Vi kan tilbyde en ny spændende aktivitet til de gæster som overnatter i Jensen Safaris Guesthouse - foruden Horseback Safaris, Soweto rundture, Pilanesberg safarier, ballonsafarier og kulturelle aktiviteter, kan vi nu også tilbyde cykleture i det nærliggende Groenkloof Nature Reserve - kun et hanefjed fra gæstehuset. Det foregår på eldrevne cyckler, og er derfor en aktivitet der passer til enhver aldersgruppe mellem 16 og 70, og der er afgang hver dag kl. 09:00 og 12:30. Rater inkluderer ikke evt. måltider og transfers eller drikkepenge. På turen kan man forvente at møde en række spændende dyr som giraffer,  zebraer, gnuer og strudse, samt en række forskellige antilope- og fuglearter.

Priserne inkluderer følgende ydelser:
GUIDE, CYKLER, RYGSÆK, CYKEL HJELME, REGNTØJ, VAND, THE, ENTRÉUDGIFTER OG ANSVARSFORSIKRING

2022

2023

GROENKLOOF GAME RESERVE 09:00-11:30 eller 12:30-15:00 R1.460 per person R1.650 per person

Bagefter kan gæster nyde poolen og de subtropiske omgivelser i haven ved Jensen Safaris Guesthouse og senere indtage en middag i The Manor House.
Også ved Kapstaden tilbydes både heldagsture omkring Kap det Gode Håb, og halvdagsture til Taffelbjerget og i vinlandet, men for interesserede kan man besøge 2022 prislisten på dette link og 2023 prislisten på dette link. Kontant jensen@icon.co.za for reservationer og yderligere informationer.