2020 har været et turbulent år for rejsebranchen, og heller ikke Sydafrika har været skånet for politiske tiltag præget af manglende parlamentarisk kontrol, men nu er landet helt genåbnet for rejsende fra hele verden - der kræves kun en simpel negativ COVID-19 PCR test, og vi har kunnet glæde os over igen at kunne byde gæster velkomne i både gæstehuset i Pretoria, og naturligvis også hos vore trofaste samarbejdspartnere. Langt de fleste af de kunder som fik aflyst deres besøg har blot udsat rejsen til 2021, hvilket vi er taknemmelige for. De øvrige har fået rejsen refunderet, og kan så glæde sig over at det i henhold til dansk lovgivning er os der sidder tilbage med regningen fra de hoteller og andre leverandører som enten ikke er i stand til at refundere os, eller sågar er gået i betalingsstandsning! Vi har brugt tiden fornuftigt til renoveringer og forbedringer - tryk på billedet herover for at besøge hjemmesiden og se en lille film om åbningen og normaliseringen af flyforbindelserne til Sydafrika - Lufthansa og Swiss har netop publiceret endnu flere afgange til Johannesburg, og der er daglige forbindelser mellem Skandinavien og Johannesburg, Kapstaden og Durban. Gouda Rejseforsikring tilbyder yderst rimelige rejseforsikringer der er tilpasset de nye omstændigheder, og med et smitteniveau i Sydafrika som er langt lavere end i Danmark og koncentreret i områder udenfor de normale turistdestinationer, kan det ikke gå hurtigt nok med at få pakket kufferten til sol og varme!

Luksustoget ROVOS RAIL "The Pride of Africa" danner fortsat rammen om den ultimate rejseoplevelse i Afrika, ligesom mange af vore stamkunder vil finde interesse i den helt nye rute fra Victoria Falls til Lobito ved Atlanterhavskysten i Angola. Tryk herunder for direkte link til specialprogram.

Vort gæstehus Jensen Safaris Guesthouse i hovedstaden står helt nyrenoveret og klar til at modtage gæster i det følgende år - vi har udvidet sortimentet af udflugter, og udover vort jubilæumstilbud, som forlænges til slutningen af 2021, tilbyder vi 50 pct. rabat i hele 2021 for ophold på minimum 14 dage. Ikke nødvendigvis sammenhængende, så der er mulighed for en afstikker til Pilanesberg National Park eller andet i nærheden.

Voortrekker Monumentet i Pretoria fortæller historien om boernes indtog i hjertet af Sydafrika og de barske forhold med konfrontationer med den krigeriske zulu stamme, tropesygdomme og sult. Det er vor helt egen "Wild West" fortælling, og ved at trykke på billedet herover er det muligt at tage en virtuel tur rundt i monumentet, og lære mere om denne fascinerende del af Sydafrika's historie. Hvert år den 16. december samles mange sydafrikanere i monumentet for at mindes årsdagen for slaget ved Blood River, hvor solstrålerne gennem åbningen i monumentets top rammer den kenofat (mindesten) som er centret.

Thonga Beach Lodge***** er det helt ypperste for dem som ønsker de ultimative rammer om en ferie ved Det Indiske Ocean i Zululand, men også vor mangeårige partner African Ambience Guesthouse**** står klar til at give vore gæster en varm velkomst i denne smukke del af Sydafrika.

Idube Game Lodge**** oplever de fleste gæster BIG 5 på tæt hold allerede på ankomstdagen, og gengangerne er talrige, da stedet ganske enkelt overgår alle forventninger til en "rigtig" off-road safari oplevelse. Med daglig kontrol med personalet og alle COVID-19 sikkerhedsforanstaltninger på plads, tør vi godt påstå at chancen for en uønsket graviditet er væsentlig højere end smitte med Corona på dette sted! Prislisten ses på linket herover, men kontakt os for et godt tilbud - især på et lidt længere ophold, da vi vil gerne have fyldt denne vidunderlige perle op til fuld kapacitet i de kommende måneder!

SAAirlink er et privatejet flyselskab, som i mange år fløj i partnerskab med South African Airways, som desværre blev et af ofrene for Zuma-tidens misbrug af statslige organisationer til egen vinding, med korruption og dårlig ledelse. Sidstnævnte er under konkursbehandling, men ønskes genetableret af regeringen. Vi sætter dog i højere grad vor lid til det private firma, som har taget navneforandring til AIRLINK og foruden indenrigsflyvninger har etableret codeshare aftaler med en række internationale selskaber - foreløbig KLM/Air France, Qatar Airways, United Airlines, Emirates og British Airways, således at bagagen kan checkes igennem hele vejen fra Danmark til regionale destinationer i vore nabolande. Det gælder bl.a. Kasane i Botswana, hvorfra vore populære Safari Cruises afgår 3 gange om ugen. Klik på billedet herunder for at se priser og afgangsdatoer.

Jagtsæsonen 2020 blev naturligvis også ramt af grænselukningerne, men vi nåede alligevel at sikre ganske mange trofæer i perioden 1/9/19-30/09/20 og disse er nu snart på vej til vore kunder i Danmark som en del af vor leveringsgaranti på trofæerne. Tryk på billedet herover for link til de seneste jagtsafarier, og kontakt os snarest muligt for en liste over ledige datoer i 2021/22 sæsonen.

Knud Brix er kendt som tidligere politisk reporter på TV2, men nu er han i fem udsendelser rejst i fodsporene på de store forfattere der også gik på jagt, herunder Karen Blixen, og det tog ham på pürsch efter kontinentets grå spøgelse i Sydafrika. Tryk på billedet herover for at lytte til hans spændende beretning og bliv bekendt med nogle facetter af forfatterinden Karen Blixen som ingen af os rigtigt har kendt. Vi har tidligere lavet en podcast sammen, da han var ansat på Radio24syv - en spændende direkte transmission fra vor famøse krokodillejagt i Zimbabwe, og den blev stationens hidtil mest lyttede og vistnok også mest kommenterede podcast nogensinde!

I oktober måned gennemførte jeg sammen med min bedste jagtkammerat en ganske udfordrende rejse til regnskoven i Congo for at jage den smukke bongo og en række helt specielle vildtarter. Tryk på billedet herover for at se den spændende film fra vort eventyr til denne ganske usædvanlige destination!

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 147

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 146

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 145

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 144

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 143

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 142

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 141

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 140

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 139

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 138

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 136

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 135

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 134

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 133

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 132

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 131

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 130

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 129

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 128

Klik her for link til Jensen Safaris e-mail Club no. 127