Jensen Safaris lader op til vort 40 års jubilæumsår i Sydafrika, og selvom vi ikke fejrer begivenheden med en jubilæumstur denne gang, så håber vi alligevel at se mange af vore stamkunder i det kommende år. Udover specialrejser har vi måttet erkende at vor kundebase er blevet for sofistikeret til grupperejser, eller måske er de blot blevet forvænte med at vi skræddersyer alle arrangementer til ønsker og budget? Ægtepar og familiegrupper er i den grad blevet vor kerneforretning.

Det er ganske vist - den 7/10/2019 meddeltes det at en regeringskommission har besluttet at alle restriktioner for rejser med børn under 18 år til Sydafrika vil blive ophævet og ført tilbage til den oprindelige lovgivning, som var gældende indtil 2015, da den nu detroniserede ANC-politiker Gigaba indførte stærkt bureaukratiske indrejseregler, som gjorde det vanskeligere at rejse hertil med børn under 18 år - især hvor de rejste med pap-forældre. Tryk på billedet herover for at få den seneste opdatering på situationen.

Det er i det forløbne år blevet til talrige besøg på den eksklusive private Rovos Rail togstation i Pretoria, hvor vi henter og bringer vore gæster med Rolls Royce Silver Cloud I eller III. Vi har samarbejdet med dette kvalitetsprodukt i 3 årtier, og det er stadigvæk ren eskapisme og super luksus fra start til slut!

I de seneste år har vi har haft et par specialgrupper på rejse i Namaqualand og Kalahari ørkenen i forårsmånederne august/september, hvor dette område viser sig fra den allersmukkeste side, når ørkenen vågner op efter vinterregnen og præsenterer et blomsterflor uden sidestykke i verden. Tryk på billedet herover for at se et forslag til en kør-selv ferie på denne strækning, hvor vi supplerer detaljerede rejseplaner, dansksproget GPS og forudbestiller samtlige overnatninger og akvititeter.

Dyrt men dejligt - for den helt ultimative badeferie flyver vi vore gæster enten direkte fra safariområderne i Sabie Sands eller fra Johannesburg til Vilanculos i Mozambique, hvor de lander direkte i paradis. Meget mere personligt og intimt end de gængse destinationer, men for en langt billigere badeferie har vi dog en række glimrende gæstehuse langs med Det Indiske Ocean i Sydafrika, så skriv til os for et tilbud, hvis man er til vand og strand.

YouTube kanalen SafariJensen er nu en af de mest populære jagtkanaler i Danmark, selvom der også er mange film der beskriver ikke-jagtlige aktiviteter. Senest er der kommet en ny film om indholdet i The Manor House - spisestuen i Jensen Safaris Guesthouse, og der er flere spændende film på vej. Filmen viser hvor en del af de mange trofædyr er nedlagt, hvilken betydning trofæjagten har for dyrestande kloden rundt, og så viser filmen også hvilke mange aktiviteter som udgår fra gæstehuset - lige fra Soweto udflugter med privat guide til safarier på hesteryg og med varmluftsballon.

Forleden tog vi en af de gamle damer ud af garagen og kørte en tur rundt i Pretoria for at filme og fotografere de mange tusinde blomstrende jacaranda træer. Det kom der også en lille film ud af, som man kan se ved at trykke på billedet herover.

Namibia er for dem som sætter pris på store vidder og ikke er bange for køreafstande over gennemsnittet. Vi har gennem årene haft mange gæster på guidede ture med små privatfly, men de er i den dyre ende. Til gengæld laver vi kør-selv arrangementer til meget rimelige penge for dem som vil opleve den barske natur langs med Atlanterhavskysten. Se eksempel på kør-selv program ved at trykke på billedet herover.

Krugerparken forbliver populær, selvom de fleste af vore gæster vælger de private lodges i Sabie Sands Private Game Reserve. Som noget helt nyt åbner et toghotel på den historiske Selati jernbanebro over Sabie floden ved Skukuza Rest Camp. Kontakt os for tilbud på denne lodge.

Vi har en jævn strøm af gæster, som kombinerer besøg ved Victoria Falls med 2-3 dages cruise på Chobe floden i Botswana's delta område. Der er noget særligt over en vandbaseret safarioplevelse, og med daglige flyforbindelser mellem Johannesburg og Kasana, og Victoria Falls og Johannesburg/Cape Town/Kruger Mpumalanga, har det aldrig været nemmere at inkludere disse aktivieter på en rejse i det sydlige Afrika. På en række afgange indtil slutningen af marts 2020 gives 1/3 rabat - d.v.s. at man sejler i 3 døgn, men betaler kun for 2. Klik på billedet herover for ledige datoer og rabatmuligheder.

I juni måned gik turen til nabolandet Zimbabwe for en jagt på krokodille og flodhest, men planerne tog en uventet drejning, da vi blev bedt om at nedlægge en kæmpemæssig krokodille, som havde dræbt to lokale fiskere. Det blev en meget spændende tur og filmen kan ses ved at trykke på billedet herover.

Der er kun nogle få jagtdage ledige i jubilæumssæsonen 2020, men det er muligt at følge vor jagtsæson på hjemmesidens populære afsnit "Seneste jagter" - tryk på billedet herover for at se hvorledes det gik i 2019 jagtsæsonen. Også 2019 sæsonen har været præget af mange familier, som gør brug af vort gunstige far/søn/datter tilbud. Vor konservator partner Trans African Taxidermists cc er ved at færdiggøre de sidste trofæer fra hovedsæsonen, som endnu engang vil blive leveret i Danmark inden juleaften - i år endda i god tid til ophængning inden jul! Vort motto har altid været "Jagten er ikke slut før trofæet hænger på væggen". Vi har for længst taget hul på reservationer for 2021 sæsonen, så kontakt os på jensen@icon.co.za for en god langtidsplanlægning af den næste jagttur.

Husk at vi også tilbyder jagt på mange af de destionationer, som vi selv har opdaget og fundet særligt anvendelige, på vore jagtrejser rundt omkring i verden - både Bulgarien, Argentina, USA, Asien, Rusland og Australien. Vi har sågar en "special" på jagt i Benin, hvor jagtsæson er december 2019-april 2020. Kontakt os for detaljer, hvis nogen har interesse i at jage de samme savanne arter som vi nedlagde i Burkina Faso. Tropeøen Mauritius, hvor man kan kombinere en dejlig badeferie med jagt på de smukke rusa hjorte, er populær blandt vore kunder - for en gangs skyld en jagt hvor selv fruen vil være en tilfreds deltager! Klik på billedet herover for mere info.

I september måned var jeg på min femte jagttur til USA, hvor jeg sikrede den 15. hjortevildtart til spisestuen The Manor House - denne gang var det jagt på sorthalet hjort i Californien, efterfulgt af jagt på Nilgai i Texas. Klik på billedet herover for den dugfriske film.

Den 28. oktober, 2019 kunne vor afdøde jagtleder Benny Nørgaard Bjerg være fyldt 50 år og samtidigt fejret 25 års jubilæum ved Jensen Safaris. Vi har lavet en lille mindefilm om Benny på YouTube, hvor Alaska filmen for første gang er oploaded i fuld HD-opløsning. Tryk på billedet herover for at se filmen.

Her hvor vi nærmer os 40 års jubilæet har vi lavet nye foldere til vouchers, hvoraf vi alene på overnatningsfronten har udstedt 15.000 vouchers siden kontoret blev computeriseret i 1996. Hjemmesiden passerede også 50 millioner hits i de sidste måneder, og er fortsat en af de mest velbesøgte hjemmesider i denne genre - tryk på billedet herover for at se statistikker over de besøgende.

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 144

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 143

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 142

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 141

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 140

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127