Lige nu er det sommertid i Sydafrika, og foråret var igen præget af de 68.000 blomstrende  jacaranda træer som hvert år pryder hovedstaden Pretoria. Efter et politisk turbulent år, hvor vi omsider slap af med den dybt korrupte præsident Zuma, kan vi igen se lys forude, og et af de allerværste lovtiltag for vor branche, som indebar restriktioner for rejser med børn under 18 år, er netop blevet afskaffet. Det gør familierejser til Sydafrika endnu mere attraktive og ukomplicerede, og det er en vigtig ting for os, hvor hovedomsætningen netop er baseret på skræddersyede rejsearrangementer for ægtepar eller familier. Tryk på link til vor side med praktisk info her! Ønsker man mere baggrundsviden om aktuelle emner, herunder en odiøs Mandela organisation der opererer i Danmark og lukrerer sig i godhedsindustrien, samt baggrunden for den famøse visum lovgivning, og måske lidt om den p.t. mest berømte danske gæst i Sydafrika - en vis fru Nielsen, som trækker tråde til diverse lokale danske platugler og et dansk konservatorfirma, så besøg "FOKUS PÅ AFRIKA" på dette link!

I denne måned gik en optagelse fra Idube Game Lodge**** kloden rundt - en leopard dræbte en nyala antilope lige udenfor receptionen, men det er langt fra den eneste gang at leoparder har været på besøg inde i campen - vi filmede en tilsvarende scene og vore gæster oplever regelmæssigt nærkontakt med leoparder på lodgen - vi var faktisk selv til stede da to leoparder gik igennem baren! Tryk på billedet herover for opdaterede priser for fantastiske Idube Game Lodge****, hvor vi har masser af gengangere der kommer tilbage - otte gange er vist rekorden indtil nu! Strækker rejsebudgettet ikke helt til Idube Game Lodge**** eller søsterlodgen Lukimbi Safari Lodge*****, så er der en billigere version Tydon Bush Camp*** med tilsvarende off-road safari i Sabie Sands Private Game Reserve.

Alle vore spændende rejseprodukter - luksustoget ROVOS RAIL "The Pride of Africa" - Safari Cruise på Chobe floden i Botswana - Sun City etablissementet - Cape Town og vinlandet, for ikke at forglemme fantastiske Victoria Falls - alt er opdateret til 2019 afgangsdatoer og -priser, og husk at vi kun er en e-mail væk - så kommer vi straks tilbage med et detaljeret tilbud, tilpasset den enkeltes budget og individuelle ønsker.

I 2019 tilbyder vi rejser til et helt nyt land - kong Maswati besluttede nemlig i år at kongedømmet Swaziland skulle omdøbes til eSwatini, men det er heldigvis den samme gæstfrihed og smukke landskaber som præger dette stop-over mellem Zululand kysten og safari områderne i den østlige del af Sydafrika! Landet har stærke kulturelle værdier, og så har de verdens sidste absolutte monark, som ganske praktisk bestemmer nogenlunde det hele, og traditionen tro hvert år snupper sig endnu en ny hustru!

Med en fortsat lav Rand kurs råder vi over nogle af verdens billigste og bedste golfbaner - lad os sammensætte en golfferie helt udover det sædvanlige - måske inklusive det 19. hul på The Legend, hvor man bliver transporteret til tee-stedet med helikopter og forsøger at ramme det grønne Afrika kort i bushen nedenfor bjerget? Ingen andre steder kan man udover "birdies" og "eagles" opleve flodheste og krokodiller i vandforhindringerne og antiloper og andre vilde dyr på fairways! Kontakt Jensen Safaris på jensen@icon.co.za - så er man på vej til eksklusive golfoplevelser!

Selvom de fleste af vore gruppearrangementer er specialgrupper, hvor vi i 2019 bl.a. har landbrugsstuderende og i august måned en spændende tur til blomsterhavet i Namaqualand, kan man ved at trykke på billedet herover se programmet for afgangen med firmaet Vitus Rejser - vi garanterer for personlig service fra start til slut - en af de sidste grupperejser på det danske marked, hvor man har den luksus at bo inde i selve Krugerparken og ikke skal køres hertil hver morgen og aften! Det giver markant bedre safari oplevelser. Kontakt Vitus Rejser på info@vitus-rejser.dk  

Jensen Safaris Guesthouse er fortsat et vigtigt aktiv for firmaet - haven er nu groet smukt til efter 20 års intens pleje, og det hyggelige Manor House danner rammen om mange stemningsfulde middage. Tryk på billedet herover for aktuelle priser og en beskrivelse af de mange aktiviteter som udgår fra gæstehuset - både som kør-selv, men også i form af guidede udflugter. Vi har ikke mindre end 9 golfbaner indenfor en kort radius af gæstehuset - et par af dem kun 10 minutters kørsel fra stedet!

Jagtsæsonen 2018 er nu afsluttet, men klik på billedet herover for at se billedreportager fra de jagtsafarier som vi har gennemført i årets løb - alle pånær to var med gengangere, så det var et dejligt gensyn med mange tidligere gæster. Af hovedsæsonens sidste 6 gæster var ikke mindre end de 5 repræsentanter for det såkaldt "svage køn", men alle som een skød de som en drøm og var en fornøjelse af jage med! Der har i det hele taget været mange højdepunkter i årets løb, og jagtsæsonen 2019 er meget tæt på at være udsolgt. På linket kan der også ses billeder fra sidste uges leopardjagt i Namibia og en kundetur til Rusland i august 2018, hvor vi nedlagde 12 flotte Sibiriske råbukke. I det nyeste nummer af bladet AFRICAN HUNTING GAZETTE - abonnement tegnes på www.africanhuntinggazette.com - har jeg fået lejlighed til at lufte min mening om jagten i Sydafrika - se dette link.

Måske læste nogle Thomas Lindy Nissen's humoristiske artikel i oktober nummeret af magasinet JÆGER - her er filmen fra denne spændende rejse til en ukendt del af Afrika, hvor mine jagtkammerater og jeg selv fik en stribe nye vildtarter med hjem til samlingen. Tryk for billedet herover for link til filmen.

I den forløbne måned har der hersket stor travlhed hos vor årelange konservator partner Trans African Taxidermists cc, som ikke blot har haft rivende travlt med at færdiggøre alle de trofæer der er nedlagt før 1/9/18, som er afgået til Danmark for levering til vore kunder inden jul, men også fordi vi havde leveret to helt nye vildtarter fra vor jagttur til Abu Dhabi - arter som aldrig før er blevet udstoppet i Sydafrika. Klik på billedet herover for at følge processen konservatoren går igennem for at genskabe en naturtro kopi af to helt nye arabiske gazellearter og klik på billedet herunder for at se film fra selve jagten i ørkenen.

Igen i 2019 tilbyder vi jagt på de smukke rusa hjorte på øen Mauritius - man kan næsten ikke forestille sig en bedre undskyldning for at tage familien på en lækker badeferie, og så lige stikke af på jagt en dag eller to, og nedlægge en ny hjortevildtsart! Ingen trusler om ægteskabs terapi efter den jagttur, så kontakt os for et tilbud eller klik på billedet herover for 2019 priser! Husk at vi ikke blot arrangerer jagt i Afrika, men også i Argentina, USA, Arktisk Kanada, Mongoliet, Rusland, Australien og Bulgarien ved nogle af vore bedste kontakter.

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 142

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 141

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 140

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127