En usædvanlig travl fotosafari sæson er afløst af en totalt udsolgt jagtsæson, og vi minder vore gæster om at det haster, hvis man ønsker at tilbringe jul og nytår i Sydafrika. I løbet af en måned eller to vil såvel lejevogne som overnatningsfaciliteter - især i Cape Town området - være totalt udsolgte, og har man planer om et besøg på den årstid er det NU man skal sende os en e-mail på jensen@icon.co.za

Heller ikke i 2017 deltager vi i nogen rejsemesser eller annoncerer vore produkter - de sælges udelukkende ved hjælp af henvisninger fra tidligere gæster, som anbefaler os til venner og bekendte, og det vil vi gerne sige mange tak for. Klik på linket herover og se hvad vore betalende gæster mener om os!

Idube Game Lodge****, som er vor foretrukne partner i Sabie Sands Private Game Reserve, har været vinterlukket i to måneder, men genåbner 1. juli efter en gennemgribende renovering og opgradering. Vi vil have dugfriske billeder på hjemmesiden såsnart det sker, men i mellemtiden, så lad os sikre overnatninger til det næste besøg på lodgen - vi har hvert år et stort antal gengangere, og det er der en god grund til, for her ser man ikke blot leoparderne i brochurematerialet, men rent faktisk på safarierne!

Vi er nok mest kendte som arrangører af skræddersyede individuelle rejser for familier og ægtepar, men hvert år gennemfører vi en række grupperejser, og det er også tilfældet i den følgende højsæson. Vi har ikke mindre end fire afgange med bureauet VITUS REJSER (tidligere 65 Ferie DANMARK) fra hhv. Kastrup og Oslo, samt en alt-inklusive rejse med JLC Kommunikation/LandbrugsAvisen i januar 2018, som ikke blot fører gæsterne til nogle af de mest imponerende og veldrevne landbrug i landet, men også dykker helt ned bag den turistede overflade, og giver gæsterne et dybdegående indblik i verdensdelens problematik. Klik billedet herover for kontaktdetaljer til de to udbydere.

Selvom jagtsafarier kun udgør 5 pct. af vor omsætning, så nyder det fortsat en nøgleposition og holder os beskæftiget i hele vintersæsonen. Det har vist sig at bæredygtig og etisk jagt fortsat nyder stor popularitet på det danske marked, og en god bid af 2018 sæsonen er allerede udsolgt. Klik på billedet herover for at se hvad vi har bedrevet i første del af 2017 sæsonen og kontakt os på jensen@icon.co.za for flere informationer om jagt - herunder vort populære far/søn/datter tilbud! Der er ingen aldersgrænse for børn på jagt i Sydafrika, og der kræves ikke jagttegn, men naturligvis rimelige skydeegenskaber.

Skal man spolere sig selv med nogle dages eskapisme til en svunden tid, så er en rejse med luksustoget ROVOS RAIL "The Pride of Africa" en glimrende idé. Lad os sammensætte et rejseoplæg, hvor toget indgår som en naturlig bestanddel, uanset om turen går til Kapstaden, Victoria Falls eller på togsafari gennem Drakensbjergene mod Durban eller en af de længere golfsafarier eller mod Dar es Salaam. Alle gæster til/fra Rovos Rail stationen i Pretoria leveres med vor Rolls-Royce limousine service.

Mange af vore gæster har nydt en enestående naturoplevelse i det nordlige Botswana ombord på skibet "THE ZAMBEZI QUEEN" men man skal være ude i god tid, hvis man skal få plads på dette eksklusive produkt. Klik på billedet herover og se priser og ledige afrejsedatoer i 2017/18 (opdateres ugentligt).

Den mest klassiske fejl som vore discount hungrende danske gæster begår, er at finde et knaldtilbud på flybilletter på internettet, og derefter kontakte os for et rejsearrangement. Det betyder at indenrigs- og regionalfly skal udstedes på separate billetter, hvilket igen forårsager at selskaberne ikke har noget ansvar for den videre færd, hvis der opstår forsinkelser på flyrejsen. Dermed kan man i værste fald blive tvunget til at indkøbe helt nye flybilletter for at komme hjem, eller indkøbe nye regionalfly ved ankomsten, ligesom man ikke kan checke bagagen igennem. Det kan ligeledes være fornuftigt at planlægge rejsen således at man flyver ind til Johannesburg og hjem fra Kapstaden, eller omvendt, således at man undgår unødvendige flyture på rejsen. SAAirlink kan tilkøbes som billige add-ons på flybilletter fra South African Airways, og de har bekvemme ruter på kryds og tværs af det sydlige Afrika - herunder non-stop fly mellem Krugerparken, Victoria Falls, Maun, Sun City, Pretoria og Kapstaden. Vi benytter især deres ruter fra Kruger Mpumalanga International Airport til hhv. Livingstone ved Victoria Falls og Vilanculos ved Mozambique kysten. Kontakt jensen@icon.co.za for et flytilbud FØR fastlægning af landarrangementet.

Vor jagtudøvelse indskrænker sig ikke blot til Afrika - vi sender kontinuerligt kunder til destinationer i andre verdensdele - altid rejser til kontakter som vi har etableret ved personlige besøg. Jagt på rusa hjorte kombineret med badeferie på Mauritius har vist sig særligt populært, ligesom vor kontakt i Argentina giver enestående service. I november sidste år havde vi en gruppe i Mongoliet på jagt i Gobi ørkenenen, og på det seneste har vi udforsket nye jagtområder i hhv. Ukraine og Australien - se filmene herover eller besøg vor YouTube Kanal Safari-Jensen.

Det er ikke særligt attråværdigt, men vi kan på nuværende tidspunkt bryste os med at have en af verdens mest korrupte ledere - en mand som imod sund fornuft har overlevet en stribe retskendelser og sager, som strækker sig fra anklager om voldtægt af en 18-årig HIV positiv niece til svindel med våbenindkøb og placering af familie og venner i enhver tænkelig nøgleposition i statslige og halvstatslige organisationer som Eskom, South African Airways, Denel/Armscor, PRASA og PetroSA. Vi har også en af verdens mest upopulære ledere, og støtten til det koryfæiske ANC-parti rasler ned for hver dag præsidenten klamrer sig til taburetten, hvilket må siges at være vor eneste trøst. En nylig blatant udskiftning af finansministeren rystede det sydafrikanske samfund, og fik det meste af partiets bagland til at slå bak, men præsident Zuma tager sig blot en lystig latter - en he-he-he latter - hver gang nogen forsøger at vælte ham af pinden. Det kan blive interessant i de følgende to år, som er tilbage af regeringsperioden, men det er ikke utænkeligt at ANC til den tid vil stå svagere end oppositionen, selvom ANC har et ret trofast stemmekvæg i de mindre oplyste landområder. Selv her begynder tvivlen dog at slå rod, og i desperation har Zuma ved mange lejligheder trukket race-kortet og blameret hvide for alle landets problemer. Man aner en linje til den notoriske Robert Mugabe i Zimbabwe, som valgte samme udvej, da landet var på afgrundens rand pga partiets uansvarlige økonomiske politik. Heldigvis skinner solen hver dag og livet og samværet i det civile samfund fortsætter nogenlunde ufortrødent - med Zuma's eskapader er der næppe nogen chance for at den sydafrikanske valuta vil tage på himmelflugt! Prøv at se klippene herunder af vor præsident som griner i stedet for at besvare spørgsmål i parlamentet, og se når han forsøger at redegøre for faldet i ANC's medlemstal - det kunne faktisk være meget sjovt, hvis ikke lige dette fæhoved regerer over os alle!

 

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 140

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127