2022 har været præget af stor travlhed - både på jagt- og fotosafari fronten, og vi glæder os til at møde vore  julegæster og de mange sommergæster i første del af 2023. I de kommende måneder trækkes Rolls-Royce'er jævnligt ud af garagen for transfers til og fra luksustoget Rovos Rail "The Pride of Africa" - vi har bl.a. en større gruppe på toget i marts måned. Vi har også haft mange gæster i årets løb har oplevet vandbaseret Safari Cruise på Chobe floden i Botswana og besøg magiske Victoria Falls. Vort koncept med skræddersyede arrangementer for både individuelle rejsende og grupper ser heldigvis fortsat ud til at holde på en destination som Afrika, hvor vi med vort lokalkendskab og mangeårige kontakter kan sikre at det bliver et både trygt og spændende eventyr. Kursen på den lokale valuta Rand er rekordlav, og vi svarer hurtigt og grundigt på henvendelser til jensen@icon.co.za

En stribe luftfartsselskaber beflyver Johannesburg, Kapstaden og Durban op til 4 gange dagligt, og for fly entusiaster er der endda nu mulighed for at komme hertil med Airbus A380 på Emirates og British Airways, mens Egypt Air, Turkish Airlines og Virgin Atlantic har indsat de luksuriøse Boeing 787-9 Dreamliner fly på Sydafrika. Mange gæster sætter pris på KLM's dagsfly, hvor man ankommer sen aften og er dejligt udhvilet til oplevelserne næste morgen. Vi kan ikke lave billigere billetter end dem man kan finde på internettet, men ved forsinkelser og aflysninger erfarer vore gæster hurtigt hvor værdifuldt det kan være at billetterne er booked af mennesker af kød og blod, så man bliver assisteret effektivt døgnet rundt uden at skulle havne i en timelang telefonkø eller alenlange fysiske køer i lufthavnene. Kontakt os for et tilbud på jensen@icon.co.za

Her i foråret har vi haft et par grupperejser som bragte os til både Sabie Sands og selve Krugerparken på et tidspunkt, hvor der var nyfødte dyrebørn overalt - vi har haft et par fantastiske regnsæsoner i det meste af landet, og både vildt- og fuglebestanden har optimale vilkår. Der er stigende efterspørgsel fra gæster som især ønsker at kigge på fugle, og med ca. 850 fuglearter (heraf 725 "fastboende" eller årligt besøgende) og 50 fuglearter som kun findes i Sydafrika, er der virkelig noget at rejse efter. Kontakt os for et tilbud på jensen@icon.co.za

Det private Sabie Sands Private Game Reserve er en suveræn destination for dem som ønsker næroplevelser med "BIG 5" og alle andre interessante aspekter af naturen i Afrika. Idube Game Lodge***** er en sikker vinder, hvor man ofte ser både elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard inden solnedgang på ankomstdagen, men hvis budgettet ikke helt er til den mulighed, så kan man for næsten det halve opleve reservatet på Umkumbe Bush Lodge***, som især tiltrækker dem som ønsker at sove under teltdug under safarien. Herunder ses den nye Honeymoon Superior Suite, med fantastisk udsigt over savannen, og man behøver altså ikke tage det helt drastiske skridt at indgå giftemål for at opleve lodgens nye top-suite!

Vi har en stor familiegruppe, som fejrer nytårsaften på det skønne Oliver's**** i Drakensbjergene - der venter dem fantastisk mad og service fra den østrigske værtinde Tanja og hendes personale. Her føler vore gæster sig virkelig hjemme, og vi har et stigende antal overnatninger på denne fremragende lodge i Drakensbjergene og for golferne giver overnatninger tillige særlige rettighed for golfreservationer på det enestående Leopard Creek Golf Club og naboen White River Golf Club.

Det er ikke en hverdagsbegivenhed at vi udskifter vore guider, men pandemien forårsagede at vor mangeårige lokalguide i Cape Town og vinlandet tog fast arbejde, og vi byder derfor velkommen til Simon Husband - en behagelig mand med stort kendskab til regionen og endnu større entusiasme for stedets historie og seværdigheder. Guidede ture i Cape Town er rimelige i pris, fordi guiden kan sove hjemme hver aften, og der kommer ikke unødvendige udgifter på, selvom man blot er 1 eller 2 personer. Se priser her.

Vi kan se frem til et par travle måneder på Jensen Safaris Guesthouse i hovedstaden Pretoria, og vi glæder os til at byde gæsterne velkomne i rare omgivelser, hvor haven nu for alvor viser sin tropiske pragt med palmer og usædvanlige plantevækster. I forsøget på at gøre gæstehuset mere klimaneutralt har vi nu erstattet plastic vandflasker med små thermoflasker i alle værelserne, som fyldes op hver dag med iskoldt vand. Vi har masser af aktiviteter omkring Pretoria - fra Ballon Safari ved Magaliesbjergene til eBike Safari, Horseback Safari og udover kør-selv aktiviter, kan vi også tilbyde guidede udflugter til Soweto, Craddle of Humankind, Lesedi Cultural Village og Pilanesberg National Park - se priser her!

I vintermånederne april-september tilbyder vi jagtsafarier med et bredt artsudvalg ved Limpopo Tented Camp, Kalahari ørkenen, det østlige Kapland og Zululand, men særligt populære er den såkaldte "MINI-SAFARI", hvor vi på Highveld distriktet kan tilbyde kortere jagtsafarier året rundt. Far/søn/datter jagtsafarier, hvor børn deltager gratis på jagten og kun afregner trofæafgifter forbliver en af vore mest populære kombinationer. Vi har også en ledig drivjagt på springbukke i Karoo ørkenen i maj måned, kombineret med jagt på duer, ænder og gæs. Trofæerne fra den sydafrikanske jagtsæson indtil 1/10/22 er færdigt udstoppede fra konservatoren og står ved speditøren klar til afgang med fly kort efter nytår, jvf. vor pris- og leveringsgaranti på trofæerne. Husk at vi kun driver etisk jagt på naturlige vildtbestande og tager skarp afstand fra nedskydning af dåseløver og andre uetiske tiltag! Tryk på billedet herover for at se resultater fra 2022 jagtsæsonen og kontakt os på jensen@icon.co.za for et tilbud for 2023 .

Vor Bayerske bjergschweisshund Harald har fået dame på - Amarula er importeret fra Sæby og skulle gerne sikre fremtidige generationer af racen i Sydafrika. De pynter i hvert fald allerede på ethvert trofæbillede! Labberne Thor og Coco har vi stadigvæk, men benytter vi udelukkende på fuglejagt.

Også i 2023 kan vi tilbyde jagt på rusa hjorte på Mauritius, som kombination til en luksus badeferie med familien, samt naturligvis jagt i både Australien, USA og Argentina. Fælles for alle vore kontakter er en høj standard og god service med fokus på etisk jagtudøvelse og rettidig levering af trofæerne. Drop os en e-mail på jensen@icon.co.za hvis jagtdrømmene presser på og I ønsker at udforske den store verden på spændende jagteventyr.

Vor YouTube kanal SafariJensen er fortsat velbesøgt og har netop passeret magiske 1,2 millioner visninger, og i det nye år kommer en lille ny film om en jagttur på hvidhalet hjort og sæl i Finland. Hjemmesiden www.jensensafaris.com har fortsat hver dag omkring 300 unikke besøg og har nu haft mere end 60 millioner klik siden starten. Vi forsøger løbende at opdatere priser og afgangsdatoer på alle aktiviteter, og det er en god idé at besøge hjemmesiden for inspiration til næste rejse. Følg også min Instagram profil jensensafaris på https://www.instagram.com/jensensafaris og min personlige og ganske aktive Facebook profil på https://www.facebook.com/JensenSafaris

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 151

 

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 149

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 150

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 147

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 148

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 145

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 146

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 143

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 144

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 141

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 142

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 140

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 137

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128