ikke følge med. Den tyske ejer sagde dog meget beskedent, det skyldes jordbundsforholdene og det fantastiske klima. Desværre ingen dansk importør, men det lød til han jævnligt sender til Tyskland.

Garden Route:

Grøn frodig skov og forholdsvis høj luftfugtighed – stor kontrast til Bushen som vi oplevede sidst. Callaer som koster en formue hvis man vil have en buket i DK, kunne plukkes helt gratis i grøftekanterne. Dryptstenshulen Cango Cave (på vej til Wilderness fra Vinlandet) er helt aldeles imponerende. Var i en drypstenshule i Harzen i sommers, så havde egentlig ikke forventet det store, men blev blæst helt bagover. Min absolutte anbefaling at sætte den på prioriteringslisten.

Wilderness er en charmerende badeby, med flere spisesteder, en god badestrand om end havet så tidligt på foråret var meget koldt, og vist generelt er det ved sydkysten. Ebb and Flow Camp i Wilderness National Park, har jo mulighed for selfcatering, hvilket vi gjorde brug af. Kwikspar i Wilderness har et begrænset udvalg og det er turistpriser, ca. dobbelt op, så vælger man selfcatering er det en god idé at handle i George eller Knysna (hvilken retning man nu kommer fra) hvor udvalget er stort og priserne små.

Storms River Camp i Tsitsikamme National Park har en lille restaurant og kiosk. Vælger man selfcatering, skal man handle på vejen hertil – der er ingen gode indkøbsmuligheder i nærheden, og restauranten forstod jeg kræver bordbestilling. For børnefamilier er der muligheder for en tur i zip-line med 10 baner i trætoppene med professionelt personale, der vægter sikkerheden højt med det nærliggende Canopy Tours. Virksomheden støtter lokale skoleprojekter o.l.

Skal man være her flere dage, og/eller planlægger at besøge flere afdelinger af nationalparkerne, kan det måske betale sig at købe et wildcard (gældende 1 år ad gangen) i stedet for at betale Conservation Fee hver gang man skal ind et nyt sted. Vi købte et ”4-dages wildcard” til Wilderness og Tsitsikamma. Officielt eksisterer sådan et kort ikke, men det fungerede alligevel.

Specielt for hikere:

Du anbefaler nogle vandreture, som jeg vil mene alle der har valgt roadtrip i Sydafrika kan klare. Nogle ganske fornuftige gåture med gode oplevelser.

For hikere er der uanede muligheder. Både ruter af nogle timers varighed og flerdagsruter og af forskellig sværhedsgrad – nogle ganske udfordrende. Desværre nåede vi ikke at hike omkring Taffelbjerg og Kap det Gode Håb nationalpark, men lidt blev det til på Garden Route.

I Wilderness Nationalpark er der bl.a. en rute ved det lokale Big Tree ca. 15 km. fra Wilderness by og en rute ved Jubilee Creek nordvest for Knysna til et vandfald med en lille pond hvor der kan svømmes – vandet er isnende koldt men forfriskende. Begge ruter byder på lidt flere udfordringer, men kan overkommes af alle med almindelig gangfunktion og kondition. (Min datter der har en mindre spastisk lammelse gik med.)

Ligeledes er flere ruter at vælge imellem i Tsitsikamma Coastal Nationalpark, og der lå flere omkring Storms River Camp hvor vi boede. Ud over ruten til Storms River Mouth som du anbefaler, gik min yngste datter og jeg ud til vandfaldene. Den rute er for mere erfarne hikere og her måtte både min kone og ældste datter give op. Træder man forkert kan det nogle steder på ruten blive det sidste man oplever. Desværre havde vi ikke badetøjet med, der var flere steder langs kysten som var voldsomt indbydende.

Selvom vi oplever Sydafrika som et sikkert og trygt land at rejse i, bare man gør det med omtanke, vil jeg alligevel bringe en lille advarsel: ”Tag fornuftigt fodtøj på, og kig efter hvor du sætter fødderne”. Jeg var nær ved at træde på denne lille godt camouflerede fyr, som min datter opdagede da den skræmt kravlede lidt væk fra stien.

Da vi dagen efter kom til Kuzuko Lodge spurgte jeg rangeren, der vurderer det er en night adder, vist ikke mere giftig end vores egen hugorm, men dens fætter puff adderen har flere menneskeliv på samvittigheden. Vi mødte nogle der var taget på vandretur i badesandaler, og endda én i bare tæer – Haps!

Addo Elephant Park/Kuzuko Lodge:

Efter at have været i Cape Town, Vinlandet og Garden Route, hvor den europæiske indflydelse fra kolonitiden overalt er tydelig – hele atmosfæren emmer på næsten samme måde som når man i USA kommer til Boston området – føltes det som at komme til det ”rigtige” Afrika at slutte af på Kuzuko Lodge – det lugtede lidt af bush.

Velkomst af en stoisk herre af den engelske butlertype, der præsentere sig med ordene ”Clifford is the name” og håndmassage af 2 unge piger, der straks var vilde med min kone, fordi hun sagde, det skulle de lære mig. Stadig kan man mærke kolonitiden, men her på ægte afrikansk vis.

Safari oplevelsen var OK, og vi så dyr (og fugle) vi ikke så sidst, bl.a. vilde strudse (til forskel fra farmopdræt) og den charmerende Black Wildebeest, samt Red Hartebeest vi tidligere kun har set på lang afstand. Igen oplever vi dygtige og engagerede medarbejder.

Er man decideret ude efter foto safari, er det dog ikke her man skal tage hen, som du også skrev til os.

Med venlig hilsen

Morten Kargo

 


Kære Holger


Så er vi alle godt hjemme og i gang med hverdagen igen efter mageløse oplevelser i dit dejlige Sydafrika, og jeg er ved at fordøje alle oplevelserne.

Det var et fantastisk program du havde lavet til os, velgennemtænkt og velgennemført - tusind tak for det.

Jeg har (vi har) ikke noget at bemærke andet end det var fantastisk - alt fungerede som aftalt!  

Nu hørte du jo selv hvor begejstret vi var for Swaziland, Victoria Falls og Rovos Rails.

Cape Town var også fantastisk, så meget at se og opleve. Det var supert med privatchaufføren, Bryan Elliot, som altid var på pletten, før aftalt tid, kørte os rundt og fortalte undervejs, yderst fleksibel og gjorde stop hvor vi gerne ville - det kunne ikke have været bedre. 

Tak for ophold i dit dejlige hus - det var skønt at opleve og skønt med din dejlige middag, tilberedt uden strøm! 

Så tusind tak tusind tak for et dejligt arrangement - som vi kun i rosende vendinger kan omtale og anbefale overfor andre.

God arbejdslyst med den kommende sæson og mange hilsner også til Christoffer, Susanne og Nikolaj.

 

Masser af varme hilsner Lene Lone

 


Kære Holger

Så er vi hjemme igen efter en dejlig tur. El nino og tørken har også sat sit præg på natur og dyreliv i SA, men vi formåede dog at se Big Five og naturen fra en anden side.

Tydon var et skridt ned fra Idube, men stadig en ganske fin oplevelse og god betjening.

City Lodge i Cape var det helt rigtige valg, så tak fordi du fik os overtalt..!
 

Den del af familien som var i landet for første gang, havde en meget stor oplevelse.

Helle, børnene og jeg kan bare ikke få nok, så måske vi ses igen..:-)!

Tak for denne gang.!

Venlig hilsen

Helle & Jacob
 


Godmorgen Holger - sidder udenfor og ryger. Og fryser. Jeg er dybt imponeret af at du efter så mange år er lige begejstret og gør alt for at Dine gæster føler at du er til for dem. ("Du er voks i vores hænder!). På hele familien vegne tak for alle de gode indtryk.

 

Hilsen Jan
 


Godmorgen Holger - sidder udenfor og ryger. Og fryser. Jeg er dybt imponeret af at du efter så mange år er lige begejstret og gør alt for at Dine gæster føler at du er til for dem. ("Du er voks i vores hænder!). På hele familien vegne tak for alle de gode indtryk.

 

Hilsen Jan
 


Dear Holger,

 

Thank you for fantastic trip to Africa, all of us enjoyed it very much.

 

I wish you all the best and I am sure we will come to Africa again in the future.

 

Best regards

 

Barbora

 


Hej Holger

Allerførst tak for dit postkort, vi fik det samme dag som vi kom hjem. Vi er stadig i gang med at fordøje alle oplevelserne, som vi har haft på turen.

Dernæst så skal der også lyde en stor tak for det program, du har planlagt for os. Det har indfriet vores ønsker til turen til fulde om en god blanding safari og kultur. Og vi har fået et rigtigt godt indblik i hvordan Sydafrika er og hvordan Sydafrikanerne lever. Specielt det forhold, at man kommer helt tæt på dyrene og kan fornemme spændingen og mystikken omkring dyrene, som vi i DK kun ser i fangenskab, har givet os mere smag på oplevelser. Der er ingen tvivl om at de forskellige personer, det være sig hjælpere, ranger, tracker, personale og ejere har gjort sit ypperste for at det er blevet en rigtig god ferie for os alle 4. Det er helt sikker en oplevelse og ferie, som vi vil tænke tilbage på rigtig mange år frem i tiden. Og jeg tænker at det er ikke sidste gang at vi kommer til Sydafrika.

Du efterspørger tilbagemelding og herfra skal således lyde et par kommentarer:

Pilanesberg var en god mulighed for selv at køre rundt og se dyrene og jeg tænker at vi var heldige og se alle dyrene som kunne ses. Ideen med at køre bil selv tiltalte os rigtig meget og det har været gode spændende udflugter vi har været.

Vores guide i Soweto gjorde det fantastisk og vi gav også feedback til hende. Hun var både interesseret i DK, men også I at fortælle om hvordan det Sydafrikanske folk tænker og handler. Utrolig spændende med turen til Hector Pietersons museum, Nelson Mandela og Desmond Tutu set med de voksnes ønske og jeg tror at børnene på et senere tidspunkt vil kunne forstå hvorfor vi har prioriteret som vi har gjort.

Horseback riding - en rigtig god snak for at finde den rigtige hest til den rigtige m/k - for mig som dreven rytter så betyder det at der ikke er noget, der er overladt til tilfældighed og det giver også mig en god sikkerhed for vores børn. En rigtig god måde at komme tæt på dyrene på en anderledes måde. Også snakken omkring løvernes opdræt og hvad ejerne ønsker og står for/arbejder målrettet efter. Man kan virkelig fornemme at det er noget som ejerne og hjælperne virkelig brænder for.

Pilgrims Rest - det var desværre en skuffelse.. der var ikke mulighed for frokost, men vi blev hurtige enige om.. at vi bare skulle videre… så derfor kørte vi hurtig videre til Tre Tree Rondawel og Blyde River Canyon, som var fascinerende og smuk på sin helt egen måde. Set i bakspejlet kunne vi godt have brugt en dag mere i området Blyde River Canyon og Forever Resort.

Så nåede vi til Idube Game Lodge.. Og vi må nok give dig ret en af højdepunkterne på turen.. Veltilrettelagt og udført fra Idubes side, og hvilket engagement fra vores Ranger Rob og Tracker Lennort. Der blev gået 100% efter alle dyr igennem rawl og krat. Fantastisk mad og super gode omgivelser. Også her kunne vi godt have brugt en dag mere.

Forester Arms hotel, dejlige omgivelser og den kvindelig ejer var hurtig til at foreslå flere forskellige udflugter på vores videre tur. Lidt specielt med deres koncept omkring aftensmad som var god, spændende og super fint at prøve.

Lake st. Lucia og African Ambience Guesthouse: Utrolig med ejernes hjælpsomhed og ønske om at vores ferie skulle forblive fantastisk. Dejlige omgivelser og det var bare super klasse med værelset. St. Lucia omgivelserne og vores tur på søen, gav gode oplevelser og vi fik set både krokodiller og rigtig mange flodheste. Cape Vidal med dejlig strand og super bølger som drengene boltrede sig i.

Og så kom vi til Simonye Zulu Village… Hvis vi voksne skal kommentere på stedet så var det spændende og et utroligt stor engagement fra hjælpernes side… det projekt, som de er igang med tror de virkelig på og vi tænker at det spændende og kan komme til at vise Zuluernes fortid og få fastholdelse af traditionerne, således at det ikke forsvinder. Lergulve, lerhytter og et minimum af strøm / lys… det får en til at være taknemmelig over hvordan vi har det i DK og i dag. Der er ingen tvivl om at det har været svære tider tilbage i tiden. Hvis børnenes kommentarer skal frem… så var det bare godt at vi kun skulle være der en nat… de var parat til at vi skulle videre efter at vi havde set hytterne… MEN vi synes at det er sundt for vores børn at se hvordan andre har levet og nogle stadig gør.

Afslutningen på turen med 4 dage på Shakas Seat hjalp dog utrolig på humøret og der var wifi.. så var vi tilbage til civilisationen igen. Dejlige omgivelser og udsigt over vandet.. Kæmpe bølger og dejlig strand.

Og til slut men ikke mindst. Gaesthouse hos dig i Pretoria… Det var utroligt så lækkert og forskelligt mad, der blev serveret og det var også derfor at vi valgte at få aftensmad hos dig hver dag. Specielt det møre kød har vi talt om flere gange på turen og også efterfølgende da vi er kommet hjem i forbindelser med familiens nysgerrige og interesserede spørgsmål. Værelserne dejlig store, uden forstyrrelser og god plads til alle mand.

Med ønsker om et fortsat godt år, sender vi de bedste hilsner. GPSen er afsendt d.d. til ny bruger:)

Jette og Per Bräuner
 


Kære Holger. 


Tusinde tak for endnu en perfekt tilrettelagt drømmerejse. 


Vi nød alle dit selskab.

Med venlig hilsen,

Håkun Djurhuus

 


Hej Holger,

Endnu en gang tak for super planlægning. Vi synes det var en skøn skøn tur – og ret cool også at se den smukke natur i forbindelse med opholdet på Oliver’s. Alle der er i bil i området burde tage disse 2 ekstra dage og opleve dette ! Det var ganske enkelt ”breath-taking.”  

Med venlig hilsen

Ulrik Nørskov

 

 

Kære Holger,


Nu da vi er kommet godt hjem, og kommet ind i den daglige rytme igen, vil vi gerne skrive til dig og sige mange tak for alt det du gjorde, medens vi besøgte Sydafrika. Det var storslået. Det har været den bedste ferie jeg har haft i Sydafrika, og jeg har da besøgt landet nogle gange siden jeg flyttede hjem i sin tid.

 

Vi har haft en vidunderlig ferie, set og oplevet meget, inkl. en punktering midt i Franschhoek Pass, og med en forkerte låsebolt, så vi kunne ikke skifte hjul. Uden mobil dækning var det lidt af et problem, vi kunne ikke rigtig ringe efter hjælp. Vi blev dog ‘reddet’ af en venlig tidligere journalist, som tog os med til hotellet, men på vejen stoppede vi hos nogle af hans venner, på en af de oprindelige syv farms i Franschhoek. Der var vi så, og blev tilbudt vin etc medens vi ventede fem timer på, at Avis fik en anden bil kørt op fra lufthavnen i Cape Town. Hvorfor de ikke bare kom med den rigtige låse bolt ved jeg ikke, med i den sidste ende var alt jo godt.

 

Vi havde det rigtigt godt under vort ophold i Cape, så gamle venner i Cape Town og nød mad og vin på Boschendal, på restauranter i Franschhoek såvel som i Cape Town. Vi har i det hele taget kun godt at sige om det hele. Det gælder også vort ophold i Pretoria, og den uovertrufne skipper labskovs du lavede. Hvis du en dag giver opskriften fra dig er vi meget gerne modtagere af samme, det var en fornøjelig aften. Og en lille verden, med datteren af Gwen’s veninde, som nu er hos dig, og bor i et værelse som Gwen så, tog billeder af, og sendte hjem til hende før end hun tog afsted. Der er noget meget specielt ved dit Guesthouse i Pretoria, hele verden mødes der, og på en eller anden måde kender man hinanden, eller kender nogen, der kender nogen, man har en fælles reference ramme.

 

Togturen var uovertruffen. Selv med frosne vandrør på andendagen, og derfor ingen morgenshower før efter frokost, og ej heller toilet faciliteter, og diverse forsinkelser (en tog chauffør kom fem timer for sent, og vi måtte bare holde og vente på ham….) var det ikke sådan, at det hele ikke blev taget med godt humør. Der var uovertruffen mad på toget, vinkortet fejlede slet ikke noget, og servicen var hele vejen igennem meget god. Vi nåede ikke vor aftale søndag aften i Cape Town, da vi måtte stå af uden for Cape Town i Worcester, tror jeg det hed, og så blev vi kørt med bus til Cape Town, og var endelig på hotellet ved 1100 tiden om aftenen. Hvis vi var blevet på toget, som var en mulighed ville vi vist først have nået Cape Town næste morgen, så vi tog bussen, hvor de sørme serverede drinks og snacks og biltong, så ikke mange beklagelser her.


Alt ialt var det en fantastisk ferie, inkl. stopover i Dubai, og du har helt ret, jeg imponerede Gwen, (takket være dig) men hun hørte jo også alle de gamle krigshistorier, så det er jo ikke så sært.

 

De bedste hilsener og en stor tak fra både Gwen og jeg selv, ha’ det godt og på gensyn i det nye år


Steen

 

 


Hej Holger

 

Så er det blevet hverdag igen, men vi vil gerne sige dig tusinde tak for din planlægning og reservationer for os rundt om i Sydafrika og på Zanzibar - det var nogle rigtige dejlige steder :-)

 

Og så må vi jo sige, at Sydafrika om vinterne ikke er dårligt! - vi nød vejret som i Cape Town var 20 grader (mere end i DK) og vi havde en vindstille dag på havet og så 3 slags havler.
 

Synd at vi ikke lige fik hils på dig i dine dejlige omgivelser. Vi skulle hilse mange gange fra Permise og Zebra fra Idube ..... et fantastisk sted :-), så "The Big five" både i Idube, men også i Krüger. Desværre ingen Geopart så sønnike mener at vi må af sted igen :-)

 

Vi vil også sige dig mange tak fordi du havde skrevet rundt omkring gluten og købt brød til Christina som vi fik med til Zanzibar .... du havde ret der var ingen supermarked :-)


Vi har afsendt GPS'en - den skulle meget gerne være på vej til dig :-)
 

Så vi er en glad familie som kan se tilbage på en rigtig dejlig ferie, 

og hvem ved måske vender vi tilbage for at opleve mere af Sydafrika :-)

 

Med venlig hilsen

Birgitte og familien

 


Kære Holger,

 

Indledningsvis vil vi sige tusinde tak for at du har tilrette lagt en god ferie for os.  Det var storartet og ikke mindst jagtdelen hvor børnene blev inkluderet på en fortræffelig måde.

 

De bedste hilsner

 

Eva og Ragnar

 


Kære Holger

Så er vi landet igen i København til lidt let regn.

Vi havde en meget fin tur både på ZQ og i Vic Falls. Specielt var jeg overrasket over den udvikling der er sket i Victoria Falls og de mange tilbud der er nu. Vi kunne godt have brugt 1-2 dage mere til rafting, bungy-jump etc. men børnene nåede dog flere zip og swing ture ud over klippen ved udsigtscafeen. Der er virkelig sket meget siden vi var der sidst i forbindelse med Lake Kariba turen – i 2003 eller 2004? - , hvor vi med vort vennepar var alene på hotel Victoria Falls bortset fra et ægtepar i rullestol. Det var dengang en trist oplevelse, men nu var hotellet mere eller mindre fyldt og masser af turister rundt omkring. Og en imponerende flot lufthavn til foreløbig 150 millioner dollars. Det er besynderligt de har råd til den slags, men det er måske kineserpenge der står bag.

Tak for hjælpen hele vejen igennem. 

Med venlig hilsen

Leif Skov

 


Kære Holger,
 

Tak for en god tur - vi var meget glade for det hele!


Med venlig hilsen,

Stefan Sørensen
 


God eftermiddag Holger,

 

For min kone og jeg blev det en fantastisk oplevelse at udleve den safari, som du og vor søn Lars havde forberedt for os. Vore forventninger var høje og de blev fuldt ud indfriet og mere til. Den blev en oplevelse, som vi gerne ser tilbage paa og som vi gerne vil opleve igen, hvis vi får mulighed for det.

 

En speciel tak til dig for opholdet i dit gæstehus med dine dejlig hunde  og sightseeing i Pretoria.

 

Mange tak for din medvirken.

 

Med venlig hilsen


 

Maria & Erik Fjeldsoe-Nielsen

 


Hej Holger

Jeg og min søn vil sige dig og dine hjælpere en stor tak for den dejlige jagtophold hos dig det har været en kæmpe oplevelses det vil vi gerne sige dig tusind tak for!

Vi ses

Vh Kim . Torben

 


Kære Holger. Vi har nu været hjemme i Danmark igen i lang tid. Derfor vil jeg lige sende en tak til dig for en som sædvanlig vel tilrettelagt tur i det sydafrikanske.

 

Ellers havde vi noget helt formidabelt godt vejr både på udflugter og på golfbanerne. Vi vil godt gøre opmærksom på at der på vore overnatningssteder var sene tidspunkter for servering af morgenmad. Det kunne ikke rigtig harmonere med vores Tee Off tider . Men værterne var næsten alle steder villige til at servere morgenmad før de tider der var angivet i deres husorden.Det eneste sted hvor tiden ikke kunne ændres var på auberge rozendal. Værtinden her foreslog så at vi kunne ændre vores starttid på Pearl Valley , men ved tlfopkald hertil fik hun besked på at der ikke var reserveret tid til os . Men der var masser af ledige starttider efter kl 13.00 . så det tog vi så. Efterfølgende fandt vi ud af at der var sket et sammentræf af misforståelser så der hvor der var blevet ringet til var Paarl golfklub og ikke Pearl Valley .
 

Men vi spillede en runde på Paarl Golf - og det var da udmærket - selv om vi godt kunne se at der var endog noget kvalitetsforskel på de 2 baner. Ja for vi kørte også forkert først til Pearl Valley og derefter til Paarl golf. Vi oplevede at de værtsfolk som vi boede hos var meget flinke og imødekommende samt behjælpelig med at finde spisesteder til aftensmaden. Det var flotte huse og værelser og i Knysna en særlig stemning af England i gl. tid selv om værten var fra Argentina. Denne gang kom vi helt ned til Cape Agulhas og det var da noget anderledes end  Kap det Gode Håb. På vejen til Hermanus kørte vi langs oceanet og var heldige at se en hval. På vejen til Cape Agulhas så vi springbukke og strudse - også vilde- samt lyserøde flamingoer og alle steder gæs desuden skildpadder på golfbanen. Den bil vi fandt frem til var helt ideel til 4 personer med 4 X golfgrej og diverse bagage samt vin fra de forskellige ejendomme vi besøgte bl. a. Rustenberg  og Buitenverwachting og flere andre. Vi savner allerede Sydafrika så hvis helbredet holder så kommer vi måske tilbage en anden gang.

Med venlig hilsen Gerda og Orla 

 


Kære Holger


Mange tak for denne gang og for de mange gode oplevelser. Det var en stor oplevelse for mine 2 jagtkammerater, der var med for første gang, de vil vende tilbage engang i fremtiden. Det vil jeg og min datter også gøre.

 

Hilsen til alle
 

Venlig hilsen

Martin Sørensen
 


Kære Holger,

 

Vi er nu i Franschhoek og skal i dag tilbage til Cape Town.

 

Vi har haft en helt forrygende vellykket tur med familien og har oplevet en masse. Vore to Rangere Cameron og Mauritz var fantastiske og meget vidende.

 

Unni og jeg har også haft et super ophold her i Cape-området og havde en meget fin dag med Cam i forgårds.

 

I går var vi på et spændende inviteret vinbesøg i West End.

 

Franschhoek Country og Villas er et meget charmerende hotel, hvor vi i forgårs nød en meget sublim 5-retters menu.

 

Med venlig hilsen

Erling

Nu er vi alle vel hjemme igen, og alle 11 er enige i, at vi har haft en på alle måder helt fantastisk tur og oplevelse, hvor alt har klappet perfekt.

Tak for en meget flot rejsetilrettelæggelse.

Med venlig hilsen

Unni og Erling
 


More Holger

 

Sjoe, dis al weer Donderdag en ek kom nou eers daarby uit om vir jou dankie te se.

Toe ek vir my dogtertjie, Luca, vra of sy bly is om by die huis te wees, toe se sy ja, maar sy mis net die gastehuis. 
 

Sy het duidelik heerlik gebly en so ook die res van ons.

Baie dankie vir die hartlikheid en gemaklikheid waarmee jy ons ontvang het.

Dankie vir wat jy vir die kunste beteken.  Sonder jou ondersteuning, sou ons glad nie Liewe Heksie:Flower Power na Gauteng toe kon bring nie.
 

Alle voorspoed met die gastehuis, die jagtogte en die travels.

Sien mekaar weer in die toekoms.

 

Margit

 


Selvtak Holger. En fantastisk oplevelse for os alle. Naturen, jagten og ikke mindst din super professionelle måde at organisere det hele på. Og så fik ungerne jo også oplevet en Thybo på slap line i Sydafrika!


Med venlig hilsen,

 

Søren H. Nielsen
 


Hej Holger

 

Så er vi  kommet hjem til kolde Danmark igen, efter en helt  fantastisk tur til Sydafrika.

 

 Spændende at se dit guesthouse med de mange flotte dyr og ikke mindst den lækker menu vi indtog om aften sammen med Susanne og Mads.

 

Vi vil også takke for et utrolig veludført program du havde lavet til os, med masser af gode oplevelser.

 

Både naturen ,dyrelivet og de meget flinke folk vi mødte på turen. Vi var så hellige at se big five 2 gange og 3 forskellige leoparder, så en stor tak til Idube og ikke mindst vores gode guide Mike for de veludførte ture.

 

Vi er stadig meget overrasket over  denne fantastiske tur og jeg kan fortælle dig jeg allerede har 2 medarbejdere der er meget  interesserede i at komme derned, så har  altså givet dem din adresse.

 

Alle hoteller var virkelig perfekte og det var  en på opleveren vi fik i Zulu land Da morgenmaden skulle serveres havde aberne rendt med den.

 

Mogens og drengene var så hellige at fange hvert en  stor fisk .

 

Mange kærlige hilsner

Mogens & Lene Mouritsen

 


Hej Holger - tak for en dejlig ferie - vi er på vej mod lufthavnen.

Hils Harald og drengene!


Hanna & Per Lindhardt

 


Kære Holger

Ja så er vi alle kommet godt hjem til snevejr.

Vi synes alle vi havde et fantastisk ophold i Sydafrika-takket dig-alt klappede og vi fik alle mange oplevelser, især drengene vil huske tilbage på den store oplevelse med både løver og leoparder så tæt på.

Endnu engang tak-og mange hilsener til Jer alle.

Leo og Hanne
 

Hej Holger,

 

Tusind tak for sidst. Vi nød ferien i fulde drag. Vi er nu vel hjemme. Pas på dig selv og alle vovserne. Hils Mads og Mikkel og de 3 ambassade piger!

 

De bedste hilsener, Louise og familien

Kære Holger.

 

Så fik vi vore trofæer fra 2015 hængt op på væggen.

Som jeg fortalte dig laver jeg selv trofæpladerne selv. De passer til den enkelte vildtart i størrelse – da tager det sig bedre ut når de hænger sammen. Alle plader er lavet i mahogni og lakeret tre gange. Bag på alle trofæer er der en beskrivelse af selve jagten – synes det er godt for ”eftertiden” at man kan læse hva jeg og Inger har oplevet.

 

For mig er jagten først færdig når trofæet hænger på væggen.

 

Ha en fin dag i Syd Afrika – hils de vi kender der.

 

Mvh.

Inger og Jens Aksel

 

Kære Holger

 

Så kom vi hjem efter en fantastisk tur i både Sydafrika og til Bazarutto Island.

 

Vi havde mange forskellige oplevelser og nød det på hver vores måde.

Nu melder hverdagen sig med arbejde idag for mit vedkommende.

 

Kærlig hilsen fra os alle 14

Lise og Niels Jørgen

 

Hej Holger,

Tak for et godt arrangement. Vi nød som altid vores ophold i Guest House og det er stadig et af Pretorias bedste spisesteder, så hils Mads fra os. Swaziland, Mkaya og Stone Lodge var ligesom vi huskede det, dog var maden denne gang endnu bedre på Stone Lodge, men Landrover var hvis denne samme som sidste  gang for 20 år siden. Kruger var meget tør, så vi så en del. Vi skulle hvis have taget eftermiddagsflyet fra Nelspruit, for Oliver var helt overdådigt, så vi kunne godt have brugt noget mere tid der. Turens højdepunkt var Wildepardejackt. Hvilket sted!!! Helt overdådigt smukt og dejligt. Kirsten var der selv og hun gav stedet en helt fantastisk stemning. Det kan du godt begynde at anbefale dine gæster. Vi har ikke været på Wildepardejackt for sidste gang. Cape Town er jo som altid dejlig, men man er begyndt at bygge et kontorhøjhus lige foran City Lodge V&A Waterfront (midt i kanalen lige foran), så der var noget byggestøj. Jeg tror ikke byggearbejdet er færdig indenfor det næste år. Hilsen fra os alle 4.

VH Søren
 


Kære Holger
 

Tak for kortet fra dig, der lå her i DK, da vi kom hjem. Vi har haft en god tur og anbefalet dig varmt til venner og bekendte.

  

Vi håber, at du og dine gæster havde en god tur til Limpopo.

 

Vi nødt Sydafrika rigtig meget, og det er bestemt et land, som er mere end ét besøg værd.

 

MVH Lotte & Kyösti

 


Hej Holger

 

Så er vi vel hjemme igen.

Vi havde også nogle fantastiske dage efter besøget hos dig. Alt i alt oversteg turen langt vores forventninger :-)

 

Skulle andre have lyst til at opleve Soweto på en anden måde, kan vi kun anbefale ”soweto bicycle tours”. De har fået udmærkelses certifikatet på trip advisor. Turen var virkelig spændende og velorganiseret, og bød udover snacks undervejs på frokost.

 

 

Mvh Anja

 


Hej Holger

 

Hverdagen har meldt sig igen efter vores dejlige tur til SA,  så, - bedre sent end aldrig - en tak til dig for en rigtig godt arrangeret tur for os 6.  Vi fik oplevet og set det vi gerne ville inden for tidsrammen og for alle, har det været en stor oplevelse, både for øjnene og maven.  Videoen fra VC falls kørte fint på min afspiller og ligeledes de kopier du lavede, så tak for hjælpen, det var heldigvis ikke så kompliceret, som det blev gjort til. I sin enkelhed er det en data dvd, bestående af en videodel og en stilbilleddel.


Tilbage står mit ønske om en cape til en kudutyr ved lejlighed, - håber du vil tage det med i aftenbønnen.

 

Mange hilsner fra

 

Hans Christensen + alle andre i selskabet 

 

 

Kære Holger.

Mange tak for din tilrettelæggelse af min ferie og afholdelse af fødselsdag i ZA. Det blev en helt uforglemmelig periode for mig i mit liv. Tak for behagelig og venlig ophold hos dig, dit personale og fine hunde.


Vi oplevede de sidste dage i IDUBE som noget, man næsten slet ikke kunne drømme om. Der var alt. Vi så alle de største dyr på meget nært hold i alle tænkelige situationer. Jeg blev fejret hele dagen på min fødselsdag med sang, champagne, chokoladekage m.v. Dette sted vil jeg gerne vende tilbage til.


Jeg mødte et ægtepar i lufthavnen i Frankfurt, som bemærkede mine papirer med dit logo. De havde planer om at rejse til ZA næste år. De fik alle oplysninger om dit firma, så du hører sikkert fra dem.


Endnu engang tak for god behandling.

Hilsen
Anita, Stig og Otto. 

 

 

Hej Holger,


Så er vi kommet godt hjem til Dubai og vi vil bare lige fortælle, at vi har haft en rigtig dejlig ferie og alt forløb som planlagt, så mange tak herfra for en god planlagt ferie og hvis vi vælger, at komme retur til SA, så vil vi helt sikkert bruge Jensen Safari igen til planlægningen.

 

Kan dog lige nævne, at skiltningen fra White River til Nelspruit lufthavn ikke var så god, så vi måtte have GPS på  - måske der er fjernet eller væltet nogle skilte og havde området fået det vand som de plejer at få på denne årstid ville det sidste stykke af turen fra hovedvejen til Idube Game Lodge nok have været lidt for spændende i den lille Toyota, så vi vil helt klart anbefale en større/højere bil.

 

Glade hilsner og klap til alle de 4 benet.

 

Tim og Charlotte

 

Kære Holger K. Jensen.

 

Vi er nu kommet godt hjem, og glædes meget over den store oplevelse, vi fik i Syd-Afrika. En pragtfuld, godt tilrette lagt tur.  ----og god service i dit dejlige hus, m. have, blomster –ja, det hele. Og mad og drikkevarer, ja, der manglede ikke noget. Håber du er flyttet ”hjem” igen. Vi nød at bo på så stort et værelse.

 

Endskønt vi var alders præsidenter, gik det jo meget godt, med at følge med.

 

Hils alle dine ansatte,    og meget tak for sidst til jer alle.

 

Jeg er meget glad for at ha´set Nicolai.   Han er bare sød.

 

Mange hilsner fra Skøtterne::Ester & Bent.

 

 

Hej Holger
 

En venlig hilsen her fra det råkolde København - tak for en uforglemmelig tur. Vi havde virkelig en på opleveren og den store gæstfrihed vi mødte alle vegne var bare fantastisk. Annette var selvfølgelig lidt skuffet over vi ikke nåede op til dyreinternatet men vi fik så mange fantastiske oplevelser ved siden af så du er tilgivet.
 

Så atter en gang tak for en fantastisk tur og håber vi snart får mulighed for at komme igen

Husk at give en stor krammer til alle og hils mange gange

Med venlig hilsen

Claus og Annette Johnsen

 

 

Kære Holger Jensen

 

Vi havde en meget fin tur til SA og Zimbabwe selvom vi ikke kom ud at fiske på grund af blæsevejr.

 

Vi var glade for at bo på The Kingdom – det er et dejligt hotel. Vi var meget betagede af vandfaldene. Vi har set rigtig mange vandfald rundt omkring i verden, men VF er de smukkeste vi har set. Kanoturen på Zambezi Floden var en stor naturoplevelse – den kan vi anbefale til alle!

 

Med venlig hilsen

Arne Bondo-Andersen

 

Tak for en som sædvanlig supertilrettelagt tur først til Namibia og dernæst til Sydafrika. Namibia var ubeskrivelig og uforglemmelig. Flyturene over stenørken, bjerge, krater, saltsø og sandklitter og bød på et farveorgie uden lige og et fantastisk udsyn af den store og meget afvekslende land. At blive efterladt (næsten) helt alene i Namib ørkenene i Wolvedans Private Camp var en fantatisk oplevelse. Måltiderne tilberedt af Manou, og serveret af Zekeus, og de flotte solnedgange på klitter 200 m over sletten leveret af seniorguiden Cecilie var de eneste tidpunkter med menneskeligt selskab - ud over at lære om san-folkets kultur på sporjagt med to buskmænd. Ti meter fra campen afslørede det første spor, at leoparden havde besøgt os tidligt på morgenen.  Vores hovedselskab, de mange smukke oryxer og zebraer, var noget fornærmede over, vi badede i deres favorit drikkested (poolen), men det lille desmerdyret løb roligt rundt i huset, mens vi nød udsigten.
 


I Sydafrika var vinturen med den glade og vidende Brian som sædvanlig god og denne gang lidt anderledes med både chokolade og ølsmagning. Turen til Doornkloof og Soweto med Sydafrikas rareste mand, Roger, var ualmindelig informativ og interessant. Smuts, Mandela og de komplekse økonomiske og racemæssige forhold står nu skarpere i vores bevidsthed. Gensynet med Lesedi frilandsmuseum var skønt, og Timamoon opholdet, ja, det var som forventet yderst afslappende med de mange påfugle på terrassen og picnic ved poolen med udsigt over bjergsider, flod og dal. Safariturene på Idube var som sædvanlig supergode og begivenhedsrige. Rob fandt igen alle Big Five, en gnaskende leopard i træet, hyænehunde, som ikke lader noget spiseligt går til spilde, og som skræmte en enlig hyæne fra vid og sans. Det næste besøg kan ikke være langt væk
!
 

Steen Clemmensen og Inga Caspersen
 

Hej Holger.

Så er vi landet i kolde og snedækkede Danmark. Det var lidt barskt efter at vi var taget afsted fra 35 graders varme. Vi har haft en helt fantastisk dejlig ferie, hvor vi alle har nydt alle de oplevelser, vi har haft.

Endnu engang TAK for din medvirken til at vi fik så god en tur.

Mange hilsener fra

Familien Larsen, Otterup

Kære Holger

 

Tusind, tusind tak for endnu et dejligt arrangement. Som ”sædvanligt” fungerer tingene bare i dine kapable hænder, det er bare at læne sig tilbage og vente på afrejse. Denne gang var der små børn med og de fik en række oplevelser langt, langt ud over det sædvanlige. Dejlige, dejlige dage hos jer 2- og 4-benede i Pretoria, Idube leverede (igen) de mest fantastiske oplevelser, Drakensbjergene var en stor oplevelse, det samme gælder Swaziland og resten af SA. Vi har besøgt dig flere gange og du må hellere forberede dig på, at det sker igen.

 

Vi håber, at I alle 3 er kommet godt ind i 2016, så vidt jeg kan se, er den lille jæger landet på begge fødder med en Zebra på CV’et. Det var rigtig godt at se, hvordan I hjælper hinanden gennem trange dage og at Nicolai er glad og så meget i balance, som man nu kan være. Han er en herlig knægt og har allerede et godt blik for jeres gæster og ønsker de måtte have. Sådan var Benny også.

 

Alt det bedste heroppefra

 

Gerda & Co

Kære Holger
 

Tak for nogle rigtigt gode og oplevelsesrige dage.

Med venlig hilsen,

 

Flemming & Preben

Kære Holger

Det var nogle trætte, men glade elever jeg tog afsked med i Billund Lufthavn i dag. Vi fik en lidt ufrivillig forlængelse af rejsetiden på grund af tåge over Amsterdam og Billund. Men jeg tror Anne har informeret dig. Eleverne sagde samstemmigt at de var glade for at de havde valgt en studietur til Sydafrika, på grund af den store oplevelse du havde kunnet give dem. Med de gode landbrugsbesøg og din måde at være på over for dem. Jeg tror også vi havde nogle flere kg med hjem på grund af den gode mad.

Hilsen Carsten

Mange tak for en mega fed oplevelse og tur...!
Christian Jørgensen

Tak for en fanastisk tur
Emil Gad

Kære Holger Jensen

Vi takker for en rigtig god planlægning af vores tur. Alt er gået efter planen, og vi var glade for vores ophold hos dig i Jensen Guesthouse og den guidede tur med Roger. Han er en god guide, hyggelig, kompetent og meget interessant at høre på.

Vi var ikke så heldige med vejret i Cape Town, da det 2. dagen var storm og regn, men det er jo, hvad der kan ske.

De venligste hilsener og tak

Gertie, Steffen, Jannik og Beri

Kære Holger,
En stor og varm tak til Dig for en helt igennem fantastisk ferieoplevelse i Sydafrika. Vi er klar til at rejse igen! Dejligt at møde dig, Susanne og Nikolaj. Vel hjemvendt men trætte i går eftermiddags og efter en god nats søvn skal vi nu har fordøjet de mange oplevelser og vende tilbage til hverdagen. Hils omkring dig.

Kh Agnethe , Bjarne og David.

Kære Holger

Så er vi vel tilbage i Midtjylland efter en meget vellykket ferie i Sydafrika.

Vi har været meget tilfredse med alle de af dig foreslåede lodges, hoteller, samt aktiviteter! Din guide i Cape Town var meget behagelig, kompetent og interessant. Vi havde nogle rigtig gode (og varme!) dage sammen med ham i den smukke provins- og vi er fuldstændigt enige med dig i ”de uheldige selvhøjtidlige” guider på Robbin Island! Ærgeligt at man i den grad spolerer et historisk aspekt på den måde.

Mange hilsner til dig samt Susanne og Nicolai

John og Alice

Kære Holger.

Selv om det var 7. gang bliver vi ALDRIG træt af i vores eget tempo at køre rundt i Krüger Parken. Vi har haft fantastiske sights denne gang. Mindst 40 vilde hunde, et koppel på 15 nedlagde en impala, som var væk på under 10 min. Løvekill på bøffel helt friskt og meget tæt. 4 geparder, masser af næsehorn, 2 leoparder og selvfølgelig alle de andre dyr.
 

Vi havde rigtig fine hytter. I Mopani flot udsigt til det rige dyreliv ved Pioneer, specielt vil jeg fremhæve teltet i Lower Sabie. Ærgerlig over, at vi ikke har været opmærksom på det før. Det var stort og velfungerende med stor terrasse med udsigt over floden, hvor der var masser af dyreliv.
 

Vi grillede selv hver aften, og det fungerede fint. Skønt at sidde på egen terrasse og høre alle lydende fremfor at sidde blandt højttalende mennesker i restauranten. Det var bare temmelig varmt. I Olifants nåede temp. 40 gr. Selv de lokale beklagede sig lidt over varmen.


Mange venlige hilsner med tak

Jens & Anne

Kære Holger,

Vi er lige landet i KBH. Det er os der takker for en utrolig dejlig ferie og ikke mindst et skønt ophold hos Dig - det har været en fantastisk oplevelse!

Mvh

Familien Sandqvist

Kære Holger

Tak for en fantastisk planlagt tur, det var en stor oplevelse, og alt gik som det skulle.

Mvh

Anne Fischer.

Kære Holger

Nu, nogle dage efter vi er kommet hjem igen fra Maremani, vil jeg gerne sige tak for din hjælp med at skaffe billetter. Rejsen til og fra Sydafrika forløb fuldstændig problemløs, og dine tips gjorte det nemmere ved transfererne. Godt arbejde!

Med venlig hilsen

Peter

Så er vi hjemvendt efter en skøn ferie på Mauritius.

Vi havde fint vejr – men var nok heldige, da vi jo boede på østsiden af øen. Flere af de lokale anbefalede os også (som du også gjorde) at tage ophold på vestsiden.

Jagten med Ivan gik fint. Jeg fik hurtigt min hjort.

Drivjagten var en stor (og bedre) oplevelse. Så godt du fik mig overtalt til denne dag.

Jeg skød en spidshjort og to hinder i 3 skud (hind nr. to havde et overskudt forløb, så jeg blev naturligvis nødt til at aflive hende), og så en forbier til en hurtig gris.

Mange hilsner

Jens Madsen

Hej Holger og team

Tak for nogle fantastiske dage

Vi sidder nu i flyveren og tager afsked med Sydafrika for denne gang. God tur til USA og på gensyn / genhør.

Med venlig hilsen

Ulrik Nørskov

Holger vi vill tacka dig än en gång för allt ock att det har varit en fin å bra jaktresa allt har gått bra ock säga att vi har kommit hem till Sverige igen!

Mvh Nils-Erik Och Daniel

Hej Holger

Så er vi atter på dansk grund efter en fantastisk oplevelse i Australien, lige fra La Traviata i Operaen i Sydney, som at opleve Great Barrier Reef og ikke mindst oplevelsen og samværet hos Matt og Carmor Plains.

Vi skød 3 bøfler, Lis skød en ekstra og 3 vildsvin ( jeg skød en ekstra ) og har afregnet de 2.800 Euro direkte til Matt. Vi fik 3 drømmebøfler, lige fra en gammel gammel tyr på anslået 17 år, som for fantastiske bøfler med henholdsvis svungne horn som mere lige ( på 45 inc ).

Tak for en fantastisk tur

Med venlig hilsen

Lars Christensen

Kære Holger,

Så er vi hjemme og har fået pakket ud - ungerne har travlt med at ringe til deres venner og fortælle jagthistorier - de er slet ikke landet på jorden endnu....!

Med venlig hilsen,

Claus Crone Fuglsang

Kære Holger

Det var med vemod vi forlod SA d. 22.07 men er vel ankommet til DK, og afventer nærmere anvisninger på, hvor vi skal sende GPS’en hen. Selvom du var taget til Cape Town, blev det til et glædeligt gensyn med dine hunde samt Susanne.

 Vi har haft en aldeles spændende, skøn og fantastisk rejse rundt, med god afveksling mellem kultur- og naturoplevelser med mange forskellige nuancer, og vil gerne takke for din flotte planlægning. Her følger nogle af vores erfaringer, hvor nogle måske kan bruges til at optimere rejsevejledningen til 1. gangs Afrika-rejsende (Og nu vil jeg på forhånd undskylde min lange mail – læs den hvis du har lyst… den er nok ikke velegnet til reference på din hjemmeside i sin fulde form.)

Vi havde en del spørgsmål før afrejsen, som du tålmodigt besvarede, men meget gav jo sig selv efterhånden som vi kom frem. Vi var en anelse bekymret for administrativt bøvl, efter dine oplysninger ang. dåbsattester mv., men bare man væbner sig med tålmodighed, er det nu nemt nok, og også en smule komisk, hvis man ellers har overskud til at anskue Afrikanernes forkærlighed for papirarbejde fra den humoristiske side. Det mest morsomme var nok, at vi skulle fremvise pas 5 gange, for at kunne få lov at flyve ud af SA, dog skulle vi kun fremvise dåbsattesten 1 gang, og det var i køen for at få lov til at stille os i kø til bagage check-in, hvor medarbejderne stod med passagerlister på papir og krydsede af, efterhånden som passagererne blev sendt videre til check-in køen.

Selvom der skal stemples mange papirer, oplever vi nu at der alligevel er fleksibilitet i systemet, f.eks. da vi tog turen over Livingstone-broen og tilbage igen, og krydsede grænsen mellem Zimbabwe og Zambia med en lokal taxi-chauffør/selvbestaltet turistguide, selvom vores pas lå på hotellet. Paskontrollørerne fik procenter (det man i DK kalder bestikkelse/korruption) og så var det ganske nemt. Eller da vi i lufthavnen fandt ud af, at det ikke var nok at fremvise bonen på indkøb for at få dem stemplet mhp. at få refunderet VAT, men at varerne også skulle fremvises sagde til medarbejderen: ”OK, men det kommer til at tage noget tid at pakke kufferterne ud” hvorefter han stemplede samtlige boner efter kun at have set nogle få ting. Der forholder det sig noget anderledes i Tyskland. ”Ordnung muss sein” for en enhver pris og ned i bagatelstørrelse. Emma havde købt en shampoo i toll-free i O.R. Tambo og fået den lagt i forsejlet pose som krævet og bonen i hånden. I Frankfurt blev den så konfiskeret, da bonen skal ligge inde i den forsejlede pose. (J eg foreslog ham at ringe til O.R. Tambo og forklare dem de tyske regler) Heldigvis drejede det sig om småpenge, men havde man nu købt noget lokalt SA bryg (whiskey, cognac, vin etc.) ville man jo være meget ærgerlig, så måske en bemærkning om det, til andre ukyndige rejsende.

Vi bliver overalt af den lokale hvide befolkning advaret mod ”de sorte”, man kan ikke stole på dem, de er farlige, de ser turister som lette ofre, etc. Mit indtryk er, at det ikke er helt så slemt i landsbyerne, men måske passer det på storbyslummen. På intet tidspunkt har jeg følt mig utryg på egne eller familiens vegne. Der er steder i DK jeg opfatter som langt farligere at bevæge sig ind i, end de steder vi har besøgt (Blågårds Plads, Vollsmose, Gellerup for blot at nævne de mest berygtede) og sådan nogle steder skal der nok også eksistere i Sydafrika, vi har bare ikke fundet dem.

Med venlig hilsen,

Morten Kargo

Kære Holger,

Mange tak for en meget fin jagt vi havde sammen med dig.

Det var ikke kun det jagtmæssige vi satte pris på, men også det hyggelige samvær.

Vi har snakket rigtig meget om vores oplevelser.

Med venlig hilsen

Jesper Trier

Kære Holger.

 

Tusind tak for din nedenstående mail – det er jo en meget smuk hund og 3 flotte mandfolk. I øvrigt er jeg tæt på, at få overtalt Bibs til en sådan hund.

 

Det var en rigtig dejlig tur som jeg nød meget, det var rart at gense dig, og det var også rart at være sammen med Iver. Oplevelserne, turen og samværet ved Limpopo kan man leve længe på.

 

Jeg havde en fin tur hjem, med et forsinket fly til Frankfurt, og med lidt småløb og skubben nåede jeg som den sidste passager nåede jeg flyet til Kbh.

 

Endnu engang tusind tak for en dejlig tur til SA.

 

Mvh

NHR

Hej Holger, 

 

Det er os der takker, det har været en hel fantastisk tur, vi har virkelig nydt vores ophold i Sydafrika hos jer! Turen hjem gik rigtig godt uden de store problemer, selvom der opstod lidt problemer om hvorvidt ammunition skal sendes i den alm. Bagage eller helt for sig selv, på trods af at det blev sendt for sig selv i en plastic pose nåede det alligevel hjem til DK! 
 

Endnu engang tak for en go tur, det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Sydafrika!
 

Hilsen 

Bolette, William og Thomas

Kære Holger


Tak for postkortet, vi havde en god tur hjem. Dagligdagen har så småt indfundet sig og alt er ved at være tilbage til det normale. Vi kan nu tænke tilbage på en på en helt igennem fantastisk tur til Sydafrika hvor alle vores forventninger blev indfriet til fulde. Årsagen til dette skal helt sikkert findes i din ekspertise og planlægning.

 

Det blev til ca. 9000 billeder på vores tur rundt i det sydafrikanske, disse er så småt ved at blive sorteret, men det er et arbejde som ikke må forceres da det er godt at få oplevelsen lidt på afstand. Nogle billeder er dog allerede lagt op på min hjemmeside og kan ses her.

 

Vores tur til Nepal som blev aflyst, ser ud til at blive gennemført i starten af maj 2016, så må vi se om de Bengalske tigere er så flotte som de Sydafrikanske leoparder, geparder og løver.

 

Du høre fra os når vi igen skal have en oplevelse i det Sydafrikanske og vi lover der ikke går så lang tid som sidst.

 

Kærlig hilsen 

Peter og Linda

 

Kære Holger

Tak for en god tur i Afrika endnu en gang. Tiltrods for de soergelige omstaendigheder havde vi alle en rigtig god tur. Det er et flot website du har faaet sat op til minde om Benny maa jeg sige. Stort tillykke til Nikolaj for den flotte impala!.  Jeg skal forresten love for at der blev skudt en flot kudu efter vi rejste.

mvh Preben
 

 

MODTAGET FRA ÅRETS KOMBIJAGT GRUPPE:
 

Takker for en fin jagt der nede i Sør Afrika og håper vi kan gjenta dette en gang i fremtiden.

Mvh
Per Rune Amlien

Hei Holger

 

Takker for en fin uke og med god veiledning for jakt. Dette var meget godt arrangert.
Mvh Ole Anders Hoff

Tak for en super uge. Hils Filip.
Mvh. Morten Ubbesen
 

Tak for sidst vi hade alle en super tur som altid tak for det.

Stefan Sørensen
 

Kære Holger,


Det var en fantastisk tur du havde arrangeret til os, alt gig som smurt i olie, og Rob the ranger var fantastisk med børnene (også med os andre) alt var bare perfekt og vi havde en fantastisk tur.

 

Tusinde tak

 

Med venlig hilsen

Mette Zobel
 


Kære Holger.
 
Mange tak for en virkelig god jagttur.
 
Med venlig hilsen
Ole Gregersen

Kære Holger

 

Nu er vi alle vel hjemkommet, og ser tilbage på en dejlig jagttur ved Limpopo, især jagten på gnutyren og buskbukken var spændende og mindeværdige.Alle fik vildt og en masse jagtindtryk af forskellig art.Specielt den sidste middag i bomaen, hvor du serverede mørbraden fra gnutyren stegt på grillen vakte glæde og smagte vidunderlig.

Allerede på turen hjem blev drøftet en jagttur hos dig i fremtiden.

 

Hilsen

Torben og drengene

 
 


Kære Holger  Jensen

 Blot for at sige 1000 tak for arrangementet i Sabi Sands.

Det var fantastisk.

Jeg bringer anbefalinger videre heroppe i det kolde nord…

Med venlig hilsen
Lars Kirdan

 

 

Kære Holger. Først vil jeg gerne igen udtrykke min medfølelse i forbindelse med din nære samarbejdspartners død. Det er et stort tab, når man mister en god ven og familiefar. Det varmer mig, at du skriver du har haft "hænderne fulde", hvilket for sig siger, at du drager omsorg for de efterladte.

Jeg vil blot fortælle, at det for os var en rigtig god tur du havde arrangeret for os til Fairy Glen Game reserve. For mig var det en fin dyrepark og det såede et frø i mig, om vi evt. skulle få kræfter til igen at tage til Sydafrika og opleve en rigtig Game Reserve med alle Africas dyr. I går var imidlertid en rigtig god oplevelse, chaufføren på pletten i god tid inden det aftalte tidspunkt, meget vidende omkring Cape Town, køreturen ud til Parken var i så smuk en natur med store vinmarker i bunden omkranset af de smukkeste bjerge med klippeformationer i de mest fantastiske farver - lagvis, ja lag på lag den ene smukke farve efter den anden og den smukke blå himmel med hvide skyer som baggrund. Jo - vi nød køreturen og samtidig en dygtig, behagelig chauffør. På turen op kørte vi gennem den lange tunnel og hjemturen ad den gamle vej, hvor der igen åbenbarede sig en utrolig smuk udsigt over det smukke område. I tilgift fik vi også set aber og en hel del fugle. Vi var også rigtig glade for selve parken med en rigtig dygtig og vidende guide. Fin - fin forplejning og mange "vilde" dyr i et meget smukt og velholdt område. Jo vi fik virkelig noget med hjem i bagagen. Du ønskes fortsat held og lykke med dit store arbejde.

Med venlig hilsen,

Oda & Kristian
 

 

Kære Holger,

 

Du skal have tak for en vel tilrettelagt tur i det sydlige Afrika. Det var meget fint, og meget anderledes.
 

Vi kom hjem fredag eftermiddag, og var trætte. Turen gik såmænd godt, men den var bare lang.

Vi skal hilse fra Craig. – fin ”fyr” som guide – alle tiders.

 

Vi sender jer alle rigtig mange varme tanker.

 

Kærlig hilsen

Dorte og Jarl


Hej Holger

Du har sikkert hørt det fra Jens og andre. at udleveringen af trofæer gik fint. Kun en enkelt kasse med porcelæn kom ikke til det retmæssige ejermand i første forsøg, men er nu landet trykt i det rigtige hjem.

De trofæer der kom til Rasmus og mig er super fint arbejde så når nu huset er bygget om, så kommer de til at hænge standsmæssigt. Du må rose konservatoren for det fine arbejde.

Vi høres ved. 

Med venlig hilsen

Troels Karlog

 

 

Hej Holger

 

Så er trofæerne fragtet til Jylland og monteret på væggen. De er virkelig flotte, og de klæder jagtstuen rigtig godt. Endnu en gang tusind tak for en fantastisk jagtoplevelse, som nu er rundet fint af med trofæernes hjemkomst.

 

…der er dog stadig ledige pladser på væggen J

 

Ved trofæudleveringen blev Mathilde og jeg tiltalt af en af dine andre jægere som henvendte sig med ordene: ”undskyld, er det jer, der er blondinerne..?” så dit smarte facebook-træk bliver stadig husket JJ

 

Peter, Mathilde og Caroline og Sanne

 

 

Hej Holger,

 

Hentede trofæerne i tirsdag – og stor ros skal lyde til dig og dine kontakter.

 

Flot arbejde, og fantastisk at se trofæerne og lade den dejlige tur genspille sig igen og igen på nethinden. TAK !

 

Vi glæder os meget til august, hvor næste tur er bestilt – og håber du er fit for fight hertil.

 

Med venlig hilsen

 

Ulrik Nørskov


Hej kære Holger

 

Ja så modtog vi vores trofæer igår og endnu en gang må vi bare konstatere at det er superflot arbejde.

Som jeg før har skrevet til dig at der er mange glæder, når man rejser til Afrika, først glæden til at komme afsted, derefter glæden når man er der og kan suge alle oplevelserne til sig, til sidst, glæden når man modtager trofæerne.
 

Derefter kan man så glæder sig hver dag ved at  kigge på sine trofæer og ønske sig tilbage til nye glæder.

Der er noget om snakken - jæger er et glad folkefærd :-)

 

Ps. Tillykke med de "små" fine fra England

 

Mange hilsner fra Jan og Paul

 

Kære Holger Jensen

 

Nu er vi hjemme igen efter et spændende Afrika-ophold, hvor alt gik efter planen – næsten - som det vel altid er i Afrika. Men vi havde mange og store oplevelser.

 

Vi havde en morsom oplevelse i Mantega Cultural Park i Swaziland - der ville vi bestille en flaske rødvin til aftensmaden - men de havde kun ét glas rødvin – det lo vi meget af.

 

Vi skulle møde vores Soweto-guide på Michelangelo Hotel - men GPS’en kunne ikke finde rundt i det område – og viste os et helt andet sted hen. Vi fandt det efterhånden. Det er også langt fra Soweto – måske var det bedre at mødes på Apardheidmuseets parkeringsplads. Men det var en rigtig god guide.

 

Hils dem alle sammen og sig tak for sidst.

 

Mange hilsner fra os alle fire

 

Anne-Marie
 


Dear Holger,

Meanwhile we are safely back in Germany and everything went well. All of us enjoyed our holiday very much and it was nice that we finally met and could stay in your Guesthouse. 


Thank you

 

Best regards

Elke & Walter

Hej Holger

Tak for et godt arrangement. Et fantastisk ophold på  Idube. Du er jo en kendt person derude. Olivers var luxuriøst. God mad og service. Desværre var der mere end 10 meter til poolen, så den nåede vi ikke.

Mvh

Bo Klareskov

Hej Holger.

 

Vi er kommet godt til Dk og vi har virkelig nydt vores tur rundt i Sydafrika, ikke mindst vores fantastiske jagt. Selvom det var svært at jage i det frodige terræn vil det være en uforglemmelig oplevelse hvor vi måtte arbejde for tingene...

 

Endnu engang tak for en dejlig tur.

 

Mvh

Michael

Kære Holger
 

Tak for en fantastisk veltilrettelagt tur til Sydafrika. Alt på vores dejlige tur har klappet, og du og dit personale i Jensen Guesthouse har alle bidraget til, at det blev en dejlig ferie. Dagsturen til Soweto var lærerig, tankevækkende og en stor oplevelse ikke mindst takket være Roger, som engageret viste os rundt. Timamoon lodge var enestående, utroligt smukt sted med en fantastisk service og en restaurant udover det sædvanlige.
 

Idube var vores første safari, men helt sikkert ikke det sidste. Et dejligt sted med rigtige fine værelser/huse, dejlig mad, masser af vilde dyr og gamedrive. Personalet gjorde alt, for at vi fik nogle rigtige gode dage i Idube. Dagene i Cape Town og Stellenbosch fløj af sted. Vores guide Bryan var her, og der og allevegne og fortalte og hjalp med alt. Dejlige dage med besøg på Cape Point, Robben Island, Table Mountain og meget andet. Vi var noget betænkelige ved selv af køre i Sydafrika, men med en kombination af GPS og dine korte, men præcise, vejledninger var det let og enkelt. Vi vil klart anbefale dig,dit team og Jensen Safaris til alle, der skal rejse i Sydafrika.

 

Mange hilsner fra

 

Lene, Kim, Jan og Dorte


Kære Holger, 

Det er bestemt os der takker. Børnene og vi havde nogle fantastiske dage i Sydafrika, og besøget hos jer var den bedste afslutning vi kunne have forestillet os…

Håber I havde en god fødselsdag for Nikolaj og sender de bedste hilsener fra resten af familien…

Peter Bo

Kære Holger

 
S
å er vi vel arriveret i Esbjerg, efter 2 spændende og dejlige uger i dit Sydafrika.

Tak for hjælpen med stort og småt, og de gode forslag til emner at besøge.

Selv turen til lufthavnen igår blev spændende, da trafikken gik fuldstænding i stå før vi nåede motorvejen, pga trafikuheld og myldretid. Så vi måtte krydse os vej vestpå gennem byen på frihånd indtil vi nåede et sted hvor trafikken gled i den rigtige retning.

Mvh Conny og Søren

Kære Holger

 

Tak for den gode behandling og for nogle hyggelige timer sammen. Hils dem alle fra os, vi vender tilbage 😉

Morten Skytte

Kære Holger

 

Så er vi hjemme efter en dejlig ferie.

Alt gik som planlagt, dog synes vi ikke maden på Kingdom var ret god.  De sidste 2 aftener spiste vi på Victoria Falls Hotel, det var rigtigt godt.

BOMA aftenen var fantastisk fin, super underholdning.

Sejlturen på Zambezi River var også fin, vi tog en guidet tur til Victoria Falls lørdag morgen, det gik rigtigt godt.

Vi havde både VISA og Mastercard med, og vi brugte Mastercard alle steder.

Så nu glæder vi os bare til næste ferie.

 

Mange hilsner

Bente & Flemming

Kære Holger

 

Vel ankommet til DK efter en dejlig veltilrettelagt ferie kommer vi hjem til terror og frygt. Vi har nydt klima-madog vin til priser der passer til os pensionister. Vi har nydt venlighed og søde mennesker overalt. Stellenboch har taget en stærk udvikling fra jeg var der i 1998. Jeg husker den som en stille og rolig by, nu er der fart på med stærk trafik. Rosendal er et skønt og venligt sted med søde mennesker, dog manglede jeg den sorte Kok og hans dejlige mad og humør. Det var et stort plus for Rosendal, nu serveres der ikke mad mere. Rochlands var en skøn oplevelse.Vi fandt et dejligt spisested i Boulders med alt godt fra havet. Kan anbefales. Tulbagh er en skøn lille by. Et lille minus var manglende rengøring, der var lidt nusset. Området var fantastiskt. Vin frugt og skønne bjerge. Især vinene var dejlige. I en Belgisk Resteurant  fik vi pragtfuld mad.

 

Du skal have stor tak for din tilrettelæggelse af turen, uden din indsats kunne vi ikke have gennemført den, jeg er trods alt 84 år. Jeg vil anbefale dig til andre. Din G.P.S. vil blive afsendt herfra i morgen. Mange venlige hilsener fra os begge.Knud.


Kære Holger,

Så er vi tilbage i det kolde Danmark, fra en af de bedste ture vi har haft !  Alt var som vi havde håbet – og mere til. Det var en god start, at bo hos dig i Pretoria. Vi nød dine smukke omgivelser, i en afslappet atmosfære. Turen som du havde sat sammen til os, viste sig at være hel perfekt.

 

Vi fulgte stort set dine tilsendte rejseplaner, og det var med til at gøre oplevelsen fuldendt. Din GPS var næsten uundværlig, og hjalp os gennem et par svære  situationer. Vi kørte faktisk ikke forkert – men, lidt støtte fra et kort, hjalp på forståelsen.

 

“Olivers Lodge” i White River er et af de smukkeste hoteller vi har boet på. Alt var perfekt. Dette sted er en fuldendt base for udforskning af de smukke steder i bjergene samt den videre rejse til Kruger Park.

 

Turens højdepunkt var naturligvis “Idube Game Reserve”. Vi har sjældent oplevet noget så smukt og professionelt, med et fantastisk personale. Vi havde en Ranger (Okker Stoltz) som ikke bare var et utrolig behageligt menneske, men også meget vidende om alt vi så. Oplevelsen i Sabi Sands – hvor vi så “The Big Five” – og meget-meget-mere, var absolut en uforglemmelig oplevelse.

 

Vi var glade for at skulle flyve fra Mpumalanga Airport til Cape Town. På dette tidspunkt var indtrykkene meget store, og vi var lidt trætte da vi ankom til  “Auberge Rozendal”. Stedet har en god beliggenhed, med en smuk udsigt, og gode værelser. Det var lidt skuffende at restauranten var lukket (som du varmt anbefalede). Det havde de vist glemt at meddele dig - og så måtte vi køre ud og finde et sted at spise. Næste morgen, blev der slået græs med to buskryddere 5 meter fra, vor gæsterne spiste morgenmad, og det varede 1,5 time at få to spejlæg ! Der var ikke meget ledelse på dette sted, men det var stadig et hyggeligt sted at bo, og udforske Stellenboch, og de store smukke vingårde i området.

 

“City Lodge i Cape Town”, var ligeledes et perfekt sted at bo, når Waterfronten skal udforskes, samt alt det man skal se,  i og omkring Cape Town. Vi havde nogle dejlige ture, og kørte naturligvis til “Kap det gode håb”. Vi fulgte din rejseplan, og fik set det hele – samt besøgte en bekendt i False Bay. Jo – vi fik det hele med. 

 

Sydafrika er bare så smukt ! – vi tog 900 billeder på turen, og glæder os til at se dem alle igen.

 

Vi sender din GPS videre i dag, og siger dig endnu en gang tak for en fantastik tur.

 

De bedste hilsner,

Elsebeth Kragh

Kaj Bloch-Jensen

 

 

Kære Holger


Så er vi hjemme igen i sneslud og kulde, du skal have mange tak for hele dit arrangement, vi syntes alle at du med dit gæstehus, har et rigtigt hyggelig sted hvor man har lyst at komme igen. Ved afleveringen af bilen i Durban blev der ikke bemærket noget om for kofangeren, selv om den gabte en lille smule, efter besøget i din udgravning. 

 

Idube var som sædvanlig en succes, vi så alle “Big five” og meget mere. Derfra kørte vi gennem Krüger parken, der var ikke ret mange mennesker, så vi kom både ud og ind uden problemer, ved grænsen til Swarziland blev der målt temperatur på os (Ebola),  jeg skal sandelig love for, at det er et andet land man kommer til, vejene er smalle, snoede og meget hullede, samtidig går det op og ned, til gengæld er der smukke udsigter. Al dette gjorde at vi først var fremme ved Foresters Arms hotel lige som det blev mørkt. Til stor skuffelse for børnene var svømmepoolen meget beskidt og hotellet er også lidt nedslidt, men fin betjening og god mad.


Næste dag startede vi ud i tåget vejr, men lige så snart vi kom ned i de lavere luftlag var der god sigt, vi nåede grænsen, her gik det tidsmæssigt lidt galt, for i din rejseplan har du regnet fra grænsen til Melmoth og ikke fra Foresters Arms hotel, så vi kom en times tid for sent til Simunye Zulu Lodge, (som Karoline sagde! ham Holger er ikke særlig god til at regne tid ud. Som børn nu kan sige det.) men det gjorde ikke noget, for vi var de eneste gæster. 


Der stod en ung mand oppe ved vejen og tog imod os, han fortalte at vi skulle ride på hesteryg ned i Landsbyen, og bilen skulle parkeres på et sikkert sted, problemet var at der ikke kunne køre en almindelig bil a.la. vores ned af vejen for den var ødelagt af regn. Vi fortalte ham, at der er flere af os der ikke er interesseret i at ride,  4 ville dog gerne ride, hestene blev  indfangede  og sadlet op. Imellem tiden kom der en fyr op nede fra landsbyen kørende i en lille Van med lad på.

 

Vi fik parkeret vores bil på en lille gård som tilhørte nogle af de stedlige Zulu’er, og fik omladet vores bagage. Vi sad oppe mellem kufferterne på ladet, på vej ned til landsbyen, vejen var godt nok meget dårlig, som Thomas bemærkede så kunne vi måske nok have kørt ned,  problemet var nok mere om vi kunne komme op igen. Landsbyen er meget hyggeligt og ligger et smukt sted, værelserne var jo i bedste Zulu stil, vi blev modtaget af venlige og smilende Zulu’er.

 

Kl. 1700 var der det kulturelle program kun for os, de unge syntes det var spændende at høre om deres tidligere livsform, aftensmaden var en buffe med et pænt udvalg, når man tager i betrakning at der kun var os 9.


Næste dag var der efter morgenmad opvisning med deres våben og nogle af deres ceremonier. Afrejsen foregik på ladet af vanen igen, men det gik og vi kom op til vores bil, det var en oplevelse mere.


Shaka’s Seat Bed & Breakfast var et dejligt sted, skønne værelser, der kunne vi godt have været nogle flere dage, vi besøgte Marine World, og så bl.a. Delfin show, som jeg syntes var meget flot, bedre end det jeg har set i USA.


Cape Town her havde vi et par gode dage, med tur til Capet og afsluttede den sidste aften sammen med Cristoffersen, på en restaurant på Waterfront.  

 

Jeg har lagt dit tilgode havende til betaling og GPS’en kørte jeg forbi og lagde i postkassen hos Anders Skov her i dag, det gjorde jeg, fordi jeg her inden for det sidste stykke tid, har været ude for 2 pakker ikke kom frem.

 

Alt i alt “du kan bare det der” og din rejseplan er en god støtte.


Med de bedste hilsener fra alle 9.

Bodil og Karl

 

Kære Holger.


Som lovet sender jeg dig hermed tilbagemeldinger om vores dejlige Sydafrika-tur fra 22. december 2014 - 5. januar 2015.
 

Julen holdt vi på Idube, stadig et dejligt sted. Vi havde en helt fantastisk ranger OGGER samt en ny tracker Mark. Vore game rides var helt fantastiske. Vi så endnu flere dyr end for 3 år siden (også unger fra næsehorn, elefant og leopard). Vi oplevede såmænd også at sidde fast i en flod med jeepen - heldigvis uden dyr i nærheden. Det var juleaftensdag! Juleaften havde Idube-folkene lavet en bushcamp med levende lys, dejlig mad og godt socialt samvær mellem alle gæsterne. Jeg lovede at hilse dig fra det nybagte forældrepar på Idube, som nu flytter til Pietermaritzburg. En aften totalt lun og med kraftig "baggrundsmusik" af cikader, græshopper og frøer - en fantastisk oplevelse.
 

Vi kørte til Oliver's Restaurant & Lodge - et sted, som jeg med Knud i baghovedet først karakteriserede som "beboet af ældre golfpersoner" - men det ændrede sig. Service var i højsædet, hvilket også gjaldt maden. Vi havde et skønt værelse med udsigt over parken.
 

Vores 7 dages ophold i Cape Town med en dejlig lejlighed på Waterfront var noget af det bedste, vi længe har oplevet. Dette skyldtes bestemt også Graig, som er en fremragende guide - og som vi havde fornøjelsen af på 2 dagsudflugter samt en halv dag inde i Cape Town. Vi så og fik fortalt så meget - og oplevede rigtig meget ved ikke selv at skulle køre.


Tak for en veltilrettelagt tur. Vi høres forhåbentlig snart ved igen....

 

Mange hilsener

Lillian Manniche (og Axel Brock)

 

Kære Holger

 

Allerførst et forsinket godt nytår.

 

Vi vil gerne sige dig tak for en super safari. Både pigerne og vi var helt vilde med opholdet og vores ranger Mike, som var fantastisk, fortalte at du netop havde været på besøg og I havde været sammen ude og køre. Lalaria var også en rigtig god oplevelse, værtsparret, som kun havde været der 5 måneder, var fantastisk søde. Vi sluttede af i St. Lucia og her var vores oplevelse lidt mere blandet.

 

Vores bedste venner overvejer lige nu en safaritur og dem vil du i givet fald helt sikkert høre fra.

 

Lige nu nyder Bjarne og jeg Australien og her er også varmtJ

Ha det rigtig godt og tak for en rigtig god tur.

Bedste hilsner

Bjarne og Mette

 

Kære Holger

Tak for en dejlig tur

Alt forløb til vores fulde tilfredshed.

De bedste hilsner

Hanne og Kaj

 

Kære Holger !

Blot en lille mail for at ønske dig GODT NYTÅR.

Vor rejse til Sydafrika i december vil vi aldrig glemme, og vi takker dig for en enestående godt tilrettelagt tur.

Tak for godt selskab !

Vi fløj allerede søndag morgen til Cape Town med Katrine og Thomas og vores to børnebørn, og boede sammen i et dejligt hus på skråningen i Camps Bay, var oppe på Table Mountain, besøgte Kap det gode håb, spiste og drak dejlig vin bl.a. I Stellenbosch, og nød den helt specielle atmosfære i Waterfront.

Endnu engang tusind tak for dejlige dage i Sydafrika.

Mange hilsener

Hanne og Erik

 

Kære Holger

 

Du skal have mange tak for den tur du har lavet til mig og min familie,  da jeg fyldte 40 år, måske et par dage for mange, men lad du nu være, jeg ved mine børn og kone syndes det var fantastisk, at se alle dyrene på så tæt hold, samt havde vi også et par gode gå ture i bjergene og udflugter ved hulerene.

 

Den sidste dag inde vi skulle hjem tog vi på en tur til en vingård, hvor de også dyrkede deres egne grønsager/frugt og opdrættede kreatur mm, så man selv kunne lave sin egen bolle, det informerede vores hyggelige værter på overnatningsstedet om, at vi nok vil syndes om, og ja det var fantastisk du kender det formodentlig, men ellers har jeg kortet og kan fremsend det til dig.  

 

Det var mange indtryk vi fik på kort tid, så vi glæder os til at se de næsten 1000 fotos, vi har taget på turen, det håber jeg på vi får tid her i julen.

 

God jul og godt nytår til jer alle herfra Borup Sjæland  

 

Rene Christiansen

 

Kære alle involverede/ studie rejse deltagere.

 

Tak for alle hilsener.

 

Alice og undertegnede vil gerne tilslutte os de mange rosende ord, for en veludført nøje planlagt tur til mindste detalje, og det gælder Jørgen, Gert og ikke at forglemme vores gode ven Holger  Krogsgaard.
 

Det var en fantastisk oplevelse, at møde jer alle tre med hver jeres personlighed og kompetence. De første dages indkvartering hos Jensen Safari, med alt hvad det indebar, på pladsen og når vi var på tur, krydret med diverse helt sandfærdige historier, det glemmer vi sent. Det var et meget spændende kapitel og en speciel oplevelse rundt om Pretoria.. Nu hvor billederne er ved at være på plads, er det en store hjælp med den fantastiske tur bog, der lige holder styr på hvor og hvornår. Det skal tages i småbidder for at få det hele rigtigt på plads.
 

Jeg har tilladt mig at vedhæfte 6 billeder, der kom til at stå som en lidt speciel oplevelse, og tænker man situationen ud i sin yderste konsekvens, slap vi jo rigtig godt fra det, og kan nok bedre forstå, hvorfor man underskriver det er på eget ansvar.  Og så lige 3 billeder med den tørstige Giraf, det var efter chaufførens mening lidt enestående.  

 

 

Herfra tak til alle for godt og hyggeligt selskab.

 

God jul og godt nytår

 

Med venlig hilsen

 

Alice & Bent Kruse


Att: Holger Jensen
 

Som deltager i studieturen via Jørgen Lund Christiansen, vil jeg gerne takke dig for en helt enestående oplevelse.
 

Rygter løber jo gerne i forvejen, men alligevel var du endnu mere farverig end forventet, og jeg har på turen lært rigtigt meget, også om Svenskere, sjællændere og kvinder ( nogenlunde i nævnte rækkefølge), lærdommen er formidlet meget Charmerende og sjovt.
 

Du har på hele turen virkeligt taget hånd om os, vi er blevet passet bedre end herhjemme!
 

Det faglige og det turistmæssige indhold har været i en god miks, i det hele har vi fået en fantastisk oplevelse, men også en lidt bredere forståelse af landet og af dets mange opgaver/paradokser.

 

En kæmpe stor tak, og et stort held og lykke på din videre sejlads, bringer din vej dig forbi

Vores ejendom, er du velkommen.

 

Mange Hilsner

Lisbeth og Benny Kirkebække Christensen

”Hevringholm”


Kære Alle!

Her - hvor vi glæder os over at være hjemme igen, og vi måtte lige rydde op efter ubudne gæster en mandag formiddag hvor de stjal vores lampe - så har vi nu fået snakket om vores på alle måder fantastiske rejseoplevelse til Sydafrika – til Nelson Mandelas land, hvor fint og rigtigt at FN har gjort ”historien” til verdensarv, den skal huskes. Stor tak til Jørgen og Gert for super flot ledelse af rejsen og tak til alle for 14 dages berigende og kammeratlig rejse samvær. Jeg medsender et portræt af vores rejsefører og med et af Mandelas berømte citater: ”altid fremad” vil vi huske ham længe.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og godt nytår.

Med venlig hilsen

Anna og Knud

 

Kære Holger,

Vi er nu kommet hjem fra vores tur til Sydafrika og synes du bør have en tilbagemelding om en fantastisk tur.

Som du ved fløj vi med BA Business fra CPH til MQP. Skønt at man kommer udhvilet til den første Game Drive.

Idube var helt som du oplyste et super udgangspunkt for vores Game Drives. Makubela suites var en godt valg og vi var super heldige med vores ranger. Vi fik "The wild ranger Rob". Han skyede ingen midler for at komme helt tæt på dyrene og havde en super viden om det hele. Maden var OK og ikke det vigtigske på dette sted. Vi så The Big Five indtil flere gange allerede på de 2 første Game Drives. Jeg betalte for drikkevarer til maden som jeg mente at huske var med i prisen, men ingen problem i det.

Alle vore transferes kom til tiden i fornuftige biler.

Fra Idube gik turen til Timamoon hvor vi boede helt fantastisk og hvor vi fik mad næsten på højde med en Michelin restaurant. Alle på Timamoon var super venlige og alt fungerede bare til perfektion.

Vi have 2 udflugter til henholdsvis Panoramaruten og Pilgrims Rest. Vi havde samme guide på begge turer hvilket var en kæmpe fordel. Vi fik vendt rigtig mange spørgsmål om ting i Sydafrika hvorved vi fik en rigtig godt indblik i forholdene. En guide som kan anbefales til andre.

Turen til Panoramaruten var flot, spændende og havde mange gode oplevelser.

Pilgrims Rest var desværre som jeg frygtede. Man finder en by uden ret mange turister og hvor flere af butikker var lukkede og forladte. Vist nok på grund af noget politisk palaver. Den gamle kirkegård var dog bestemt en oplevelse.

Transferen fra Timamoon til MQP var dog en katastrofe. Chaufføren var som OK, men vi måtte tale til ham hele tiden, idet han var ved at falde i søvn selv om det var midt på dagen og så sad han og pillede sig i hoved op på krop hele tiden. Typiske tegn på hvor træt han var.

Ros skal du have. Alt fungerede bare og turen var en oplevelse af de få

Med venlig hilsen

Jens og Sanse Hollesen.

 

Kære Holger.

Tusind tak for hjælpen med at arrangere vores tur!

Alt gik som planlagt, måske lige bortset fra vejret, det var jo lidt ærgerligt, at det stormede og regnede lige den dag, vi skulle ud og se hvaler!! Vi var ellers på vej i minibus hen til båden i Richards Bay, da vi blev ringet op, at turen var aflyst. Vi fik dog pengene tilbage, men der var så ikke flere hvalture før fredag, så vi kunne ikke nå det.

Ellers var begge Guesthouses fine, især var værterne på Lalaria virkelig søde og imødekommende. Og i lørdags så vi Warhorse i Johannesborg, det var også ret flot.

Nanna beder mig hilse, hun var rigtig glad for billedet med de tre tresårige!!!

Mange venlige hilsener og tak,

Kurt og Annette

 

Kære Holger,

Sådan en time før landing i Amsterdam tænker vi tilbage på en super ferie.

Vi tænker også tilbage på alt det, vi har oplevet, takket være en god planlægning og opbakning, som vi takker for. Tak også for turen til Idube og for billedet fra vores picnic.

Roger gav os en fin rundvisning på Vortrekkermuseet, vi nåede ikke taxidermisten, så jeg fik ikke hilst på mit bavianhovede! Men det overlever jeg nok. Nu tænker du nok, knapt er hun kommet indenfor døren før ..... Og ganske rigtigt.

Kærlig hilsen

Helen

 

Hei Holger

Så var vi hjemme igjen etter en helt fantastisk tur I SA. Takk for at du sendte meg mail om insjekking på Air France også - det hadde jeg jo glemt. Men aller først - tusen takk for at du laget en så fin tur for oss. Først hos deg og Pilanesberg, også Rovos, hvor vi fikk super lugar midt i vognen ( ikke over hjulene) - og alle var klar over at vi ikke var med i den store norske gruppen.

De tok veldig godt vare på oss, og alle nordmennen var søte og hyggelige, men ikke så gode i golf. Det hadde den supre golf-verten Al allerede skjønt, så vi spilte med masse søte engelske/syd- afrikanere og hadde det helt topp. Din danske venninde fra Albatros travel ble desverre ikke så populær. Selv hennes danske gruppe fikk fortalt henne at hun måtte oppføre seg litt penere. Hun skapte splid mellom norske og danske - litt unødvendig og sært uprofesjonelt.

Vi spilte noen helt fantastiske golfbaner på vår vei, og uansett hvor vi kom, kunne vi alle bare gå Å bestille hva vi ønsket av både mat og drikke - Rovos dekket allt - inkludert golfbiler og caddier.

Tror jeg må sende en mail å rose dem for det opplegget - men kanskje sender jeg den til deg på engelsk, også bare videresender du den - if that's OK with you.

En liten greie på slutten blant de norske, var: hva legger vi igjen av tips? Store diskusjoner - men hva mener du?

Også - til slutt; for et fantastisk hotel Cape Grace var *****+

Tror det er det lekreste vi har bodd på, og så veldig søte ansatte, som bare smilte hele tiden, og visste ikke det beste de skulle gjøre for oss. Men det vet du vel - og prisen tilsier vel også det.

Så var det hyggelig å treffe igjen vår venn fra Trail Finder, som hentet oss på stasjonen, og som jeg ikke husker hva heter - og som også kjørte oss til flyplassen igår.

Jeg glemte å gi deg adapteren tilbake da vi var hos deg - men den ga jeg til Mr TrailFinder, så jeg håper du får den med tid og stunder.

Nok en gang - Holger - tusen takk, og hils masse til Susanne, Benni,Nicolai og alle hundene - særlig Harald da!

Mange hilsner

Therese og Jan Henning

 

 

Hej Holger.

Jeg vil bare lige fortælle at vi er landet i paradis. Efter nogle fantastiske dage i Idube troede vi ikke, at vi kunne opleve noget tilsvarende. Men så har du jo sendt os til paradis. Her er helt forbløffende smukt og Preben når ikke engang at bede om hjælp. Jeg har dykket i dag og set mange flotte fisk. Men det slår nu ikke dyrene i Idube. Så vi nyder vores tur rigtig rigtig meget. Tak for det.

Hilsen Hanna og Preben

 

 

Kære Holger

 

Vi fik sendt din GPS afsted i mandags den 20/10.

 

Vi kan på det varmeste anbefale Olivers  og (ejeren kom og sagde goddag), vi var de første til at bo i det ny renoverede hus, og det er noget ualmindelig god mad de serverede. Der kom et være torden vejr mens vi var der og jeg blev ramt af noget lynnedslag mens jeg var i bad, det var heldigvis ikke mere end fornemmelsen af et elektrisk hegn, der løb ned af ryggen. Men jeg kom ud af badet i en fart.

 

Idube var lige ledes helt i top, vi havde Promise som chauffør, en meget sympatisk fyr.  Vi så alle de dyr vi kunne drømme om geparden, leoparder +unger, vilde hunde ca. 20 stk, og så alle de andre. Så vi fik set rigtigt meget, selv om vi måtte trække stikket ud i 24 timer .

 

Det fungerede fint med hende der kom og hentede os og kørte rundt med os  i Cape Town og omegnen, og vi fik set Taffelbjerget fra morgenstunden, fra en skyfri himmel.

 

Vi er kun blevet stoppet af politiet en gang og det forløb uproblematisk.  Han ville se kørekort og vide hvor vi skulle hen.

 

Generelt må sige at vores ”hard diske” var godt fyldt op da vi kom hjem.

 

Tak for denne gang

 

Venlig hilsen Rikke

 

 

Kære Holger!

 

Tusind tak for en fantastisk dejlig tur. Vi er vel ankommet til Købehavn og alle bortset fra en kom og takkede for en uforglemmelig ferie. Faktisk var gruppen langt mere positiv end jeg oplevede på selve turen.

 

Hils omkring dig og tak til alle.

Med venlig hilsen

Marianne Bennetsen

 

Kære Holger

Botswana, Okawango-deltaet, Rovos Rail, Cape

Som de andre ture var også denne noget anderledes tur, du arrangerede for os, særdeles vellykket. Alt klappede.

Kvaliteten på alle 3 lodger i Botswana var i top. Da det var regntid, var køreturene en interessant oplevelse med vand til vogndøren gennem floder og store 'pytter'. Vi fik også nogle helt fantastiske fugleoplevelser med trestemmigt baskor af Ground-Hornbills - sikke en stemning. Flodsafari, hvor vi bl. a. så krokodiller, badende elefanter og flodheste. Selv om vi ikke var lige velkomne hos alle flodheste. De løber hurtigt, når man forstyrrer dem i formiddagsluren. Fin mokoro-tur imellem sivene. Man får et andet syn på flodheste, krokodiller og landdyr fra en helikopter, for ikke at tale on deltaets forskellige farver og former fra luften.

 
Rovos Rail fra Pretoria til Durban er luksus ud over alle grænser, men hver en krone værd. En dejlig stemning blandt alle, personale såvel som turister. Smuk tur gennem Natal med safari, foredrag om forholdet mellem sorte, boere og englændere fra 1850 til nu, og særpræget, men flot keramikkunst.

B & B i Durban, en helt utroligt smuk aften og nat under Sydkorset med den skønneste udsigt til Det Indiske Ocean. Vi skulle være blevet der en dag mere, hvis vi havde vidst, det var så godt.

Turen i vinlandet med vor gode guide, Brian, som vi har haft fornøjelsen af flere gange, var godt at opleve igen.

Vi siger dig tusind tak for en uforglemmelig tur med nogle enestående oplevelser. Og så nyder vi den gæstfrihed vi får hos dig, Benny og Susanne.

Vi ser allerede frem til næste besøg.

Bedste hilsner
Steen og Inga

 


Kære Holger og Benny

Så er vi kommet helt hjem til Ringsted uden nogen form for uheld.

Ellen og jeg vil gerne takke for endnu en dejlig tur til SA, hvor hele logistikken har fungeret perfekt, og hvor de enkelte oplevelsesdele mellem logistikken har været meget vellykkede og af meget høj karat.

Vi kan ikke udpege nogen del af turen som " den bedste " eller " den dårligste ".

Hele vejen igennem har indkvartering, fortæring og guider været i top.

Vi er stadig meget overraskede over, hvor meget billigere alt er i SA, når det gælder mad, vin og serviceydelser.

Havde det ikke været for Ellens lyst til smykker havde vi ikke kunnet bruge vores feriebudget - langt fra.

Jeg håber, vi får lejlighed til igen at mødes på Jeres del af Ækvator mange gange.

Ha`det godt til vi ses igen.

Ellen og Niels Tørslev

 


Hej Holger,

Det er sandelig os der takker! Det har været en fantastisk tur og vi nød virkelig dagene hos dig. Tusind tak for den gode behandling. Det sætter vi stor pris på.


Hils dem alle fra os - og hvis du på et tidspunkt bliver træt af Harald, har vi masser af plads i klitmøller!

Med venlig hilse

Lars Riis

 


Kære Holger

Jeg vil lige sige, at jeg er kommet godt hjem fra alle tiders rejse i Sydafrika.

Olivers var jo virkelig luksus – hold da op! Og bjergene var vidunderlige. Godt at den del af rejsen også kom med.

 

Og så var der jo Tydon bush camp – jamen altså – det var mageløst. Virkelig godt at du placerede mig der. Dygtig guide og en ro i lejren, som bekom en travl politiker godt J

Sove, safari og spise, sove, safari og spise, sådan var livet i tre½ dag og jeg nød hvert et øjeblik – intet tv ingen radio ingen internet.

Jeg har nu fået overført penge til dig og i dag har jeg sendt den helt uundværlige gps.

Tak for denne gang – hils Augustina mange gange fra mig –hun er en gæv og værdsat kone i dit guesthouse

Med venlig hilsen

Karin Gaardsted
MF

 

 

Kære  alle,

Hjemvendt efter 14 dages fantastiske ferieoplevelser med min familie. Zebraen blev nedlagt. Tusind tak til Holger for en særdeles veltilrettelagt ferie. Hils Benny, Susanne, Nicolaj, Kristian og Rudie og sig dem tak fra os alle 5.Så blev man storvildtsjæger på den sydafrikanske savanne efter en intens drivjagt med en masse dyr rendende om ørerne på en - bl.a. kuduer, zebra, eland og impala. Denne gamle sag af en stribet gnu kom løbende sammen med 3 andre tyre - jeg skød, men det stædige satan faldt ikke i skraldet og måtte have et skud til skråt bagfra. Den løb yderligere ca. 150 meter inden den faldt. Et flot eksemplar udvalgt af Holger. Tusind tak skal lyde til Holger hos Jensen Safaris for den vilde oplevelse, som jeg skal huske resten af mine dage. Kæft hvor var det fedt!

 

Svend Villesen

 

 

Kære Holger og co.

Allerførst stor tak for sidst. Det var en fantastisk tur.
 

Det var så rart at være tilbage, og vi nød den store gæstfrihed i dit skønne hus såvel som dit stimulerende selskab. Vi har masser af gode minder fra det.
 

Vi havde en fin tur til Tshukudu og videre til Cape Town. Nu er hverdagen i gang i et vindomsust Danmark, det er også godt, men unægtelig noget andet.

 

De bedste hilsener til dig, Benny, Christian, Rodger og hans kone. Jeg håber I alle har det godt og er kommet godt i gang med sæsonen.

Per og Hans Ulrik

 

 

Kære Holger,

 

Så er vi vel hjemme igen – og diverse breve mm blev lagt i postkassen i går. Alt var med hjem på nær Toves kuffert – men det er ikke så slemt den vej.

 

Vi vil gerne sige Jer tak for en super veltilrettelagt tur, hvor alt klappede, og vi har bare fået så mange gode oplevelser med hjem. Håber du på et tidspunkt har mulighed for at sende os cd med billeder fra jagten. Tillykke også med den nye hund – den ser så sød ud.

 

Mange hilsener herfra os alle

Ejgil og Co

 

 

Kære Holger.


Tak for hjælpen m.h.t. billetter til Robben Island - alt klappede.

 

Du efterlyste en tilbagemelding på Tydon Busch Camp - opholdet:

Det var super fint - vi er meget tilfredse med opholdet.

Det var en meget kompetente og meget servicemindede guides vi havde i bushen. Lodgen var til kun 6 personer - så det var meget intimt - på en god måde. Maden var super - men de er hurtige til at fjerne tallerkner og måtte måske gerne lige lade maden stå lidt længere - f.eks til aften - men det er småtingsafdelingen.

 

Mange venlige hilsener fra Per og Jytte Mariussen

 

 

Hej Holger,


Vi har lige sat os tilrette I flyet mod Dubai - raekke 7 saa der er ikke helt skidt :) Vi har haft en rigtig god tur. Alt er forløbet efter planen, saa tak for hjaelpen med booking mv!

 

GPS er sendt af sted med posten‎, jeg sender dig et tracking nummer naar jeg er hjemme igen.

 

MVH


Jacinth og Michael

 

 

Hei Holger!

Turen hjem gikk uten problemer.
Jeg sitter nå og ser på flotte bilder og gjenopplever turen.
Som vanlig et profft opplegg på alle punkter.
Jeg var imponert over Rex sin tilrettelegging for blue duiker jakten.
Utrolig å få nedlegge oribi og blue duiker første jaktdagen.
Og en opplevelse for livet å få kunne felle en ørken gaupe for hunder.
Ekstra bonus og igjen få besøke teltleiren i Limpopo og få en impala etter litt problemer.
Stor takk Holger. Hils Kristian og Benny.

Mvh

Alf

 

 

Kære Holger Jensen

Storfam. Nielsen siger mange tak for en dejlig og veltilrettelagt ferie.

Vi har alle 15 været sammen på vor gård i Juelsminde og havde rig lejlighed til at genopfriske vor tur, alle havde haft en god oplevelse . Tusind tak også til dine flinke medhjælpere !

Vi har en helt fantastisk sommer med vand Tp. på ca. 23-24 Gr. Så det er ikke så ringe endda!

Mange hilsner fra os alle 15

K og Sv. Aa Nielsen

 

 

Hej Holger
 

Tak for sidst og en fantastisk måned med ferie og gode oplevelser. Hjemturen blev lidt kaotisk. Først udsatte air France afgangen til tirsdag morgen. Vi kom senere af sted en planlagt fra JB, så vi nåede ikke fly i Paris med endnu en overnatning til følge. Endelig hjemme onsdag middag men uden bagage !! Bagagen har jeg hentet i Kastrup her torsdag morgen og din post er afleveret til P&T til videre foranstaltning.

Hils Benny og Susanne for en fantastisk fødselsdag med pizza og lys i muffin og et slag uno, Karoline havde en god fødselsdag trods aflysningen i den hjemlige festivitas.

 

Har hørt at alt er ok med Nina og tøserne i Capetown.

 

Hils sønnike.

 

Med venlig hilsen

Troels Karlog

 

 

Kære Holger, endnu engang har jeg gennemgået billeder fra turen og de står stadig helt skarpt i erindringen. Tak for en fantastisk tur! Jeg håber ikke der kommer til at gå alt for langt tid før vi kommer ned og forstyrre sydpå igen.

Håber du har det godt!
KH Thomas

 

 

Hej Holger

Endnu en gang tak for en fantastisk tur

Med venlig hilsen,

Michael Jeppesen

 

 

Kære Holger,
 

Det er noget bittersødt at komme tilbage – dejligt med en god velkomst fra vovser avec, men for pokker hvor har vi haft en superfin og uhyggeligt vanedannende tur.

Hverdagen falmer noget og står i skarp kontrast til sådan en oplevelse.

 

Vi må afsted igen!

 

Med venlig hilsen

 

Peter Rassing

 

 

Kære Holger.

 

Jeg vil også sige 1000 tak for en super tur, jeg ser altid meget frem til at komme ned til dig og Benny, og den sidste tur levede fuldt op til alle vores ønsker. Det er så dejligt at komme helt ned i gear, og glemme/fortrænge dagligdags problemerne.

Jeg er nu hjemme igen, og der er kæmpe bunker der skal laves, det er fejlen ved at holde ferie, men der er ikke så længe til vi tager på familie sommerferie, det er da et lille lyspunkt.

 

Hilsen

Jesper

 

 

Kære Holger,

Tak for en dejlig rejse.

Idube Lodge var dejlig og Timamoon vidunderlig.

Vi fik set alle dyrene - stor oplevelse.

.... og vi var desværre nødt til at køre til lufthavnen inden morgenmaden så vi nåede ikke at sige goddag til dig.

Håber du fik GPS'en

Kim

 

 

Hej

Tak for tilsendte - det ser jo godt ud. Vi er vel ankommet til Frankfurt og venter på sidste tur.

Tak for gode dage og vi ser frem til at høre fra dig omkring næste år.

God tur til Peru.

Med venlig hilsen

Ulrik Nørskov

 

 

Hallo Holger,

Übrigens möchten wir uns noch ganz herzlich für deine Planung unseres Traumurlaubes bedanken.

Wir werden mit Sicherheit immer wieder unsere Afrika-Trips über Dich buchen.