Vi har en meget dygtig lokal tandlæge, som for nogle år siden installerede et computer system på klinikken, der indeholder den allernyeste teknik indenfor tandpleje. Efter forbehandling, evt. rodbehandling af den tand som skal forsynes med en krone, benyttes en computerpen til at affotografere tandområdet og i løbet af ca. 15 minutter kan tandlægen på en computerskærm designe kronen, så den passer perfekt, hvorefter maskinen fodres med en porcelænsblok af passende format, og efter yderligere ca. 20 minutter kan tandlægen indsætte den nye krone. Den nuværende Rand-kurs gør det meget attraktivt at få lavet kvalitets tandpleje i Sydafrika, og benyttes allerede af mange FN-folk, der evakueres til Sydafrika fra hele kontinentet for medicinske behandlinger.

CEREC står for "Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics" - interesserede kan se mere på dette YouTube link: http://www.youtube.com/watch?v=hIg-mMdzsqI

Rent praktisk foregår det således at vi bestiller en tid hos tandlægen dagen efter Deres ankomst til Sydafrika. Han vi så gennemgå og beskrive hvilke forslag han har til behandlinger og give et fast-pris tilbud, og derefter forestiller vi os at kunden tager på den planlagte ferietur, og bestiller en tid til den følgende uge, som vil være tilstrækkelig til at få udført den planlagte behandling.

Vi tilbyder lavsæsonpriser i gæstehuset, uanset årstiden, ved ophold i forbindelse med tandlægebehandling - min. ophold dog 3 døgn i alt.