Timamoon Lodge***** er beliggende dybt inde i skoven nær byen Hazyview, og er tæt ved Idube Game Lodge og centralt beliggende for udflugter i Drakensbjergene. Stedet ejes af et ægtepar med baggrund i reklamebranchen og steder bærer da også præg af et helt ekstraordinært design - totalt overdrevet, men alligevel på forunderlig vis aldeles vellykket. Enestående lodge for bryllupsrejser eller for gæster der barer vil opleve noget helt ekstraordinært romantisk. Samtlige lodgens afdelinger har privat swimming pool og en femstjernet middag og fremragende morgenmad er inkl. i overnatningsprisen. Kan benyttes af såvel kør-selv som guidede gæster.

MOON RIVER LODGE er en meget romantisk af afsidesliggende lodge med en privat pool der flyder ud over kanten ved terrassen, som har en enestående udsigt over Sabie Valley og floden nede i dalen. Lodgen har et nedsunket badekar i Marokkansk stil - omgivet af levende lys, og tillige både et indendørs og udendørs brusebad. Der er en Indisk himmelseng i Kingsize, en separat opholdsstue med en stor pejs og en CD-spiller, så man selv kan medbringe passende musik til opholdet.

FULL MOON LODGE er ligeledes afsides beliggende med en privat pool og en fantastisk udendørs solseng, hvor man har udsigt til dalen og floden nedenfor. Lodgen har også, hvad ejerne beskriver som et kæmpestort sexet badekar, såvel som en indendørs og en ganske speciel udendørs bruseindretning. Også denne lodge har en stor Kingsize himmelseng, en pejs og en CD-afspiller. Husk at der her i bjergene godt kan forekomme kølige nætter og aftener i månederne maj-august.

NEW MOON LODGE er også afsides beliggende med en privat pool og en fantastisk udendørs solseng, hvor man har udsigt til dalen og floden nedenfor. Lodgen har ligeledes et stort nedsunket badekar, såvel som en indendørs og en ganske speciel udendørs bruseindretning. Også denne lodge har en stor Kingsize himmelseng, en pejs og en CD-afspiller, så medbring selv den romantiske musik til lejligheden!

BLUE MOON LODGE er som alle de øvrige herover beliggende væk fra hovedlodgen, med en privat pool og en  udendørs solseng, hvor man har udsigt til dalen og floden nedenfor. Lodgen har ligeledes et stort nedsunket badekar, såvel som en indendørs og en ganske speciel udendørs bruseindretning. Også denne lodge har en stor Kingsize himmelseng, en pejs og en CD-afspiller, så medbring selv den romantiske musik til lejligheden!

AMBER MOON LODGE er beliggende tæt på hovedlodgen, men alligevel privat med en terrasse der har et view over skovdalen og pool området, som er omkranset af bananpalmer og flaskepalmer. Og denne lodge har en Kingsize himmelseng og pejs og CD-afspiller, men ikke nogen brusefaciliteter.

MANY MOONS LODGE er ligeledes ret tæt på hovedlodgen, men alligevel privat med en terrasse der har et view over skovdalen og og en skøn privat pool. Og denne lodge har en Kingsize himmelseng, men hele lodgen er Marokkansk inspireret med pejs og CD-afspiller, men heller ikke denne lodge har nogen brusefaciliteter.

 PRISER PER PERSON INKLUDERER
 FULL ENGLISH BREAKFAST
 FEMSTJERNET MIDDAG EKSKL. VINE

INDTIL 31/12/24

01/01/25-31/12/25

 VÆRELSESTYPE

DBL

ENK

DBL

ENK

 MOON RIVER VILLA / BOMBAY MOON VILLA / SECRET MOON / BLUE MOON

R

4.600

R

9.200

R

4.750

R

9.500

 NEW MOON

R

4.350

R

8.700

R

4.750

R

9.500

 AMBER MOON VILLA

R

2.900

R

5.800

R

2.900

R

5.800

 MANY MOONS VILLA (maksimalt 2 par + 1 enkeltperson)

R

3.300

R

6.600

R

3.400

R

6.800

 EXTRA PERSONER SOM DELER MANY MOONS

R

1.800

R

2.100

 BØRN 10-15 SOM DELER MANY MOONS (ingen under 10 år!)

R

950

R

1.100

EGNER SIG TIL SÅVEL KØR-SELV TURISTER SOM GUIDEDE GÆSTER - INGEN BØRN U. 10 ÅR - IKKE EGNET TIL GANGBESVÆREDE!

Som alle vore andre hoteller har vi også selv boet på og afprøvet dette etablissement, og ledsaget mange prominente brudepar fra Danmark på bryllupsrejser. Der er ganske simpelt ingen andre hoteller som Timamoon Lodge***** og De får en uforglemmelig oplevelse, hvis De vælger at inkludere dette overnatningssted på Deres rute. Til kør-selv gæster lægger vi en detaljeret rute, eller også bliver De afleveret af vor guide/chauffør.