Sommeren går langtsomt på hæld i Sydafrika og om en god måneds tid starter en travl jagtsæson. Kombinationen med jagt i det afrikanske vinterhalvår og fotosafari aktiviteter i sommerhalvåret er en fin tradition for os, således at vi kan nøjes med at jage på det tidspunkt hvor de klimatiske forhold er helt optimale, og alligevel være beskæftiget året rundt. Vi har dog ganske mange gæster i juli/august på fotosafari aktiviteter, og holder gæstehuset åbent i weekenderne, hvor vi ikke er på jagt. For dem som har hang til rettidig omhu er det nu man skal tænke på efterårs- og juleferien i sommervarmen - især under sidstnævnte er de bedste etablissementer allerede ved at fylde op, og langtidsplanlægning sikrer rimelige flypriser og de helt bedste ferieoplevelser.

At opleve dyrelivet i Afrika fra vandet er noget ganske særligt, og vi har i de forløbne måneder haft mange gæster om bord på The Zambezi Queen**** og datterfartøjerne Chobe Princesses. Indtil 30/06/2019 tilbyder såvel skibene som Ichingo Chobe River Lodge**** en "special", hvor familiegrupper kan bestille fire værelser, men kun betaler for tre. Tryk på billedet herover for link til afdelingen på vor hjemmeside, hvor vi hver uge opdaterer ledige datoer.

Der findes ikke en mere afslappende rejseform end den som tilbydes på luksustoget ROVOS RAIL "The Pride of Africa". Med base kun 20 minutter fra vort gæstehus, afgår toget på faste afgange til Victoria Falls, Durban og Cape Town, samt særlige afgange til Swakopmund i Namibia og Dar es Salaam i Tanzania, foruden specialafgange for golfere. Den helt nye afgang går på tværs af Afrika - fra Dar es Salaam ved Det Indiske Ocean til Lobito ved Atlanterhavet - et rigtigt eventyr! Klik på billedet herover for information om ferieoplevelser der er rendyrket nostalgi og eskapisme.

Idube Game Lodge**** forbliver vort topprodukt, hvortil gæster returnerer igen og igen, men stedet er så populært at det kræver forudbestilling lang tid i forvejen, hvis vi skal sikre plads - især til større familiegrupper. Mange af de pakkerejser som markedsføres i Danmark går til sekundære safari områder, hvor selve safarierne for det meste foregår på asfaltvejene i Krugerparken - på Idube Game Lodge**** er de vilde dyr derimod lige udenfor døren! I de seneste to sæsoner har mange af vore gæster besøgt Tydon Bush Camp*** og Tydon Safari Lodge***, som tilbyder tilsvarende oplevelser til lidt billigere priser. Det er et godt alternativ til ophold i selve Krugerparken, så lad os indhente et tilbud på "rigtig" off-road safari ved et af disse to etablissementer.

Vi har forlængst taget hul på kalenderen for jagtsæsonen 2020 - vor 40 års jubilæums sæson i Sydafrika. Familiegrupper udgør fortsat en stor del af kundebasen, ikke mindst på grund af vort far/søn/datter tilbud, hvor man gratis kan medtage søn eller datter som jæger, som kun afregner for trofæafgifter. Vi har ikke behov for roadshows eller jagtudstillinger, så heller ikke i det følgende år vil I se os i Danmark, men som altid svarer vi hurtigt på e-mails og udarbejder tilbud hvor vi holder hvad der bliver lovet, med leverings- og prisgaranti på trofæleveringen inden juleaften samme år. Klik på billedet herover for at følge med i 2019 jagtsæsonen.

I den forløbne uge var vi igen på juniorjagt med Nicolaj Holbæk Bjerg - søn af vor afdøde jagtleder Benny Bjerg, og denne gang var det den smukke sabeloryx (scimitar-horned oryx), som var målet. Tryk på billedet herover for at besøget hjemmeside afdelingen for far/søn/datter jagtsafarier, hvor en far eller mor kan medtage søn eller datter gratis på en jagtsafari, og se en lille film fra vor spændende jagt i Karoo ørkenen i den forløbne weekend.

Netop som man troede at alle rettænkende jægersmænd i Danmark havde opgivet ideen om at aflive en håndtam dåseløve, lægger den tidligere næstformand for Nordisk Safari Klub Dan Poulsen et billede op i det offentlige rum, som i den grad er en krænkelse af klubbens egne etiske regler. Vi har også påpeget at både SCI Nordic Chapter og Nordisk Safari Klub har accepteret donationer fra operatører, som er involveret i opdræt og aflivning af dåseløver, men formanden har bedyret at dette ikke vil blive tilfældet fremover. For de uvidende som ikke aner hvad en dåseløve er, så tryk på billedet herover, og for dem som gerne vil undgå at blive til grin fremover i det offentlige rum, så sørg for at benytte en outfitter i Sydafrika, som er medlem af http://www.cphc-sa.co.za

Vi begynder at lade op til vort 40 års jubilæumsår i Sydafrika - i denne måned udsteder vi voucher no. 15.000 - en sådan voucher er en værdikupon, som vore gæster anvender til betaling af stribevis af ydelser - det være sig lejevogne, guidede ture, overnatninger, måltider, helikopter flyvninger, sejlture eller hestesafarier - sågar greenfees og besøg i Soweto. Kun fantasien sætter grænser, og vi står klar på jensen@icon.co.za til at besvare enhver henvendelse.

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 143

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 142

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 141

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 140

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127