De kortere vinterdøgn er lagt bag os, og dermed er jagtsæsonen ved at være forbi og jacarandatræerne pryder gade og veje - det er højsommer i Afrika, og vi står klar til at betjene vore mange fotosafari gæster i de kommende måneder. Næsten alle ydelser i Sydafrika, inkl. trofæafgifter, afregnes i lokal valuta Rand (ZAR), som p.t. kan erhverves til en særdeles fordelagtig kurs, og dermed må Sydafrika lige nu være en af de billigste fjerndestinationer på det skandinaviske marked. Kontakt os på jensen@icon.co.za

Da jeg i sidste måned selv besøgte Idube Game Lodge***** med en af ejerne, fik jeg påny bekræftet hvorfor vore gæster bliver ved med at komme på genbesøg på dette fantastiske sted - ikke nok med at man bliver spoleret hjemme i campen med super forplejning og personlig service af det meget behagelige personale - man oplever også BIG 5 safarier med åben safarivogn og får de vildeste næroplevelser af vilde dyr. Strækker budgettet ikke helt til Idube, så tag et kig på teltcampen Umkumbe Bush Lodge***, som næsten kan levere de samme safari oplevelser til en lidt billigere pris. Fælles for begge steder er at leoparder og andre rovdyr ikke blot noget man ser i brochuren - her opleves det i virkeligheden, hver eneste dag! Ideel kombination til Drakensbjergene og eSwatini (tidligere Swaziland) på vej ned mod Zululand og St. Lucia ved Det Indiske Ocean.

En del gæster begår den formastelige fejl at de kun besøger Cape Town området under besøg i Sydafrika, og det er en skam, for hvor smukt og hjemligt det end er, så er det jo langtfra en rigtig "Afrika" oplevelse. Ifald der nu ikke tid til at flyve på en af de bekvemme direkte forbindelser fra Cape Town til Skukuza, Kruger Mpumalanga eller sågar Victoria Falls, så kan man godt få en antagelig safari oplevelse blot et par timer fra moderbyen.

Kapstaden er dog meget andet end sceniske køreture og udflugter til vinlandet - lad os sammensætte et program med "adventure" aktiviteter som vandreture og snorkel med søløver ved Hout Bay, og naturligvis også mulighed for et besøg på den berømte fængselsø Robben Island. Vi har også egen lokalguide, som kan betjene vore gæster som privatchauffør og guide.

Luksustoget ROVOS RAIL "The Pride of Africa" har i 35 år været en favorit blandt vore gæster - et nostalgisk produkt som fører besøgende tilbage til "de gode gamle dage". Især har ruten til Namibia - det skønne ørkenland nordvest for Sydafrika, været meget populær, og som en konsekvens heraf er ruten blev omlagt og udvidet med ekstra afgange i 2024 programmet. Tryk på billedet herover for hjemmeside afdelingen med ruter og priser helt frem til 2025, og oplev en vidoe om netop denne fantastiske rute. Husk at vi også har mangeårig erfarining med at arrangere spændende kør-selv ferier eller guidede ture til Namibia.

Der er noget helt særligt over de vandbaserede safarier som vi tilbyder i deltaet hvor landene Namibia, Zambia, Botswana og Zimbabwe mødes, og vi har allerede adskillige gengangere på dette produkt. Med The Zambezi Queen***** eller en af de mere intime små husbåde Chobe Princesses**** som bekvem og luksuriøs base udforskes dyrelivet, mens man nyder fremragende forplejning og overnatnings faciliteter på vandet. Lad os sammensætte et spændende besøg i denne del af Afrika, med mulighed for at kombinere med besøg ved nærliggende Victoria Falls. Forhør også om charter af Chobe Princesses*** for eksklusivt brug til en familietur. Alle disse produkter ved Chobe afregnes i Sydafrikanske Rand, og er dermed meget prisbillige netop nu.

Flyforbindelserne til Victoria Falls er bedre end nogensinde før. Har man ønske om at starte eller slutte turen ved de berømte vandfald, flyver Ethiopean Airlines fra København via Addis Ababa kl. 19:25 og man lander næste dag i Victoria Falls kl. 12:10 og kan nå en Sunset Cruise med middag på Zambezi floden ved solnedgang! Tilsvarende kan man på returfarten flyve fra Victoria Falls kl. 13:05 med en mellemlanding i Gaberone, Botswana og ankomme i København kl. 08:05 næste morgen.  Fra Sydafrika er mulighederne nu helt enestående - non-stop fly fra Cape Town, Kruger Mpumalanga og Johannesburg mindst en gang dagligt.

Sydafrika er populær blandt vore mange golfkunder, som nyder de billigere Rand-baserede green-fees og smukke omgivelser. Lad os næste gang booke en runde på Skukuza Golf Club, som byder på meget andet end lige birdies og eagles, og overvej også et lidt længere ophold i Jensen Safaris Guesthouse med bekvem adgang til en stribe billige klubbaner i hovedstaden Pretoria, som er virkelig god værdi for pengene.

I august måned måtte jeg for første gang i mit liv tage barselsorlov, da mine Bayerske Bjergschweisshunde Amarula og Harald II skænkede mig 10 små livlige mini-Bayere! En enkelt hanhund Sako har jeg beholdt, mens andre har fundet gode ejere i Namibia, Zimbabwe og Cape Town,. Flere af dem er afsat til vore jagtpartnere rundt omkring i landet, og vi har fremover fornøjelsen at gå på jagt med dem ved Limpopo, Kalahari, Karoo og Highveld. Tryk på billedet herover for at se en lille film om familieforøgelsen og andre film om hvad hvalpene nu laver.

Vi er tæt på at have afsluttet 2023 jagtsæsonen og starter allerede op i starten af januar 2024, men i sommermånederne nøjes vi med at gennemføre safarier i bjergene på Highvelden, hvor betingelserne er mere optimale end ved jagt i bushen i sommermånederne. Klik på billedet herover for at se resultater fra 2023 sæsonen, og kontakt os snarest muligt på jensen@icon.co.za for tilbud på en spændende jagtsafari i 2024. Husk at vi har fastpris- og leveringsgaranti på trofæerne inkl. luftfragt, told og moms - trofæerne fra første del af 2023 jagtsæsonen er i skrivende stund under forholdning i Frankfurt og alle trofæerne fra sidste del af 2023 sæsonen vil være færdigt udstoppede inden jul og klar til endelig færdiggørelse og pakning i januar 2024.

Man siger at en mand først er rigtig voksen, når han har nedlagt en kafferbøffel, og nogle jægere når denne milesten lidt tidligere end andre (jeg selv nedlagde min første bøffel i en alder af 20 år i det daværende Rhodesia!), mens det for andre forbliver en livslang drøm, der måske aldrig bliver opfyldt. Husk at alle vore trofæafgifter afregnes i prisbillige Rand, og dermed er en bøffeljagt ikke længere en uopnåelig drøm for dem som prioriterer derefter. Vi jager kun i områder med "fair chase", som sikrer vore gæster en spændende jagt, som næppe nogensinde vil gå i glemmebogen. Kontakt os på jensen@icon.co.za for et tilbud på bøffeljagt i jagtsæsonen 2024!

Ved Limpopo og i Drakensbjergene tilbyder vi far/søn jagtsafarier (gælder naturligvis også for far/datter eller mor/datter, og ingen aldersbegrænsninger!), hvor en søn eller datter deltager gratis på selve jagten, og kun betaler flybillet og trofæafgifter. Det er med årene blev vor bedste sælger, og sikrer generationsskiftet blandt vore kunder!

Besøg vor YouTube kanal SafariJensen som fortsat er velbesøgt og hjemmesiden www.jensensafaris.com har omkring 300+ unikke besøg i døgnet og end 63 millioner klik siden starten. Vi forsøger løbende at opdatere priser og afgangsdatoer på alle aktiviteter, og det er en god idé at besøge hjemmesiden for inspiration til næste rejse. Følg også min Instagram profil jensensafaris på https://www.instagram.com/jensensafaris og min personlige og ganske aktive Facebook profil på https://www.facebook.com/JensenSafaris

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 151

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 152

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 149

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 150

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 147

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 148

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 145

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 146

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 143

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 144

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 141

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 142

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 140

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 137

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128