TOWNSHIP SIGHTSEEING
Jensen Safaris har i mange år tilbudt sightseeing ture SOWETO township med guide/chauffør, men det voksende antal kør-selv gæster har fået os til at introducere en ny guide-service, hvor gæster benytter egen lejevogn, men får en lokalkendte guide med på turen som garanterer gæsternes sikkerhed og hjælper dem med at finde rundt i det der ofte er en labyrint at huse og mennesker. Gæster møder i givet fald guiden ved Apartheid Museet i Johannesburg, og overnatningen foregår naturligvis i Jensen Safaris Guesthouse i Pretoria.


Omgivet af glade børn under besøget i SOS byen. På hverdage besøges endvidere skoleinstitutioner og børnehaver, samt naturligvis private familier.


Besøg ved Sangomaen, som helbreder alverdens kvaler med vaskeægte naturmedicin
- vor guide Mandla ses nummer to fra venstre.


Her besøges den lokale frisør salon, hvilket ikke just er kedeligt!

- og naturligvis besøges en traditionel "shebeen"
 


Formålet med disse ture er at vise Sydafrika på godt og ondt. Vi forsøger ikke at indprente vore gæster færdigpakkede meninger og løsninger, men det er i stedet vor hensigt at informere intelligente gæster om verdensdelens mange facetter og derved skabe mulighed for at drage egne konklusioner.

Vi ønsker at introducere vore gæster til andre kulturer og forhåbentlig derved lade dem indse at Afrika har brug for sorte som hvide indbyggere. Ingen af parterne klarer sig godt uden hinanden, hvilket politikere i alle lejre måske burde skrive sig bag øret?

 
TOWNSHIP & NDEBELE SIGHTSEEING
Klik her for 2019/2020 prisliste for guided sightseeing