Udover en lille julehilsen har vi ikke udsendt nyhedsbreve siden begyndelsen af 2017, og det skyldes ganske enkelt en voldsom travlhed i firmaet, som i højsæsonen i nogen grad har taget pusten fra os. Mere end nogensinde før er det vigtigt at være ude i rigtig god tid med rejseplanerne - især hvis man ønsker at sikre familien plads på en af de mest populære lodges og produkter som Rovos Rail og The Zambezi Queen. Lige nu ebber fotosafari sæsonen ud, og en travl udsolgt jagtsæson står for døren. Kontakt os for tilbud på ethvert tænkeligt rejsearrangement i det sydlige Afrika og husk at vi også arrangerer jagtrejser til Mauritius, Bulgarien, Argentina og en række andre spændende destinationer.

I sommersæsonen 2017/18 har vi gennemført et stort antal grupperejser, herunder skræddersyede specialrejser for landmænd, naturforvaltere og golfere, men Vitus Rejser i Danmark og Norge har også suppleret en række grupperejser, med personlig betjening og et helt anderledes luksuriøst indhold end de gængse pakkerejser på markedet. Klik på billedet herover for at se alle afrejsedatoer 2018/19.

Ind imellem arbejdet bliver der stadigvæk tid til at tage på en jagttur i ny og næ. Siden sidste nyhedsbrev har jeg jaget efter svinehjort i Australien og sammen med Nicolaj Bjerg efter Balearisk ged på Mallorca, samt gazeller i ørkenen i Abu Dhabi og senere i marts måned efter den lille røde vestafrikanske bøffel og roan antilope i Burkina Faso. Derfor har det også været nødvendigt at omrokere trofæerne i spisestuen The Manor House på Jensen Safaris Guesthouse. For links til opdaterede 2018/19 priser for gæstehuset tryk på billedet herunder. For links til diverse jagtfilm - tryk blot på de blå links herover.

Idube Game Lodge**** og søsterlodgen Lukimbi Safari Lodge***** er fortsat vor største handelsvare, når det gælder "rigtig" off-road BIG 5 safari. De fejler aldrig, men for gæster med et lidt mindre budget har vi i firmaet Tydon fundet en god samarbejdspartner. Ikke helt så meget luksus, men en gedigen god safari oplevelse til en rimelig pris uden at skulle dytte rundt på asfaltvejene i Krugerparken, som man gør på mange af de pakkerejser der markedsføres i Danmark. Tryk på billedet herover for 2018/19 prislisten.

Rovos Rail "The Pride of Africa" er i dag verdens førende luksustog, og vi har masser af gæster på de traditionelle ruter fra Pretoria til Cape Town, Durban og Victoria Falls, men også i stigende grad på de længere rejser mod Dar Es Salaam i Tanzania og Swakopmund i Namibia. I 2019 kører toget for første gang tværs over det afrikanske kontinent fra Tanzania til Angola. Indhent tilbud og forhør om ledige datoer - også på de specielle 10-dages afgange for golfere med alt inkl. på verdensdelens førende baner.

Lad os sammensætte en dejlig individuel rejse med Safari Cruise ombord på "The Zambezi Queen", kombineret med magiske Victoria Falls og enten en luksustur op til faldene med Rovos Rail "The Pride of Africa" eller de bekvemme direkte fly mellem Victoria Falls og Cape Town/Kruger Mpumalanga og det daglige non-stop fly mellem Johannesburg og Kasane i Botswana. Vi opdaterer hver uge hjemmesiden med ledige kahytter på skibet og arrangerer hele rejsepakken fra start til slut!
Vor nye foretrukne partner i vinlandet er det smukt beliggende Eikendal Lodge**** - tryk herover for priser 2018/19 og kontakt os for tilbud på en dejlige ferie i Kap Vinlandet.
Følg med på jagtsæsonen efterhånden at den skrider frem ved at klikke på billedet herover. I perioden april-september kommer der hele tiden nye billeder til. Husk vort far/søn/datter tilbud, hvor en søn eller datter kan deltage gratis som jæger sammen med far eller mor.
 

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 141

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 140

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127