Bryllupsrejser er vor speciale - men vi kan skam også arrangere selve bryllupshandlingen billigt og smukt

 

 

Vi har 2 Rolls-Royce Silver Cloud I & III

Vi har in-house fotograf med studie (prisliste)

 

Kig indenfor på: http://www.susannephoto.com

 

Vi kan skaffe levende musik og sang til billige priser

 

Kontakt os venligst herom

jensen@icon.co.za

 


Udendørs bryllupsfest i haven ved Jensen Safaris Guesthouse

 


Dette her bryllup var dog noget helt specielt:

 

Bryllup mandag den 11. marts, 2002

 

i vinkælderen under Jensen Safaris Guesthouse

Susanne Holbæk & Benny Nørgaard Bjerg
 

En stor dag i Jensen Safaris da vor alletiders manager Benny "Bomstærk" omsider fik taget sig sammen til at gifte sig med "elskerinden" Susanne, som for nogle år siden dukkede op i vort liv som rejseleder fra

firmaet 65 Ferie DANMARK

Benny er jo altid smart i tøjet, men han blev nu noget mopset da han et par dage inden brylluppet blev slæbt hen til skrædderen for at få lejet en smoking til den store dag.

Der var dog ingen vej uden om, og da vi pligtskyldigt havde afhentet "bryllupstøjet" som Susanne havde lagt frem, var overraskelsen vist ret så stor da de to mødtes i døren til gæstehuset, ikke mindst fordi Susanne under et nyligt Danmarks besøg også havde købt en drøm af en kjole.

Højtideligheden foregik nede i vinkælderen under gæstehuset og blev ledet af Pastor Meiland fra den Tysk-Lutherske Kirke i Pretoria. Kælderen var oplyst af talløse (Susanne oplyser at der var 500!) levende lys og temperaturen nærmede sig noget der kunne minde om en finsk sauna!

Til dagens anledning havde vi hyret en pianist som spillede på vort eget flygel i gæstehuset, akkompagneret af en cellist og en meget dygtig sort operasanger.Akkompagneret af den smukke melodi Ave Maria på cello kom det nygifte par op fra vinkælderen og underskrev ægteskabsregisteret - senere skrev Helle Pretorius og Holger under som vidner - dog uden ansvar for ægteskabets succes!

Under elefanten som Benny selv har nedlagt i Gwaiy River Valley blev der udbragt en skål i russisk champagne for det nygifte par og operasangeren kvitterede med den smukke kærlighedssang fra Phantom of the Opera.

Den dejlige dag afsluttedes med en festmiddag på den nærliggende Restaurant La Perla

Til slut var det kære par så forelskede at vi fandt det bedst at returnere dem til "reden"

Og næste dag smuttede de på en 18-dages bryllupsrejse til Singapore og Australien,

hvorfra de kom retur lørdag den 30. marts kl. 05:40!

Susanne & Benny

I er et par smukke og dejlige mennesker som vi altid er glade for at være sammen med! Vi håber at I får mange dejlige år sammen og en masse små rollinger der kan live op i gæstehuset og haven!

I ØNSKES ET HJERTELIGT TILLYKKE FRA

OS ALLE SAMMEN I JENSEN SAFARIS!