Alle jægere som med depositum bekræfter en jagtrejse hos Jensen Safaris får et "link" til et afsnit på denne hjemmeside, hvor vi forsøger at besvare hvert eneste praktiske spørgsmål, der måtte være aktuelt inden afrejsen. Det gælder alle forberedelser før afgangen - pakning af våben og ammunition, udfærdigelse af eksport- og importdokumenter (som kan downloades direkte fra hjemmesiden). Desuden info om beklædning, fodtøj, pakkeliste, klima, trofæbehandling, og hvorledes jagten og den efterfølgende videreforarbejdning og forsendelse foregår. Denne service er dog kun tilgængelig for vore egne kunder.

 

Jeg håber naturligvis at det bliver os som skal være ansvarlige for den planlagte jagtsafari - skulle der være yderligere praktiske spørgsmål inden bestillingen, står vi til rådighed for informationer om jagt i Afrika.

Jeg vil også anbefale at man besøger afdelingen for "referencer", altså vidnesbyrd fra tidligere kunder, og så naturligvis også afdelingen "Seneste jagtsafarier", som indeholder helt håndgribelige vidnesbyrd om hvad vi foretager os i løbet af jagtsæsonen, og hvilken trofækvalitet vi præsenterer for vore besøgende jægere.

Jeg står i hvert fald klar til at sikre Jer nogle gode jagtoplevelser - Knæk og Bræk!

 

Med jægerhilsen,

 

Benny Nørgaard Bjerg

Jagtleder Jensen Safaris

Direkte e-mail: benny@jensensafaris.com