Denne sektion adskiller sig væsenligt fra noget man finder på andre hjemmesider - i dette galleri vil man nemlig finde en række personer og organisationer, der har udmærket sig ved bl.a. at misbruge ulandsbistand og indsamlede midler og medlemskontingenter, sorte diktatorer installeret af den danske venstrefløj, og ligeledes et par brådne kar der har "glemt" at betale regningen her hos os. De fortjener alle sammen en speciel plads her på siden og er håndplukkede til "æren" at blive inkluderet på Jensen Safaris forbryderalbum...!

Vi går i meget store sko, når det gælder at udstede flybilletter og forudbetale landarrangementer uden at forlange garantier fra kunderne, for med vore dages deadlines på udstedelser af flybilletter og depositum på landarrangementer, er der ganske enkelt ikke tid til at opkræve penge på forhånd - især ikke fordi det er en proces som pga Rejsegarantifonden altid skal foregå via vor generalagent i Danmark - Samson Travel A/S. Der går da også år og dage imellem, at vi bliver taget ved næsen, for heldigvis består størstedelen af vor kundebase af gentleman typer, som naturligvis står ved hvad man han bestilt. Er man ovenikøbet genganger i firmaet, er tilliden næsten ubegrænset. Bondemanden Tonny Lønne fra Rejsby 17, Ballum, 6261 Bredeby i Sønderjylland (loenne@mail.tele.dk tlf. 24 25 39 44 kan man imidlertid hverken kalde gentleman eller hædersmand - han tillod sig i denne måned at lade os udstede 5 flybilletter til familien og betale en stribe overnatningssteder forud, for til slut at rende fra regningen. Derfor havner han blandt de øvrige betændte personager på denne del af vor hjemmeside, til skræk og advarsel for andre der måtte have tilsvarende intentioner.

     

Robert Gabriel Mugabe nød i halvfjerdserne status som koryfæ og skytsengel for den danske venstrefløj. Efter en grusom terrorkrig mod hovedsagelig sorte politiske modstandere, finansieret af Sovjetunionen og bakket op af deres håndlangere i vesten, overtog Mugabe styret i Rhodesia efter Ian Smith i 1980, og formåede i løbet af de følgende tre årtier at omskabe et driftigt og velfungerende fødevare eksporterende land til en tiggernation med en inflation på flere millioner procent. Ikke underligt at de såkaldt progressive organisationer i Danmark har undladt at ytre ret mange kvæk om Mugabe's overtrædelser af menneske rettighederne. De har jo trods alt også selv været med til at indsætte ham i embedet og udviklingsminister Ulla Tørnæs har naturligvis allerede været på besøg, for at se om der dog ikke er noget vi kan hjælpe med!

 

 

Pastor Allan Aubrey Boesak nød om muligt endnu mere gavn af den officielle danske gavmildhed og formøblede bl.a. et tilskud på 12 millioner kroner fra Folkekirkens Nødhjælp på luksusbiler og det søde liv med diverse kvindelige assistenter i hans meget progressive kirkeorganisation. Desværre blev han bagefter idømt fængselsstraf i Cape Town, men dog senere benådet og naturligvis tildelt en ren straffeattest af præsident Mbeki. Sagen fik, som det sig hører og bør, beklageligvis overhovedet ingen konsekvenser for bagmændene i Folkekirkens Nødhjælp, som misbrugte kirkekollekter fra naive borgere til politisk virksomhed på den modsatte side af jordkloden. De burde have haft et par år i skyggen for deres åbenlyse bedrageri, men sidder i stedet fortsat på deres poster og soler sig i den hellige selvgladhed.

 

 

 

 

 

 

Kristian Raunkjær, der noget misvisende gav sig selv titel af "overjæger", var i en alt for lang årrække formand for Danmarks Jægerforbund, og udmærkede sig bl.a. ved at stikke jægernes snabel dybt ned i DANIDA kassen til en stribe tåbelige ulandsprojekter, der mest af alt havde til formål at skaffe gratis jagtmuligheder for den kreds af medarbejdere, som det lykkedes ham at få smurt ind i en ring af korruption og misbrug af medlemsmidlerne. Vi tog imidlertid straks initiativ til at offentliggøre den stærkt kritiske hemmeligholdte rapport som en evig virtuel skamstøtte over disse svindlere, som i den grad svigtede jægernes tillid og melede deres egen kage. Skandalen var så omfattende, at man til slut kom til den konklusion, at det ville være skadeligt for foreningen at forfølge de implicerede. Den bemærkning kunne såmænd godt være skrevet af en afrikansk politiker! Læs mere her.

 

 

 

 

     
På en særdeles velfortjent femteplads indsætter vi en eller ret så ubetydelig landsbytosse fra den lille flække Ølsted ved Løsning, hvis internationale jagtlige karriere grangiveligt stopper allerede ved den dansk-tyske grænse, men som alligevel i årevis har udbredt sig i det offentlige rum om jagtetiske forhold ude omkring i den store verden. Han har også været yndlings skribent hos Danmarks Jægerforbund, fordi han roste ledelsen, uanset hvor mange skeletter der væltede ud af skabene på hovedkontoret - det er trods alt rart at have den slags venner! Vedkommende har kørt en intens kampagne imod Jensen Safaris og jagt i Sydafrika i det hele taget, og derfor var det med en vis fryd at vi fangede denne galning med bukserne nede, og etablerede at han havde nedlagt en tam mufflon vædder i en lille indhegning på Mols. Højt at flyve - dybt at falde, men læs selv mere om tossehovedet på dette link!

 

 

 

 

Dette medlem af forbryder albummet er, efter eget udsagn, den fremtrædende og kendte danske filminstruktør Michael Lunderskov fra  Søengen 9, 2840 Holte, som sidste år bestilte en luksusrejse til Sydafrika sammen med smykkedesigneren Pia Münter, indeholdende bl.a. en fantastisk togrejse med luksustoget Rovos Rail "The Pride of Africa" fra Cape Town til Pretoria, i Royal Suite med karbad på løvefødder, og med særligt krav om efterfølgende afhentning fra stationen i vor Rolls-Royce Silver Cloud III. Tydeligvis en ny erobring, som skulle imponeres med en særlig ekstravagant rejse, men trods talrige løfter om betaling, så modtog vi aldrig en rød reje, og blev efterladt med en klækkelig regning for afbestillingen af den ganske kostbare togrejse. Se kundens løgnehistorier her på dette link, og lad denne publicering være til skræk og advarsel for lignende debutanter der fører sig frem, men ikke har den finansielle opbakning eller vilje til at betale.

 

 

 

Den följande smitaren är en äldre, men alldeles särskilt förslagen svensk herre vid namn Per Ahlström, Karlavägen 80, SE-114 59 Stockholm, Sverige. per.gittan.ahlstrom@telia.com Han kommer från en ledande ställning inom det svenska näringslivet och beställde en gruppresa för en rad vänner och bekanta. Det var en resa som vi lade ner stort arbete i. Efter hemskomst mottog vi flera goda referenser på resan. Inte desto mindre lyckades reseledaren (läs herr Ahlström) att lämna åtskilliga obetalda räkningar, bland annat en avskedsmiddag för hela gruppen på Hildebrand Restaurant på Victoria & Alfred Waterfront. Per Ahlström lämnade 

restaurangen utan att betala. Tillitsfulla mot gästerna som vi alltid är, ordnade vi räkningen elektroniskt i förhoppning om senare avräkning. Efter att ha mottagit ett par mindre avbetalningar fick vi efter ett tag alla kravbrev i retur. Vi spekulerar på om det är normalt för det högre svenska borgarskapet att köra springnota och uppföra sig så oanständigt som herr Ahlström? Han förtjänar i vilket fall som helst ett kärt omnämnade på denna sida!

På den meget fashionable adresse Vejlesøparken 10 i Holte bor fru Susan og herr skibsreder Peter Knudsen, Rederiet A.C Ørssleff (tlf. 45 42 09 18 / e-mail spholte@acoe.dk) De rejser gerne og dyrt, og da vi principielt altid stoler på vore gæster, forudbetalte vi tidligere på året en række luksuriøse lodges og hoteller, hvorefter det pæne par forlangte at vi selv skulle stå inde for afbestillingsrisikoen og nægtede at betale det depositum som alle andre kunder naturligvis erlægger ved bestillin-gen. De fine løfter har vi på skrift, men enden blev altså at vi selv fik lov at betale regningerne, som skibsreder parret via deres advokat har meddelt at de ikke har til hensigt at betale. Rigtig Glædelig Jul til den pæne familie i Holte - sikke dog et smukt eksempel for det bedre borgerskab! Læs mere om rederen med den noget blakkede fortid ved blot at Google:
 
"Skibsreder Peter Knudsen"
 
Se trusselsbrev modtaget fra herr Knudsens advokat her!
 
Og vort svar her!

Dette ægtepar har svindlet så mange at det ville kræve en hel doktorafhandling at beskrive det hele. Meibe/May C.S. og "Dr." Jens Villumsen har bag sig en stribe domme for bedrageri og svindel med kreditkort. Bosiddende i Colombus, Ohio har denne Svendborg-fødte bandit og hans brasilianske hustru trukket millionbeløb på kreditkort fra sagesløse kunder - mest gejstlige og missionærer, der har følt sig smigret af at handle med navne som "Bibletours.com" / Africatickets.com / Victoria Travel Inc. / Morena Tours Inc. (ja, kært barn har so bekendt mange navne og i dette tilfælde endnu flere adresser!). En dommer idømte dem på et tidspunkt en bøde på USD 450.000 og tilkendte kunder en erstatning på USD 40.000, men de så naturligvis aldrig kongens mønt. Vi blev involveret da bureauet solgte et af vore Uganda arrangementer til to amerikanske missionærer, som derved blev lænset for USD 16.000 uden nogensinde at komme på jagt. De opgav dog at forfølge parret. Mange andre kunder fik deres ferie ødelagt pga flybilletter eller rejsearrangementer der aldrig blev leveret.

This couple has swindled so many customers, that it would take many pages to describe it all. Meibe/May C.S. and "Dr." Jens Villumsen have had several judgments for consumer fraud, as well as fraudulent transactions with credit cards. Residing in Colombus, Ohio this Danish-born bandit and his Brazilian-born wife have unlawfully deducted thousands of dollars from hapless clients  - mainly from persons of the cloth and missionaries, that have all been impressed by names such as "Bibletours.com" / Africatickets.com / Victoria Travel Inc. / Morena Tours Inc. (some companies have many names, and in this case even more addresses!!). A judge in Ohio sentenced the couple to a USD 450.000 fine and decided that USD 40.000 should be refunded to a number of clients, but predictably no-one ever received a cent. We got involved with the agency because two very unlucky missionaries bought one of our hunting safaris in Uganda via the couple - thereby loosing a total of  USD 16.000 without ever going on their hunt. They gave up chasing the couple - decided not to throw good money after bad people! Many others have had their holiday plans ruined by not receiving the tickets and travel arrangements they had paid for.

Læs mere / Read more:

http://www.consumeraffairs.com/news04/2005/oh_travel_fines.html#ixzz13N721aht
LATEST TRADING NAME: VIENTRIP - https://www.vientrip.com

 

 

 

     
Denne her plads er åben, men har De en god beretning om misbrug af ulandsbistand, så skriv til os, og vi publicerer hellere end gerne detaljerne og navnet på organisationen eller bagmændede bag et sådant misbrug. Der er skam nok at tage fat på, for staten anvender godt og vel 7.000 kroner per dansk husstand til ulandsbistand. Det bliver til milliarder af kroner hvert år, men alligevel synker modtagerlandene dybere og dybere ned i fattigdommen, mens de sorte maghaveres oversøiske bankkonti bugner af oliepenge og indtægter fra salg af mineraler og diamanter, samtidigt med at bistandsindustrien vælter sig i skattekroner. Som en lille sikkerhedsforanstaltning har de dog i værste fald altid skrivebordsskuffen fyldt med billeder af små sorte børn med fluer i øjnene, hvis nogen skulle være så formastelige at kritisere deres uselviske humanitære forehavende. Keine Hexerei - nur Behändigkeit!