Tendensen er til at rejseoplevelser bare skal være vildere og vildere, men vi har altid forsøgt at holde liv i vore gæster, og er ikke begejstrede for at involvere os selv i det man kalder ekstrem adventure travel - dertil har vi haft lidt for mange besøg på hospitaler efter white water rafting, og hvad vore unge gæster ellers hitter på. Denne her aktivitet er dog en sikker og enestående oplevelse for såvel gæster med dykker certifikat som almindelige turister, der kan opleve hajerne fra skibets dæk. Det foregår ved Gaansbaai - ca. et par timers kørsel vest for Cape Town og 1½ times kørsel fra vinlandet. Det egner sig derfor til såvel kør-selv gæster som til guidede besøgende, som bliver hentet og bragt enten af vor guide eller hajdykkerfirmaet. Desværre er denne aktivitet meget afhængig af vejrliget, og mange afgange aflyses af sikkerheds hensyn. Derfor er det en god idé at have en plan B på plads, hvis vejret vises sig fra den lidt dårlige side, men man får altid besked den foregående aften om hvorvidt afgangen bliver til noget eller ej, så man i det mindste ikke kører forgæves.

PROGRAM FOR HAJDYKNING

Evt. afhentning og transfer
White Shark Projects kan afhente gæster fra Cape Town eller Hermanus og leverer på "White Shark Lodge" - firmaets base ved Kleinbaai.

Morgenmad på lodgen
Ved ankomsten til White Shark Lodge i Kleinbaai serveres en såkaldt kontinental morgenmad

Dagen tilbringes på Det Indiske Ocean
Skipperen starter dagen med at give en kort orientering om hajernes anatomi og levevis, og hvorledes hajoplevelser skal håndteres af gæsterne. Man spenderer 2-4 timer ude på havet, afhængig af hvor mange hajer der besøger skibet.

Dykning
Buret rummer 2-3 personer ad gangen. Hver person spenderer ca. 20 minutter i buret. Skibet supplerer al udstyr til scuba-dykning, herunder 6 mm våddragter, og scuba dykning kræver ikke noget dykker certificat.

Frokost om bord
Skibet medbringer frokostpakker, som indtages om bord / drikkevarer kan købes om bord.

Forplejning efter returfarten
Ved ankomsten til lodgen serveres eftermiddags the eller kaffe, med tilbehør

"Shark team" er en 11 meter lang, 4 tons tung catamaran med det nyeste i elektronik og sikkerheds udstyr. Skibet er bygget specielt til formålet, så alle har god plads til at iagttage hajer i god komfort. Besætningen består af en erfaren skipper, en kvalificeret førstehjælper, en professionel dykker og et venligt og hjælpsomt personale. De har 15 års erfaring i hajdykning og er dybt engagerede i hajforskning og økoturisme.

Bring følgende med:

Solcreme
Evt. søsygemiddel (indtages to timer før afgangen)
En varm jakke
Badetøj og et håndklæde

INDTIL 31/11/2022

01/12/2022 - 30/11/2023

KØR-SELV VOKSEN

R2.320

KØR-SELV VOKSEN

R2.450

KØR-SELV BARN UNDER 16 ÅR

R1.350

KØR-SELV BARN UNDER 16

R1.450

INKL. TRANSFERS FRA/TIL CAPE TOWN

R2.920

INKL. TRANSFER FRA/TIL CAPE TOWN

R3.050

Kontakt Jensen Safaris på jensen@icon.co.za

for yderligere oplysninger og reservationer